לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
נו???? מה שלום הסנטריום האהוב עלי? עשיתם הפיכה כבר? השתלטתם על הפסיכיאטרים וקשרתם אותם בחדר הכביסה?
אני מוכן להיות המתווך ביניכם לבין העולם החיצוני (השפוי...). מה הדרישות שלכם?

נו???? מה שלום הסנטריום האהוב עלי? עשיתם הפיכה כבר? השתלטתם על הפסיכיאטרים וקשרתם אותם בחדר הכביסה?
🤣
ברוכים השבים.

סוף סוף צצת. עבדתי נורא קשה היום ואחרי חודשים של השקעה סוף סוף הצלחתי לצלם את התמונה שכל כך רציתי לצלם חודשים רבים מאז שאני פה
iamgod.png

זהו אפשר סוף סוף למות בשקט!!

מיליון מסוקים ודולר אחד.
המסוקים מוכנים, המנועים פועלים, הכל בסדר, אבל יש להם בעיה לתת לכם דולר ביד.... אומרים שזה מסוכן...
סוף סוף צצת. עבדתי נורא קשה היום ואחרי חודשים של השקעה סוף סוף הצלחתי לצלם את התמונה שכל כך רציתי לצלם חודשים רבים מאז שאני פה
צפה בקובץ המצורף 29273
זהו אפשר סוף סוף למות בשקט!!
אתה יכול למות בשקט?!? יש יותר מ-4000 מקרים שאנשים החליטו לשים לך לייק! הם אלה שצריכים למות!

אגב, טנק, לרגע חשבתי שמה שרצית לצלם ולהפתיע אותי, זה שרשום לך "זכר" ליד השם...

🤣🤣🤣 הרגתם אותי בחיי!

יאללה מתי, לך תוריד קצת למשה שאני יעבור גם אותו.

*אעבור, קרציות.

עדכון מהלוג הסודי:
היה לי אתמול אימון WL, והיום אימון נפח. דפקתי ת'בנץ', קרעתי ת'מתח, הראיתי לפייספולס ולפרס מאיפה משתין הדג.
סיפרתי הכל למורן @White Walker, והוא אמר: אה... נחמד... אז... מתי אתה מסיים את החימום ומתחיל להרים?
אז אמרתי שהכל שיאים לנפח, ושאני בחיטוב, וכל זה כשאני עדיין תפוס מהקלינים והסנאצ'ים של אתמול.
ואז הוא שאל אם התבלבלתי ובמקום טסטוסטרון אני מזריק אסטרוגן, ושכדאי שאני אתן את המנוי לילד שעושה ABC או לבחורה שעושה אירובי וטרייספס בחבל ורגליים במכונה הזאת שיושבים מול הראי ברגליים פתוחות וכל המכון מסתכל עליך :(
@yujinius
@Matty
@Koller
@Tank
@Fatty
@x7haim
כנסו בו!! 🤬

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית