- פותח/ת השרשור
- #3,561
מישהו שמתחיל ב"א" שבמקרה לא הוזמן לפעם קודמת.. 🤦♂️
לא, אחד הולך איתו להיתאמן כל השאר באים לאכול. מה שאנחנו יותר טובים.רגע שאני אבין, לכולנו תהיה כניסה חינם?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מישהו שמתחיל ב"א" שבמקרה לא הוזמן לפעם קודמת.. 🤦♂️
לא, אחד הולך איתו להיתאמן כל השאר באים לאכול. מה שאנחנו יותר טובים.רגע שאני אבין, לכולנו תהיה כניסה חינם?
@godlin23מישהו שמתחיל ב"א" שבמקרה לא הוזמן לפעם קודמת.. 🤦♂️
אז רגע זה נמצא במינוס 4 בגרנד נכון? ויאללה אני זורם אולי אתה תצליח לתקן את הסקוואט שלי 😄😄😄אני יכול לסדר... 4 כניסות "חינם"
אחת מהן שבועית.
אבל תמיד יש "אימון ניסיון", אני אישית בכיף הייתי מוציא כסף חד פעמי בשביל אימון כיפי כזה.
האימון יתבצע בערב לילה,
הארוחה בלילה,
למתי הצעיר יש בית ספר פההההחעחעחחהחעה
לאלא, קניון חיפה, הקצה השני של המערה.בכל מקרה נחליט לגבי השעות לקראת הסופ"ש אני בטוח פנוי בערב
אז רגע זה נמצא במינוס 4 בגרנד נכון? ויאללה אני זורם אולישלי אתה תצליח לתקן את הסקוואט שלי 😄😄😄
רגע. יש בלאק בקניון חיפה?לאלא, קניון חיפה, הקצה השני של המערה.
ויאללה מתי זה תחילת הלימודים, אז תחזור מאוחר.
Max Kolchinsky | Facebookתביאו שמות בלעז או לינקים שאצור קבוצת פייסבוק.
מעונות?Max Kolchinsky | Facebook
רק שלא יהיה ממש מאוחר מדי כי אני צריך להגיע ולחזור בתחבורה ציבורית, אלה אם אתה מארגן גם טרמפ חזרה 🙄
כהמעונות?
סיימון לנשום עמוק זה היה בצחוק... אני יודע שאתה נכה חלקית..I have no idea if I'm here on thursday, tho I probably will be #MoadeiBet
@Matty
fine, next time I'll just pump out my sets when I feel movement in my upper knee with pain instead of going home.. as if I don't alrdy have enuff injures.. fucking WL tmrw, dno wtf I'm gna do there, will probably just do planks and back extensions or something not involving the legs, what a waste...
שיוסיפו אותך בפייסבוק ותתעדכן.מה פספסתי פה?
בלאק?? 🍽️🥹
אבל למה בקניון חיפה ולא בלב המפרץ? 🙄
ומה כל הדיבור על אימון משותף?
מי בכלל זורם השבוע?
@yujinius 🙁
כי אתה לא בהכרח מקבל ניסיון וב3 שנים הנוספות הללו אתה נמצא במסגרת דוחה בשם צה"ל. לעומת אזרח אם אתה הולך ללמוד אחריי צבא.לא מבין מה הבעיה בעתודה. אתה לומד כמעט הכל על חשבון הצבא ואז מתעסק בזב 3-4 שנים וזהו.. ואז יש לך גם ניסיון
איפה?שיוסיפו אותך בפייסבוק ותתעדכן.
Friday?I have no idea if I'm here on thursday, tho I probably will be #MoadeiBet
@Matty
fine, next time I'll just pump out my sets when I feel movement in my upper knee with pain instead of going home.. as if I don't alrdy have enuff injures.. fucking WL tmrw, dno wtf I'm gna do there, will probably just do planks and back extensions or something not involving the legs, what a waste...
They pay only for like 70% of the tuition and that's it, u still have to pay for housing an everything urself.. U get around 7000NIS a year, while when u finish ull have a shitty salary during the extra 3 years in the army instead of graduating (say u studied computer science at the technion) and earning 20k each month, suddenly those lousy 7000nis seem very petty.לא מבין מה הבעיה בעתודה. אתה לומד כמעט הכל על חשבון הצבא ואז מתעסק בזב 3-4 שנים וזהו.. ואז יש לך גם ניסיון
If I'm not here on Thursday I won't b here on Friday either, I'll have to see on Wednesday if I'll stay over the weekend.Friday?