לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אני יכול לסדר... 4 כניסות "חינם"
אחת מהן שבועית.
אבל תמיד יש "אימון ניסיון", אני אישית בכיף הייתי מוציא כסף חד פעמי בשביל אימון כיפי כזה.

האימון יתבצע בערב לילה,
הארוחה בלילה,
למתי הצעיר יש בית ספר פההההחעחעחחהחעה
אבל הארוחה נראה לי יותר כיף,
@tuxlight אתה וכל האחים האנבולים שלך מוזמנים.
בעצם כל המטבחון או מה שנשאר ממנו.
תביאו שמות בלעז או לינקים שאצור קבוצת פייסבוק.

בכל מקרה נחליט לגבי השעות לקראת הסופ"ש אני בטוח פנוי בערב
אני יכול לסדר... 4 כניסות "חינם"
אחת מהן שבועית.
אבל תמיד יש "אימון ניסיון", אני אישית בכיף הייתי מוציא כסף חד פעמי בשביל אימון כיפי כזה.

האימון יתבצע בערב לילה,
הארוחה בלילה,
למתי הצעיר יש בית ספר פההההחעחעחחהחעה
אז רגע זה נמצא במינוס 4 בגרנד נכון? ויאללה אני זורם אולי אתה תצליח לתקן את הסקוואט שלי 😄😄😄

אז אני לא בא 😭

בכל מקרה נחליט לגבי השעות לקראת הסופ"ש אני בטוח פנוי בערב

אז רגע זה נמצא במינוס 4 בגרנד נכון? ויאללה אני זורם אולישלי אתה תצליח לתקן את הסקוואט שלי 😄😄😄
לאלא, קניון חיפה, הקצה השני של המערה.

ויאללה מתי זה תחילת הלימודים, אז תחזור מאוחר.

Matty Gorodetsky
ומה שמקס אמר

טוב אני הפעם בכל מקרה לא אבוא, כי כנראה לא אהיה בחיפה בחמישי בערב, עכשיו נזכרתי שאני צריך לנסוע או בערב או בשישי מוקדם בבוקר. אז פעם אחרת...

I have no idea if I'm here on thursday, tho I probably will be #MoadeiBet

@Matty
fine, next time I'll just pump out my sets when I feel movement in my upper knee with pain instead of going home.. as if I don't alrdy have enuff injures.. fucking WL tmrw, dno wtf I'm gna do there, will probably just do planks and back extensions or something not involving the legs, what a waste...

מה פספסתי פה?
בלאק?? 🍽️🥹
אבל למה בקניון חיפה ולא בלב המפרץ? 🙄

ומה כל הדיבור על אימון משותף?
מי בכלל זורם השבוע?
@yujinius 🙁

לא מבין מה הבעיה בעתודה. אתה לומד כמעט הכל על חשבון הצבא ואז מתעסק בזב 3-4 שנים וזהו.. ואז יש לך גם ניסיון

@Matty
fine, next time I'll just pump out my sets when I feel movement in my upper knee with pain instead of going home.. as if I don't alrdy have enuff injures.. fucking WL tmrw, dno wtf I'm gna do there, will probably just do planks and back extensions or something not involving the legs, what a waste...
סיימון לנשום עמוק זה היה בצחוק... אני יודע שאתה נכה חלקית..
מה פספסתי פה?
בלאק?? 🍽️🥹
אבל למה בקניון חיפה ולא בלב המפרץ? 🙄

ומה כל הדיבור על אימון משותף?
מי בכלל זורם השבוע?
@yujinius 🙁
שיוסיפו אותך בפייסבוק ותתעדכן.
לא מבין מה הבעיה בעתודה. אתה לומד כמעט הכל על חשבון הצבא ואז מתעסק בזב 3-4 שנים וזהו.. ואז יש לך גם ניסיון
כי אתה לא בהכרח מקבל ניסיון וב3 שנים הנוספות הללו אתה נמצא במסגרת דוחה בשם צה"ל. לעומת אזרח אם אתה הולך ללמוד אחריי צבא.

@Matty
Friday?

They pay only for like 70% of the tuition and that's it, u still have to pay for housing an everything urself.. U get around 7000NIS a year, while when u finish ull have a shitty salary during the extra 3 years in the army instead of graduating (say u studied computer science at the technion) and earning 20k each month, suddenly those lousy 7000nis seem very petty.
Besides, u might even end up doing something u don't like because u didn't have a choice. Its a rlly shitty deal..
If I'm not here on Thursday I won't b here on Friday either, I'll have to see on Wednesday if I'll stay over the weekend.

מישהו מכיר מחשבון תזונה אמין?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית