לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
כוסהומו הינה התחיל הסטרס לקראת הבחינה. 🤒

עזוב חיים. פרוש לבילדינג.

יש לנו בשכבה יותר מדי ילדים שעושים ABCDEFG. בא לי למשוך מישהו לפאוורליפטינג
Y do that? The more ppl who continue doing bullshit programs the better u will look relatively to the average and the more girls ull get 😱

Y do that? The more ppl who continue doing bullshit programs the better u will look relatively to the average and the more girls ull get 😱
הבעיה היא שבננות לא מבינות את הסיבה לכרסונית הקלה / הסיבה שהוא שומע מטאל בפינה / למה הוא לא מסוגל לרוץ יותר מ100 מטר.

הבעיה היא שבננות לא מבינות את הסיבה לכרסונית הקלה / הסיבה שהוא שומע מטאל בפינה / למה הוא לא מסוגל לרוץ יותר מ100 מטר.
בדיוק.
איזה כרסונית אני שחיף מת.. אני חושב שהנפח בתוכנית החדשה תעשה את העבודה

הגעת כבר ל70 קילו, אין לך עוד סיבה להמשיך לאכול כמו משוגע בלי סיבה, עדיף לך לבקש מאושר שהתוכנית שלך תתאים לפלוס קלורי מתון יחסית (300-500) ושתכלול מעט אירובי בשביל הבריאות וההנאה.
ולא, נפח 5X5X5X5 זה לא עירובי עחיי! הגיע הזמן לתכנן את ההתקדמות שלך באופן חכם ולא סתם לטחון כל היום שטויות.

הגעת כבר ל70 קילו, אין לך עוד סיבה להמשיך לאכול כמו משוגע בלי סיבה, עדיף לך לבקש מאושר שהתוכנית שלך תתאים לפלוס קלורי מתון יחסית (300-500) ושתכלול מעט אירובי בשביל הבריאות וההנאה.
ולא, נפח 5X5X5X5 זה לא עירובי עחיי! הגיע הזמן לתכנן את ההתקדמות שלך באופן חכם ולא סתם לטחון כל היום שטויות.
אני כבר לא ממש טוחן. יש סיבה מאחורי הנפח ואני סומך על אושר שהוא יכין אותי כמו שצריך לתחרות
לא סופר קלוריות, רק חלבון ונשקל פעם בשבוע בראשון. אוכל בממוצע 200 גרם חלבון ביום. תאמין לי שהתוכנית מתוכננת

this shouldn't happen just cuz he does powerlifting wtf? most normal powerlifters rn't fat, a lot of the elite r.
Powerlifting should give a better looking body than some ABCDEF shit, assuming he also does some chinups or something like that (which I assume he does)z...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית