didn't get it 🫤ה-חיים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
didn't get it 🫤ה-חיים?
Get* לך תלמד אנגליתdidn't got it 🫤
שיט. משום מה חשבתי שזה gotGet* לך תלמד אנגלית
הפעלים במשפטי שלילה תמיד נשארים בצורה V1שיט. משום מה חשבתי שזה got
שחכת את ה-מוצרה-דוקטור
ה-שיטה
ה-חיים
דיי חיים.שחכת את ה-מוצר
אבל מה הקשר ל ה-חיים למה שכתבתי?
אבל אפילו לא הבנתי אותהדיי חיים.
הרסת את הבדיחה. עזוב.
לעולם לא!פרוש לבילדינג
Y do that? The more ppl who continue doing bullshit programs the better u will look relatively to the average and the more girls ull get 😱יש לנו בשכבה יותר מדי ילדים שעושים ABCDEFG. בא לי למשוך מישהו לפאוורליפטינג
הבעיה היא שבננות לא מבינות את הסיבה לכרסונית הקלה / הסיבה שהוא שומע מטאל בפינה / למה הוא לא מסוגל לרוץ יותר מ100 מטר.Y do that? The more ppl who continue doing bullshit programs the better u will look relatively to the average and the more girls ull get 😱
בדיוק.הבעיה היא שבננות לא מבינות את הסיבה לכרסונית הקלה / הסיבה שהוא שומע מטאל בפינה / למה הוא לא מסוגל לרוץ יותר מ100 מטר.
אני כבר לא ממש טוחן. יש סיבה מאחורי הנפח ואני סומך על אושר שהוא יכין אותי כמו שצריך לתחרותהגעת כבר ל70 קילו, אין לך עוד סיבה להמשיך לאכול כמו משוגע בלי סיבה, עדיף לך לבקש מאושר שהתוכנית שלך תתאים לפלוס קלורי מתון יחסית (300-500) ושתכלול מעט אירובי בשביל הבריאות וההנאה.
ולא, נפח 5X5X5X5 זה לא עירובי עחיי! הגיע הזמן לתכנן את ההתקדמות שלך באופן חכם ולא סתם לטחון כל היום שטויות.
ואני 83. NEVER STOP THE GAINZהגעת כבר ל70 קילו,
איך? 🥷אוכל בממוצע 200 גרם חלבון ביום
this shouldn't happen just cuz he does powerlifting wtf? most normal powerlifters rn't fat, a lot of the elite r.הבעיה היא שבננות לא מבינות את הסיבה לכרסונית הקלה / הסיבה שהוא שומע מטאל בפינה / למה הוא לא מסוגל לרוץ יותר מ100 מטר.
300-400 גרם חזה עוףואני 83. NEVER STOP THE GAINZ
איך? 🥷