לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אה מתי שמתי לב שאתה נהיית חזק גם בסקוואט. כל הכבוד. הייתי עוקף אותך, אבל חברי הפורום לא מרשים לי 🫤

כשאתה שונא סקוואט אתה מעריך כל משקל בערך...

עוד צעיר ?
אני עדיין לא שונא סקוואט.. בינתיים אין לי יותר מידי אויבים.

אה מתי שמתי לב שאתה נהיית חזק גם בסקוואט. כל הכבוד. הייתי עוקף אותך, אבל חברי הפורום לא מרשים לי 🫤
הבנץ' לי קרוב מידי לסקוואט אני מרגיש כמו מורן. וזה לא טוב.
אבל תודה בכל מקרה. 😁

חבר'ה עכשיו זה 8 שעות בול עד להשקמה.. לכו לישון

*מסיימי תיכון עילאים ומתנשאים*
אהההה חזרת לבצפר לא ?

if u just finished highskl... pretty sure in a few months u'll wish u were back in highskl.. if u finished a long time ago.. wtf? 😲

highskl is awesome, u don't do a single fucking shit ever, it's like a long vacation.. (unless ur skl is nazi and u need to go to class)z

if u just finished highskl... pretty sure in a few months u'll wish u were back in highskl.. if u finished a long time ago.. wtf? 😲

highskl is awesome, u don't do a single fucking shit ever, it's like a long vacation.. (unless ur skl is nazi and u need to go to class)z
חחח עכשיו סיימתי, וכן הבצפר בכללי היה נאצי ולא מפרגן בשיט. חוץ מזה מתגעגע לחלק מהחבר'ה שלא יוצא לי לפגוש עכשיו אבל אין מה לעשות, הרבה יותר כיף שאין בצפר ואתה לא צריך להיות בשיעורים שלא מעניינים לך תביצה.

מתי אימון הבא 190 דדליפט?

תנ"ך ואזרחות ולשון 4 life
תאמת שאני חושב על זה שוב, אלה גם היו השיעורים הכי כיפים בגלל שהיו בהם הכי הרבה צחוקים וזה... אבל בכל זאת לסיים תיכון עדיף

חחח עכשיו סיימתי, וכן הבצפר בכללי היה נאצי ולא מפרגן בשיט. חוץ מזה מתגעגע לחלק מהחבר'ה שלא יוצא לי לפגוש עכשיו אבל אין מה לעשות, הרבה יותר כיף שאין בצפר ואתה לא צריך להיות בשיעורים שלא מעניינים לך תביצה.
since ur skl was Nazi I kinda feel for u, in my skl we didn't have to go to class, it was basically a 3year vacation (which I've extended another 2years in university [big mistake])..

now imma go learn an entire course in 2days without knowing a single shit about it beforehand :(

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית