- פותח/ת השרשור
- #3,701
"כבוד"אה אופס עדכנת אתמול
כבוד על ה105
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
"כבוד"אה אופס עדכנת אתמול
כבוד על ה105
hahahaha, less spam then ;)אני רואה שאתה רוצה לגרום לי לא להכנס ללוג הזה בכלל
Ass hole*מסיימי תיכון עילאים ומתנשאים*
אהההה חזרת לבצפר לא ?
ותגיד אתה מעדכן רק לפעמים? או שלא התאמנת משישי?
כשאתה שונא סקוואט אתה מעריך כל משקל בערך..."כבוד"
עוד צעיר ?Ass hole
אני עדיין לא שונא סקוואט.. בינתיים אין לי יותר מידי אויבים.כשאתה שונא סקוואט אתה מעריך כל משקל בערך...
עוד צעיר ?
כיתה י 🙄כשאתה שונא סקוואט אתה מעריך כל משקל בערך...
עוד צעיר ?
הבנץ' לי קרוב מידי לסקוואט אני מרגיש כמו מורן. וזה לא טוב.אה מתי שמתי לב שאתה נהיית חזק גם בסקוואט. כל הכבוד. הייתי עוקף אותך, אבל חברי הפורום לא מרשים לי 🫤
סקוואט ודדליפט 😍אני עדיין לא שונא סקוואט.. בינתיים אין לי יותר מידי אויבים.
אני קם ב7. god help me.טוב יאללה מלטונין ושנת חורף 😴חבר'ה עכשיו זה 8 שעות בול עד להשקמה.. לכו לישון
אני קם בשש וחצי.. אז יש לי 7 ורבע בערךחבר'ה עכשיו זה 8 שעות בול עד להשקמה.. לכו לישון
*מסיימי תיכון עילאים ומתנשאים*
אהההה חזרת לבצפר לא ?
חחח עכשיו סיימתי, וכן הבצפר בכללי היה נאצי ולא מפרגן בשיט. חוץ מזה מתגעגע לחלק מהחבר'ה שלא יוצא לי לפגוש עכשיו אבל אין מה לעשות, הרבה יותר כיף שאין בצפר ואתה לא צריך להיות בשיעורים שלא מעניינים לך תביצה.if u just finished highskl... pretty sure in a few months u'll wish u were back in highskl.. if u finished a long time ago.. wtf? 😲
highskl is awesome, u don't do a single fucking shit ever, it's like a long vacation.. (unless ur skl is nazi and u need to go to class)z
תנ"ך ואזרחות ולשון 4 lifeשיעורים שלא מעניינים לך תביצה.
155מתי אימון הבא 190 דדליפט?
תאמת שאני חושב על זה שוב, אלה גם היו השיעורים הכי כיפים בגלל שהיו בהם הכי הרבה צחוקים וזה... אבל בכל זאת לסיים תיכון עדיףתנ"ך ואזרחות ולשון 4 life
since ur skl was Nazi I kinda feel for u, in my skl we didn't have to go to class, it was basically a 3year vacation (which I've extended another 2years in university [big mistake])..חחח עכשיו סיימתי, וכן הבצפר בכללי היה נאצי ולא מפרגן בשיט. חוץ מזה מתגעגע לחלק מהחבר'ה שלא יוצא לי לפגוש עכשיו אבל אין מה לעשות, הרבה יותר כיף שאין בצפר ואתה לא צריך להיות בשיעורים שלא מעניינים לך תביצה.
תנך זה קלתנ"ך ואזרחות ולשון 4 life