עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הייתי מסתפק בחזרה אחת עם 188 בלי להפצע.הייתי מסתפק בינתיים בחזרה אחת עם 238
אני מאוד מקווה שתצליח אבל יצא לי לפגוש הרבה שיצאו בהרגשה של 700 והתאכזבו, ואני אומר את זה בתור תלמיד קידום לשעבר. אם הסימולציות שלך לא עברו את ה80 אחוז ה700 היחיד שתראה זה הערך הקלורי של השווארמה.
מצאתי סרטון יפה למי שמתעניין בסקוואט לטווח חזרות גבוה
238 קילו ל23 חזרות
מעניין אם מישהו בארץ מסוגל לעשות את זה
Not disagreeing, as far as I've seen statistically the jump between first and second is the largest. Just wondering if it's the same even for ppl who've alrdy done simulations before doing the test? and what would be d reason for the excessive jump? nerves?השיפור מהבחינה הראשונה לשנייה הוא עצום
תודה מחמם את הלב התגובות שלכם 😍בזמנו, כל הסימולציות שעשיתי יצאו על הפנים, ממש פח. לא הפריע לי לעבור את ה700 בבחינה האמיתית 😉
@Matty שמור על אופטימיות, וגם אם בסוף לא תוציא את הציון שאתה רוצה, תיגש שוב בלי לחשוב. השיפור מהבחינה הראשונה לשנייה הוא עצום.
לחץ אטומיNot disagreeing, as far as I've seen statistically the jump between first and second is the largest. Just wondering if it's the same even for ppl who've alrdy done simulations before doing the test? and what would be d reason for the excessive jump? nerves?
זה לא משהו כולל, אני מכיר חבר'ה שלא עשו שיפור רציני בין הפעם ראשונה לשניה, ולא לשלישית גם, אמנם זה רק שני אנשים שאני מדבר עליהם, אבל בכל זאת...Not disagreeing, as far as I've seen statistically the jump between first and second is the largest. Just wondering if it's the same even for ppl who've alrdy done simulations before doing the test? and what would be d reason for the excessive jump? nerves?
I think someone posted this on this forum before:זה לא משהו כולל, אני מכיר חבר'ה שלא עשו שיפור רציני בין הפעם ראשונה לשניה, ולא לשלישית גם, אמנם זה רק שני אנשים שאני מדבר עליהם, אבל בכל זאת...
אני מניח שהרוב המוחלט עושים סימולציות לפני שהם ניגשים לבחינה האמיתית.I think someone posted this on this forum before:
![]()
the jump is greatest (20) from 1st to 2nd and 5th to 6th (who the fuck does it 6 times??), so wonder if the same applies for ppl who've alrdy done simulations before they do the test... (it's obviously just a statistic, so it won't apply to the individual..)z
true, but it's enuff to bump someone's "sechem" up by around 1 point at the technion which could easily be what someone needs to be acceptedאני מניח שהרוב המוחלט עושים סימולציות לפני שהם ניגשים לבחינה האמיתית.
ושיפור של 20 נקודות זה לא רע אבל לא הייתי קורא לזה שיפור עצום.
גם נכון...true, but it's enuff to bump someone's "sechem" up by around 1 point at the technion which could easily be what someone needs to be accepted
אתה לא רוצה שאני אתאר לך במילים את המראה של האנשים שראיתי. ואת הבגדים שהם לבשו.גם נכון...
אגב עוד משהו ששכחתי, אני זוכר שהכרתי איזה מישהו שעשה פסיכומטרי בבית ספר (מזמן, בערך כשאני הייתי בצבא), הוא עשה סתם כי היה להם קורס דרך הבית ספר או בחינם או בהנחה גדולה והוא לא השקיע וקיבל איזה 300 ומשהו, ואז אחרי כמה שנים כשסיים צבא והחליט ללמוד הוא ניגש עוד פעם, למד כמו שצריך וקיבל ציון הרבה יותר גבוה. ממה שזכור לי שהוא סיפר אז שהוא ממש לא היה היחיד שעשה בבית ספר שלו, לא השקיע וקיבל ציון מצחיק. אז תלוי כמה אנשים כאלה יש, יכול להיות שזה גם משפיע לא מעט לרעה על הממוצע ציונים של בחינות ראשונות.
fuck, how is that even possible? 😛וקיבל איזה 300 ומשהו,
ניחוש מלא בבחינה מביא לך ציון כזה.fuck, how is that even possible? 😛
בדיוק מה שאני עשיתי.אני זוכר שהכרתי איזה מישהו שעשה פסיכומטרי בבית ספר (מזמן, בערך כשאני הייתי בצבא), הוא עשה סתם כי היה להם קורס דרך הבית ספר או בחינם או בהנחה גדולה והוא לא השקיע וקיבל איזה 300 ומשהו,
ניחוש מלא בבחינה מביא לך ציון כזה.
קיבלתי איזה 450-470
ya, literally not reading a single question will give u that score lolניחוש מלא בבחינה מביא לך ציון כזה.
זה מה שאני זוכר שאותו בחור סיפר לי, יכול להיות שהוא הגזים, יכול להיות שאני מגזים עכשיו (בכל זאת זה היה לפני איזה 10 שנים). אבל הנה, גם מורן עשה משהו דומה בבית ספר ואם היה נגש שוב לפסיכו' ולומד כמו שצריך בטוח היה מקבל הרבה יותר מה 450-470 שהוא קיבל בלי להשקיע, אז דברים כאלה משפיעים על הממוצע.fuck, how is that even possible? 😛
יש לך תואר? 😳לא עשיתי מאז שוב פסיכו'
לא 😁יש לך תואר? 😳
אפשר להיות מנהל בלי תואר?לא 😁