לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
לי לא הורידו כמעט כלום, מעניין איך נעשתה הבחירה..
(רמז: ספאמרים)🤣

עדכון:
בעצם כן הורידו:ph34r: גם אני ספאמר?

טוב אני חושב שהבנתי מה האלגוריתם שהופעל כאן ולמה האחוזים שונים. אני חושב שמשה גרם לכך שכל מוניטין ולייק שהתקבלו בפורום לוגים או עוף טופיק יפסיקו להביא נקודות. זאת הדרך הקלה ביותר להפתר מנקודות מיותרות ומסביר למה ירד לכל אחד אחוז שונה.

טוב אני חושב שהבנתי מה האלגוריתם שהופעל כאן ולמה האחוזים שונים. אני חושב שמשה גרם לכך שכל מוניטין ולייק שהתקבלו בפורום לוגים או עוף טופיק יפסיקו להביא נקודות. זאת הדרך הקלה ביותר להפתר מנקודות מיותרות ומסביר למה ירד לכל אחד אחוז שונה.
כן..נראה שזו הסיבה, רק שזה לא מסביר איך למתי עדיין יש 7000

כן..נראה שזו הסיבה, רק שזה לא מסביר איך למתי עדיין יש 7000
הוא לפעמים מקבל לייקים כשהוא מספים במקומות אחרים
בעצם זה לא נכון מה שאמרתי עזבו את זה אני אחשוב על משהו אחר.

היי, זה היה הרעיון שלי!!
🤣

ואם כבר במקום לאפס לכולם את המוניטין..
למחוק רק את זה שנרכש דרך האוף טופיק
או לתת לזה משקל שונה מאשר מניטין בתת פורום אחר

היי, זה היה הרעיון שלי!!
58924170.jpg

מה זה העולב הזה???

איך אני אחיה עכשיו?

סתם.

איזה כיף שאפשר להטריל פה:bananen_smilies066:

אורי רק שתדע שאני אזכור לך לעד שכשעזרתי לך עם הצמחים לא הבאת לי מוניטין כשעוד היה ניתן..😡
מבטיח לפצות אותך בלייקים על תגובות רנדומליות עד שיבטלו את המוניטין גם מלייקים:kiss3:

עידכון יכתב עוד שעה שעתיים אני עייף מידי לכתוב אותו כרגע מרגיש כמו סמרטוט.
עמכם הסליחה מנהל עוף טופיק, וצוות העובדות. @stitch @White Walker @yujinius

כושי ילדון צעיר,אני מצטער מראש שהפרעתי לאימון שלך היום והוצאתי אותך מריכוז בליאד .
דרך אגב , פעם הבאה שאלכס בא לחדר כשר ,צריך מישהו שיקפוץ על ה"רימון " הזה,ויתחיל להעסיק אותו כדי שיתן להתאמן ולא יזיין את השכל ויוציא אנשים מריכוז (ולא ידיף ריחות רעים לשווא) .

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית