לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אפשר להיות מנהל בלי תואר?
הכל אפשרי.
תלוי בתחום ובניסיון שלך.

ב IT יש קורסים ולימודים מקצועיים שאינם תואר אבל מבחינת התחום הם שווים יותר.
לימודי תקשורת, לינוקס, אבטחת מידע, "הנדסת רשתות" (שמתי במרכאות..לא להתנפל), וירטואליזציה, ועוד.

לימודי תואר באופן כללי (BA) הם שווי ערך לנייר טואלט לדעתי.
הנדסה\הנדסאי.. שווים כל שקל לעתיד שלך.

שוב, דעתי האישית מהניסיון והדברים שראיתי.

לימודי תואר באופן כללי (BA) הם שווי ערך לנייר טואלט לדעתי
Well.. if u want to study further then u obviously need a BSc/BA...1

2. I highly doubt u can do the same amount of rigious math needed for specific areas of computer science than someone with a BSc.

3. If u want to work in academia (my father does) which is a pretty neat job considering u r basically ur own boss, then u need a
BSc because of 1.

4. Most companies will require u to have at least an MSc inorder to become CEO, thus..
see 1....

5. Getting a job at Intel/Microsoft/Google is going to b difficult without a BSc.

6. If u want to do research, whether it be in academia or otherwise, u'll need at least a MSc, usually a PhD, so..
see 1

7. u have a relatively good saftey-net

that being said, some ppl end up earning north of 30k a month in programming without ever having touched a university course, but they r few and r becoming less frequent.

and let's not forget to mention that programming is something very specific where natural inborn logical thinking can go very far, a lot of other professions r not like that..
הנדסה\הנדסאי.. שווים כל שקל לעתיד שלך.
lmao, I totally ignored that, sorry... :/

my brain just basically saw the words "degree is useless" and kinda got pissed cuz I've heard lots of idiots tell teenagers that a degree is useless when the vast majority (not everyone, u did fine without apparently) of ppl r better off with a degree..

הנה ירד למתי עוד פעם הכוכב זהב 😆

אמאלה מה זה ירד לי איזה כמעט 20 אלף מאז השינוי.

איזה פאדיחה לכתוב הודעה ואז לראות את הכוכב ורבע שלי מעל ההודעה... איפה הסמכותיות שלי??

Look away - I'm hideous

שמתי לב שקרה פה משהו מוזר

מעניין כמה יש למשה

לפחות טנק חזר למימדים נורמלים 🤣
תכף יוג'ין יבוא, נראה איך התספורת החדשה שלו נראית 🤣
יש לי הרגשה שהם הורידו את הניקוד לסטנדרט וקיצצו לכולם את המוניטין פי 2. כואב לי על אלכס הבנאדם קרע פה את התחת איזה 6 שנים ואיבד חצי...

יש לי הרגשה שהם הורידו את הניקוד לסטנדרט וקיצצו לכולם את המוניטין פי 2. כואב לי על אלכס הבנאדם קרע פה את התחת איזה 6 שנים ואיבד חצי...
ליבי ליבי

יש לו 60000

כואב לו על אלכס 🤦‍♂️
כן, אני לא יודע איך הוא יצא מהמיטה מחר בבוקר.
אני אתקשר אליו בלילה לוודא שהוא לא משתכר ועושה משהו דרסטי לעצמו.

מצחיק שכשיש שינוי בנקודות כולם ישר רצים להגיב בלוג הזה 😆

אבל קיצצו לכולם בצורה שווה
לא?

לא הורידו פי 2 אולי הם הורידו % מסויים מהמוניטין של כל אחד

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית