לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אני יכול קצת להסכים איתו.. גם לי בזמן האחרון קצת ירד מגיימינג וכל מה שאני עושה לרוב זה לחפש משחק טוב (שאני לא כלכך מוצא.. כי רובם כבר משעממים רצח) ובעיקר רואה סדרות (וחורש עליהם.. כמעט כמו שהייתי חורש על ליג. כשהתחלתי לשחק ליג בחופש הגדול בין כיתה ו' לז' שיחקתי נגיד מ9 בבוקר שקמתי עד 2 בלילה שהלכתי לישון...בלי הפסקה וככה השגתי אלף שעות בכלום זמן.. פשוט הייתי מכור לזה, עד ששינו חלק מהמשחק.. והרסו אותו -עדייןטובאבלמשעמםכבר)

אף אחד פה לא משחק ps4 חוץ מעילן 👎

200 🎉🎊🎈 מתי, שברת שיא בספאם

שיר לכבוד העמוד ה200

200 עמודים 😄
ולמה הפסקת.
because I grew up, it's honestly as simple as that, it stopped being entertaining... ofc I'm not saying that happens to everybody, but it does happen to most ppl sooner or later, some when they r 15 some when they r 30...it's the same as how u don't like watching teletubbies anymore, it used to b fucking awesome as hell, not anymore..

@stitch ו @White Walker למה הלוג שלי עדיין קיים? הרי עשיתי כל מה שצריך בשביל שימחקו אותו, אני מטריל, אני מטריד, אני ממלא את השרת בים של זבל, מה עוד צריך, מה??? :(
לא יודע... צודק... מה אתה אומר, מורן? 🫤

because I grew up, it's honestly as simple as that, it stopped being entertaining... ofc I'm not saying that happens to everybody, but it does happen to most ppl sooner or later, some when they r 15 some when they r 30...it's the same as how u don't like watching teletubbies anymore, it used to b fucking awesome as hell, not anymore..
טלטביז תמיד היו מטרידים.
ואני לא רואה קשר. זה נטו תחביב. זה כמו שאתה אוהב לטייל בגיל 15 אתה תאהב גם לטייל בגיל 30. (לרוב)
לא יודע... צודק... מה אתה אומר, מורן? 🫤
ממש מוזר 🤯

טלטביז תמיד היו מטרידים.
ואני לא רואה קשר. זה נטו תחביב. זה כמו שאתה אוהב לטייל בגיל 15 אתה תאהב גם לטייל בגיל 30. (לרוב)

ממש מוזר 🤯
but it's a childish/teenagerish(?) hobby :/
get back to me in 10years and let's c if u still enjoy it

טוב חבר'ה שקט.. הלכתי לסיים שובר מיטות (אני כבר בעונה 5.. היום סיימתי תעונה ה4.. הידד לי)
oGsnBOf.png

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית