עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עוד סנדויצ׳ים/אוכל בקופסאותאיך אני שורד מחר עד 4 עם 2 סנדוויצים 🏳️🏳️ בעעע
או מכין אוכל גורמה מהמתכונים של @Fattyאיך אני שורד מחר עד 4 עם 2 סנדוויצים 🏳️🏳️ בעעע
חכה אני עוד אקעוף אותך בדדליפט ועוד בנפח..מישהו שם לב לשינוי בחתימה שלי? 😵💫🥊
הפתרון שלי זה להתפוצץ בבוקר ואז הכל מסתדר 😆 אבל עכשיו אני לא במסה אז קצת בעייתי 😕עוד סנדויצ׳ים/אוכל בקופסאות
נראה את זה קורה חמוד. עד התחרות יש לך לעלות.חכה אני עוד אקעוף אותך בדדליפט ועוד בנפח..
אתה שוקל 80 מה יש לך לחטב? אתה תגמור יותר שחיף ממניהפתרון שלי זה להתפוצץ בבוקר ואז הכל מסתדר 😆 אבל עכשיו אני לא במסה אז קצת בעייתי 😕
סגור.נראה את זה קורה חמוד. עד התחרות יש לך לעלות.
מי שמנצח זוכה בסקופ.
הולך לזיין אותך דדליפט זה הדבר היחידי שעדיין לא נתקעתי בו פעם אחת. 🤪סגור.
הולך לזיין אותך דדליפט זה הדבר היחידי שעדיין לא נתקעתי בו פעם אחת. 🤪
נתראה בתחרות מתוקיבזמן שאתה מתקדם 10 קילו בחודש אני מתקדם 40 בחודש בנפח..
😵💫🥊
זה גם התרגיל היחידי שאני לא נתקעתי בו 😆הולך לזיין אותך דדליפט זה הדבר היחידי שעדיין לא נתקעתי בו פעם אחת. 🤪
מחר יש לך 125 לא?זה גם התרגיל היחידי שאני לא נתקעתי בו 😆
אבל אני כולה ב120 😅
אכןמחר יש לך 125 לא?
טרן בראש
תנסה סינגל ותראה איפה אתה עומדוהאמת כשאני חושב על זה המטרה שהצבתי לעצמי בדצמבר 170 דדליפט נשמעת לי אפשרית אבל לא אפשרית:
1. קשה להתקדם במשקלים לקראת ה200 לפי מה שאני שם לב
2. זה בסה"כ התקדמות של 35-40~ קילו (כי אני רוצה 170 לסינגל, והיה לי 120 לחמישיה) ב3 וחצי חודשים (כשאני עדיין מאמן מתחיל ולהתקדם זה קל)
מתי בדיוק? מחר? זה גם יהרוס תהתקדמות או משהו.. לא?תנסה סינגל ותראה איפה אתה עומד
אין לי מושג.. אני עשיתי לפני הטיסה אז זה יצא לי טובמתי בדיוק? מחר? זה גם יהרוס תהתקדמות או משהו.. לא?
בכיף, הרבה זמן לא התעדכנתי מה הולך אצלכם..אשלים פערים לאט לאט חח@Ori.S תודה שאתה מתעדכן 😁