סרטון סוף שבוע 4 לחיטוב, בנץ' 122.5X2, פי אר בצעקות

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
טוב אז החלטתי להעלות סרטון כי לא העליתי מזמן.
ירידה של 5.2 קילו ב4 שבועות ראשונות לחיטוב בקיטוג'ינית, מרגיש סבבה למרות שאני עדיין על אחוז שומן גבוה ויש עוד מלא עבודה! אבל אני בדרך הנכונה!
צריך עד התחרות לרדת ל90 כדי להכנס לקטגוריה של 90, בינתיים המשקל 92.2, מקווה שאני אצליח עד סוף החודש להגיע לזה 😃
עד לפני כמה שבועות הייתי עובד עם כף רגל לא מלאה על הרצפה ומקצר טווח תנועה אז עכשיו דיי קשה לי עם המשקל הזה אבל אני עדיין מקווה שאני אצליח להמשיך להתקדם!

זה פשוט לא בריא בכלל לכתף, תחשוב לדחוף את הגב למטה ולא את המשקל למעלה.

אני נפצעתי מזה פעם.

• פותח/ת השרשור
זה פשוט לא בריא בכלל לכתף, תחשוב לדחוף את הגב למטה ולא את המשקל למעלה.

אני נפצעתי מזה פעם.
אני אצלם סט לבדיקה עם 100 קילו כדי לבדוק אם זאת בעיה שנובעת מהמשקל הגבוה או שיש לי בעיה בכללי ואעדכן. תודה על העזרה 😃

הגוף שלך מחפש להיות הכי חזק, והוא מבין שאתה דוחף את המשקל למעלה, אז הוא מוציא את השכמות כחלק מזה,
לכן צריך להרגיל אותו לדחוף מטה תמיד ורק ליישר מרפקים,

הגיוני שזה קורה במשקלים כבדים כי אז הגוף שלך נכנס להרגלים ישנים, לכן צריך לשים לב לזה ולפתח כיווץ חזק תמיד, ואם תלמד להיות חזק
בצורה הזאת אתה תהיה יותר חזק מתמיד.

משהו שיכול לעזור לך בעניין השכמות:
לי הייתה את אותה הבעיה וכשהייתי באימון אישי הוא הסביר לי כניסה לסטאפ אפ שמאוד עזרה לי. אתה שם את הרגליים על הבאנצ׳ שם את הידיים על המוט לוקח את עצמך אחורה וכשאתה נכנס אתה פוגע קודם עם הראש ואז עם השכמות, ככה הן נכנסות ממש טוב. ולפני שאתם מוציא את המוט אתה מרים את התחת ומחזיר אותו אחרי שהוצאת את המוט (בשביל שהשכמות לא יברחו) ודוחף עם הרגליים ממש חזק עם כל כף הרגל על הרצפה. סביר להניח שלא הבנת, אם אתה רוצה אצלם לך פעם הבאה

• פותח/ת השרשור
משהו שיכול לעזור לך בעניין השכמות:
לי הייתה את אותה הבעיה וכשהייתי באימון אישי הוא הסביר לי כניסה לסטאפ אפ שמאוד עזרה לי. אתה שם את הרגליים על הבאנצ׳ שם את הידיים על המוט לוקח את עצמך אחורה וכשאתה נכנס אתה פוגע קודם עם הראש ואז עם השכמות, ככה הן נכנסות ממש טוב. ולפני שאתם מוציא את המוט אתה מרים את התחת ומחזיר אותו אחרי שהוצאת את המוט (בשביל שהשכמות לא יברחו) ודוחף עם הרגליים ממש חזק עם כל כף הרגל על הרצפה. סביר להניח שלא הבנת, אם אתה רוצה אצלם לך פעם הבאה
זאת הטכניקה הישנה שלי לבנץ' לפני שגיליתי את הוד רוממותו ALLAN. מזמן לא עשיתי אותה. אני אתן נסיון לזה אימון הבא כי היא טכניקה טובה יותר ללחיצה עם כף רגל מלאה. תודה חיים 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית