תריח קצת ותספר לנו איך היה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תריח קצת ותספר לנו איך היה.
אני לא יודע מה להריח אבלתריח קצת ותספר לנו איך היה.
לא הוא לא.חברה האשכול חוצה גבולות.
שם האשכול חצה יקום.לא הוא לא.
אתה כנראה לא ראית את שורפים חיות בלג בעומר. 🤣
*איש מסכן פה*שם האשכול חצה יקום.
מסכנים האנשים שקיבלו את ההתראות הרבות.
משהו ששמים כמה טיפות ממנו על מטלית, מצמידים לפנים של מישהו והוא מתעלף (לפחות בסרטים זה עובד ככה)
התכוונת לאשכול התגובה של שלד. פאקינג 30 עמודיםלא הוא לא.
זה לא קורה בפועל.משהו ששמים כמה טיפות ממנו על מטלית, מצמידים לפנים של מישהו והוא מתעלף (לפחות בסרטים זה עובד ככה)
שם האשכול היה משעמם, פה יש לך את @Vile שמספק דווקא תגובות מעניינות.לא הוא לא.
לא התעלפה אה?זה לא קורה בפועל.
צריך הרבה יותר.
אבל בדיחה נחמדה בסה"כ 🙄
אל תקללפאקינג
🤣לא התעלפה אה?
אם זה אף פעם לא עבד עליי , אז אני דפוקה מבחינה אבולוציונית? 😆 אוקיי..האמת ש @Vile היחיד שמדבר פה בהגיון.
כל בחורה פה הייתה מתה שגבר שיודע פיקאפ או נטורל יתחיל איתה,כולכן יכולות לברבר עד מחר שזה שטויות,אבל העובדה שזה עבד עליכן כל חייכן מראה אחרת(גם אם זה לא היה במודע,ככה אנחנו בנויים אבולוציונית).
זה כן עבד עליך,פשוט לא במודע.אם זה אף פעם לא עבד עליי , אז אני דפוקה מבחינה אבולוציונית? 😆 אוקיי..
סליחה רבינואל תקלל
זה כן עבד עליך,פשוט לא במודע.
ההבדל בין מישהו שיודע פיקאפ(ומלמד) לבין מישהו שלא.
נחמד שאתה בטוח שאתה מכיר אותי. ואת כל הנשים בעולם, ומה הן מחפשות. בערך כמו בולשיט שסניה וולברג מפרסם כדי להרוויח עוד כסף.
דרך אגב, הוא אקס של מישהי ששירתה איתי בבסיס.. ואני יכולה להגיד לך, בעיני זכר אלפא הוא לא.. בעיקר wanna be , כמו כל אלה שפועלים לפי החוקים המדומיינים האלה.
והעובדה שאתה מקרין בטחון עצמי מזויף לא תהפוך אותך לבן אדם שבטוח בעצמו. זה יותר יהפוך אותך לבן אדם שמחפש זכר אחר שיגיד לו איך להתנהג.