הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה איך להתחיל עם צ'וצות!

האמת ש @Vile היחיד שמדבר פה בהגיון.
כל בחורה פה הייתה מתה שגבר שיודע פיקאפ או נטורל יתחיל איתה,כולכן יכולות לברבר עד מחר שזה שטויות,אבל העובדה שזה עבד עליכן כל חייכן מראה אחרת(גם אם זה לא היה במודע,ככה אנחנו בנויים אבולוציונית).

האמת ש @Vile היחיד שמדבר פה בהגיון.
כל בחורה פה הייתה מתה שגבר שיודע פיקאפ או נטורל יתחיל איתה,כולכן יכולות לברבר עד מחר שזה שטויות,אבל העובדה שזה עבד עליכן כל חייכן מראה אחרת(גם אם זה לא היה במודע,ככה אנחנו בנויים אבולוציונית).
אם זה אף פעם לא עבד עליי , אז אני דפוקה מבחינה אבולוציונית? 😆 אוקיי..

זה כן עבד עליך,פשוט לא במודע.

ההבדל בין מישהו שיודע פיקאפ(ומלמד) לבין מישהו שלא.

נחמד שאתה בטוח שאתה מכיר אותי. ואת כל הנשים בעולם, ומה הן מחפשות. בערך כמו בולשיט שסניה וולברג מפרסם כדי להרוויח עוד כסף.
דרך אגב, הוא אקס של מישהי ששירתה איתי בבסיס.. ואני יכולה להגיד לך, בעיני זכר אלפא הוא לא.. בעיקר wanna be , כמו כל אלה שפועלים לפי החוקים המדומיינים האלה.
והעובדה שאתה מקרין בטחון עצמי מזויף לא תהפוך אותך לבן אדם שבטוח בעצמו. זה יותר יהפוך אותך לבן אדם שמחפש זכר אחר שיגיד לו איך להתנהג.

נחמד שאתה בטוח שאתה מכיר אותי. ואת כל הנשים בעולם, ומה הן מחפשות. בערך כמו בולשיט שסניה וולברג מפרסם כדי להרוויח עוד כסף.
דרך אגב, הוא אקס של מישהי ששירתה איתי בבסיס.. ואני יכולה להגיד לך, בעיני זכר אלפא הוא לא.. בעיקר wanna be , כמו כל אלה שפועלים לפי החוקים המדומיינים האלה.
והעובדה שאתה מקרין בטחון עצמי מזויף לא תהפוך אותך לבן אדם שבטוח בעצמו. זה יותר יהפוך אותך לבן אדם שמחפש זכר אחר שיגיד לו איך להתנהג.

אני לא צריך להכיר אותך כדי לדעת את מה שאני יודע.
אני אוהב נשים,ואין שום סיבה שאם אני מרגיש שאני לא מקרין את מי שאני באמת כלפי חוץ,שאני לא אלמד איך לעשות את זה נכון.
אין פה עניין של לשקר או לעבוד על מישהו,זה עניין שבן אדם שהוא ממש נחמד וחכם וחברותי לעולם לא תהיה לו ההזדמנות להראות את זה לבת הזוג שהוא מעוניין בה,כי היא לא מעוניינת בזה(שלא במודע).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית