עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מי זאת?חברה של אמא שלי
לא עניינך 😁מי זאת?
הקטע של הגודו' היה בצחוק כמובן 😃.כשרכב נכנס בך ב70 קמ''ש אתה עף,לא בדיוק נופל.
וגם מהחלקה אפשר לצאת בנזק,נקע בקרסול יכול להשבית מאימונים להמון זמן.
אם הנסיעות שלך הם עירוניות הייתי ממליץ על אופניים חשמליות.
אם הן במרחק 20 ק''מ או קצת יותר מהעיר,ואתה לא צריך לעשות קניות וכו' אז קטנוע 125 יכול להיות אחלה.
אם בכל זאת תחשוב על לקנות אופנוע יש לי חבר מהמכינה שמוכר את שלו, לא זוכר בדיוק דגם/מחיר אבל אם תרצה אני אבדוק בשבילךהקטע של הגודו' היה בצחוק כמובן 😃.
כמו שרשמתי כנראה אני לא יקנה אותו בזמן הקרוב כי הבנתי שהוא לא יוכל להחליף לי רכב בצורה מלאה.
אפשר לסוע בגשם, אבל יש כמה בעיות: על הקסדה אין מגבים.
בקיץ אני נוסע בחולצה קצרה, אני לא שם מעיל מגן (אין לי) ומשתדל לא לסוע נסיעות ארוכות.
כפפות עם מגבים?יש המון כפפות חורף שהן בעלות מגבים, ולמה שתרכב בחולצה קצרה בלי מעיל? אני בחיים לא אבין אנשים כמוך (בלי להעליב)
http://www.mako.co.il/news-israel/local-q2_2015/Article-c886aaa26f14e41004.htmמסוכן אין על זה בכלל וויכוח אבל זו לא התאבדות.
ואמרת נכון חלק מהסיכון בא מצד נהגי המכוניותשלא יודעים מה עובר בראש של רוכב דו גלגלי. בגלל זה עדיף קודם כל להוציא רישיון על אופנוע ורק אז על רכב.
כן יש כפפות עם פס גומי לאורך האצבעות ל"ניגוב" הקסדה
כן זאת הייתה כמובן הקצנה, רק מה שאני מנסה להגיד פה שעד שאתה לא רואה משהו כזה במציאות אתה לא מבין לעומק את ההשלכות של הסיכון.זה באמת עצוב, וגם בלי כתבות כאלה רוכבי דו גלגלי עולים על הכלי שלהם בידיעה שאולי זו תהיה הרכיבה האחרונה שלהם. אבל שוב, אני בחיים לא אקרא לזה התאבדות. מקווה שאתה מבין Wild..