הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מאמן אישי שיכול ללמד תרגילים

Verratti

משתמש מתחיל
42
0
נק' מוניטין:
0
42
0
שלום אני וחבר שלי מחפשים מאמן אישי שיוכל לעזור לנו ללמוד תרגילים בסיסים כמו: סקוואט, דדליפט , בנץ פרס
כי פשוט במכון שלי לאנשים אין מושג כל אחד יותר מטומטם מהשני תרגילים כמו בנץ פרס הם אומרים שלא צריך להקריב את השכמות אז נמאס לי כי אני יודע שאם אני אקשיב להם אני אפצע, וגם אני לא רוצה ללמוד את הטנכניקה לבד ואולי לעשות טעות או משהו כי אני ספורטאי ואין לי כח להיות עכשיו בשיקומים וכו'.
יש אולי מישהו כאן בפורום שיכול לעשות 2-3 אימונים ללמוד טכניקה בלבד אחד על אחד לי ולחבר שלי שישלח לי הודעה בפרטי
תודה רבה

נ.ב אזור המרכז

• פותח/ת השרשור
בחודש-חודשיים הקרובים ככל הנראה שאני אאמן אך ורק מעט צפונה מהמרכז (נהלל).

@Verratti
אם רלוונטי אליך אתה מוזמן ליצור קשר באימייל שבחתימה.
אני בעיקרון מתחיל את העונת כדורגל בספטמבר ועד אז אני חייב להתחזק אז לא נראלי שזה רלוונטי לחכות חודש-חודשיים מצטער...
תודה בכל מקרה, תוכל להמליץ לי על אנשים ?

אני בעיקרון מתחיל את העונת כדורגל בספטמבר ועד אז אני חייב להתחזק אז לא נראלי שזה רלוונטי לחכות חודש-חודשיים מצטער...
תודה בכל מקרה, תוכל להמליץ לי על אנשים ?
אתה תמיד יכול לקחת אוטובוס. במרכז אני לא מכיר מספיק כדי להמליץ. גם אני לא יודע מה זה מרכז בשבילך.

• פותח/ת השרשור
אתה תמיד יכול לקחת אוטובוס. במרכז אני לא מכיר מספיק כדי להמליץ. גם אני לא יודע מה זה מרכז בשבילך.
אני גר בפתח תקווה
יש לך את מייק בקרוספיט ת"א
קרוב לי עזריאלי , איך הוא מאמן טוב?
ותוך כמה זמן פחות או יותר אני אלמד את הטכניקה בצורה מצוינת שאני אמנע מפציעות במהלך עונת הכדורגל?

אני גר בפתח תקווה

ותוך כמה זמן פחות או יותר אני אלמד את הטכניקה בצורה מצוינת שאני אמנע מפציעות במהלך עונת הכדורגל?
דבר עם @PowerLifting הוא מאמן פרטי בהרקולס ולפי מה ששמעתי המחירים שלו ממש טובים.

אם אתה גר בפתח תקווה אז אכן ההמלצה הכי רלוונטית היא המאמנים בהרקולס, אושר ביניהם כמובן.

הרבה בהצלחה

אני גר בפתח תקווה

מאמן מצוין

תלוי אך ורק בך אינדיווידואלית

שלום אני וחבר שלי מחפשים מאמן אישי שיוכל לעזור לנו ללמוד תרגילים בסיסים כמו: סקוואט, דדליפט , בנץ פרס
כי פשוט במכון שלי לאנשים אין מושג כל אחד יותר מטומטם מהשני תרגילים כמו בנץ פרס הם אומרים שלא צריך להקריב את השכמות אז נמאס לי כי אני יודע שאם אני אקשיב להם אני אפצע, וגם אני לא רוצה ללמוד את הטנכניקה לבד ואולי לעשות טעות או משהו כי אני ספורטאי ואין לי כח להיות עכשיו בשיקומים וכו'.
יש אולי מישהו כאן בפורום שיכול לעשות 2-3 אימונים ללמוד טכניקה בלבד אחד על אחד לי ולחבר שלי שישלח לי הודעה בפרטי
תודה רבה

נ.ב אזור המרכז

אתה זה עם הפציעת מיניסקוס , לא?
אם אתה מעוניין , אתה יכול להגיע אליי.
גם לבדוק מה מצב הברך , וגם ללמוד תרגילי בסיס.

יוני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית