הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לאיזה תוכנית לחזור(אחרי מחלה + אשפוז פרטים בפנים)

TheRattleSnake

משתמש מתחיל
158
7
נק' מוניטין:
10
158
7
היי
אז ככה בנתיים אני כבר שבועיים ללא אימונים. שבוע שעבר הייתי מאושפז( דלקת במעיים וכו...) ירדתי משהו כמו 5 קילו(מן הסתם ירדתי גם בשריר בקושי אכלתי בזמן הזה).
עכשיו אני עדיין לא רוצה לחזור למכון למה עוד שבוע וחצי יש איזה בדיקה שאני צריך לעשות(תפקודי כבד בעייתיים, לא משהו שמפריע להתאמן אבל אני מעדיף לחזור כשזה ייפתר).
אז בעיקרון נניח שעכשיו אני לא הולך להתאמן חודש חודש וחצי. לאיזה תוכנית לחזור? הייתי עושה AB וחשבתי לחזור לSS כשאני אחזור להתאמן
אם כן SS אז לכמה זמן? חודש?
מישהו?

הייתי מגיב לך אבל בגלל שאתה אחרי מחלה + אשפוז עם משהו רציני כמו דלקת אני לא חושב שאני מספיק מקצועי כדי להמליץ לך מה לעשות במצב הזה. אולי תתחיל אפילו מאימונים פונקציונלים וכשתרגיש שאתה מחלים תעבור לFBW עם משקלים קלים ותתחיל להוסיף משקלים משם.
אולי @לוטם ידע יותר טוב איך לאמן בנאדם שחזר ממחלה יש לו קצת יותר נסיון ממני עם מתאמנים.

גם אני הייתי מאושפז לפני כמה שנים בגלל דלקת חריפה במעיים, לא נעים.
בגדול, אם אין הגבלות רפואיות שמצריכות מנוחה (וובשביל זה עדיף יהיה להתייעץ עם איש מקצוע), הייתי חוזר להתאמן לאט לאט.
לא תוכנית תובענית כמו SS אבל FBW עם העלאה שבועית במשקלים זה נראה לי בסדר.

ובעניין התזונה, מה מותר ומה אסור.. גם כאן עדיף להתייעץ עם רופא.

לאיזה תוכנית לחזור? הייתי עושה AB וחשבתי לחזור לSS כשאני אחזור להתאמן
קודם כל הרבה בריאות, חשוב שתשאל את הרופא שלך מתי אתה יכול לחזור לאימונים באופן סדיר, ולא להחליט על דעת עצמך, כשתחזור לאימונים רצוי שזה יהיה בהדרגה, SS זו אופציה מעולה תתחיל ממשקלים נמוכים. ותעלה בהדרגה, חשוב שתבין שבעיות במערכת העיכול יכולות להשפיע על הכמויות אוכל שתצרוך, ועל ספיגתם. זה יכול להשפיע על ההתאוששות שלך מאימונים, אל תכנס לתכנית כוח תובענית אם אינך מסוגל לאכול או שיש בעיות בספיגה של האוכל. אם הכל תקין תעשה SS זו אופציה מעולה.

• פותח/ת השרשור
מותר לי לאכול הכל ולאט לאט אני גם מתחזק יותר. אז אני חושב באמת שעוד איזה שבועיים אני אחזור להתאמן כנראה SS נראה איך אני ארגיש
תודה לכולם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית