עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בSS אני יכול להחליף את הפאוורקלין במתח/פולי עליון ?,והשאלה אם לעלות משקלים מאימון לאימון כמו בתכנון של התוכנית ?לעשות את כל זה כל אימון זה עמוס מדי לחיטוב. זה כמו SS "מאוחדת", אז כבר פשוט "תפריד" ותעשה את התכנית (לפחות מבחינת התרגילים והסדר שלהם).
מומלץ להוסיף תרגלי עזר בחיטוב או עדיף להשאיר כמו שזה את התוכנית?אתה יכול להחליף במתח, בוודאי. ל-99.9% מהאוכלוסייה זה גם עדיף. תעלה כל עוד זה אפשרי. כשתגיע למצב שזה יהיה קשה, תחזור על משקלים בלי לנסות "הכוח" להתקדם.
A:במשקלים שאתה עובד איתם כרגע לא חושב שכדאי/יש טעם להכניס תרגילי עזר.
אני רוצה גם לשלב אירובי , כרגע בחיטוב לא אכפת לי מהמשקלים , השאלה שלי זה אם זה יפגע בהתאוששות של השריר והאם זה כדאי?כן, בדיוק.
אבל זאת לא תכנית טובה לחיטובכן, בדיוק.
אז מה תוכנית טובה לחיטוב?אבל זאת לא תכנית טובה לחיטוב
אבל זאת לא תכנית טובה לחיטוב
טובבמשקלים האלה היא תעבוד גם בחיטוב. בכל מקרה, ממש לא לאכול בהתאם להמלצות שבספר לגבי חיטוב (4000 קלוריות).
ברור אני יודע , חישבתי אני צריך לאכול 1700 קלוריות , ולקחתי תפריט מקילוגרם, עכשיו שאלתי גם לגבי אירובי מתי לשלב ? והאם זה יפגע בהתאוששות של השריר?במשקלים האלה היא תעבוד גם בחיטוב. בכל מקרה, ממש לא לאכול בהתאם להמלצות שבספר לגבי חיטוב (4000 קלוריות).
אני חשבתי על ריצת אינטרוולים, השאלה עד כמה זה פוגע בהתאוששות?אירובי מפריע להתאוששות, כן. תעשה פעם-פעמיים בשבוע בוף האימון אם אתה "חייב".