הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע בקשר לתזונה .. לא עולה במשקל וזה מוזר לי

לידור כהן

משתמש מתחיל
43
6
נק' מוניטין:
-21
43
6
היי חברים אני צריך להגיע ל 3000 קלוריות ולצערי אני אוכל יותר בדקתי את זה וזה מוזר לי שאני לא עולה במשקל עוד העלתי 200 קלוריות ... :
חברה אני עוד עם גיינר זה לא הגיוני שאני לא עולה ונמאס לי
אני צריך פאקינג 3000 ??
תפריט :

שוקל 60.3
גובה 80
ארוחה 1

• 4 פרוסות לחם מלא או לבן/3 כוסות קורונפלקס/כוס שיבולת שועל לפני בישול
• 1 קופסת קוטג' 3% / 2 כוסות חלב 1%
• 2 כפות חמאת בוטנים
(ניתן להוסיף לשיבולת שועל: צימוקים, דבש, קינמון, אבקת חלבון [במקום הקוטג'/חלב= סקופ וחצי])
ארוחה 2

• 3 כוסות (מבושל) אורז (מלא/לבן) / כוסות פסטה / כוסמת/ תפו"א / קוסקוס / 6 פרוסות לחם / פחמימה בסגנון
• חצי קופסת טונה בשימורים/ 3 חתיכות פסטרמה / 1 ביצה שלמה
• כף טחינה
• 3 ירקות ארוחה 3

• 2 כוסות (מבושל) אורז (מלא/לבן) / כוסות פסטה / כוסמת/ תפו"א / קוסקוס / 4 פרוסות לחם / פחמימה בסגנון
• 5 חתיכות פסטרמה/ 1 טונה / 100 גרם חזה עוף או הודו או דג / 4 לבן ביצה + 1 צהוב
• כף שמן זית
• 3 ירקות

ארוחה 4

• 2 מנות פרי (תפוז, תפוח, בננה, אפרסק וכו')
17:30 – 19:00
אימון

ארוחה לאחר אימון

/2 דנונה 0%
• 5 תמרים/ 400 מ"ל חלב 1%
ארוחה 5

• 2 כוסות (מבושל) אורז (מלא/לבן) / כוסות פסטה / כוסמת/ תפו"א / קוסקוס / 4 פרוסות לחם / פחמימה בסגנון
• 100 גרם (מבושל) חזה עוף/הודו/דג או 5-6 פרוסות פסטרמה או 4 לבן ביצה + 1 צהוב/ טוסט גבינה צהובה 9%
3 פרוסות
• סלט קטן
• כף שמן זית/2 כפות אלף האיים 5%
טחינה

לבון: 160~
פחמימה: 350 ~
שומן: 70~
קלוריות:
3000
UP
UP
ופ
43 צפיות ואף אחד לא עונה 😭 פליז
חברים בבקשה אני רוצה לקבל תשובה זה ממש חשוב לי

לא יודע עד כמה באמת יעזור אבל הייתי מעלה את השומן על חשבון פחמימות,ועובר לפחמימות כמה שיותר מורכבות,ז"א שתפו"א לחם קורנפלקס וכו' עדיף פחות.

• פותח/ת השרשור
לא יודע עד כמה באמת יעזור אבל הייתי מעלה את השומן על חשבון פחמימות,ועובר לפחמימות כמה שיותר מורכבות,ז"א שתפו"א לחם קורנפלקס וכו' עדיף פחות.
אחי זה קשור לשומן גם ? עלייה במשקל ? אוקיי תודה אחי 😃 אחי אני עוד עם גיינר זה מטורף נשבע לך
עוד תשובות אשמח

אחי זה קשור לשומן גם ? עלייה במשקל ? אוקיי תודה אחי 😃 אחי אני עוד עם גיינר זה מטורף נשבע לך
עוד תשובות אשמח
בעקרון,עד כמה שידוע לי,לפחמימות יש מאין מנגון "השמדה עצמית" ז"א שאם הגוף לא צריך אותן אז הן פשוט ישרפו את עצמן,במקום שהגוף יהפוך אותן לשומן,עכשיו,אתה שותה גיינר,אוכל לחם,תפוא ושאר פחמימות שמשתחררות מהר אל הדם,ולגוף שלך אין מה לעשות איתן,אז הוא פשוט שורף אותן,זה מה שאני חושב,ולכן שומן ופחמימות מורכבות לדעתי יעזרו לך.

השאלה היא אם אתה באמת אוכל את כל התפריט,. אם כן, תוך שבועיים תתחיל לראות עליה במשקל

תשמע, נראה לי נורא מוזר שבמשקל גוף של 60 אתה אוכל 3000 קלוריות ולא עולה. אם זה אכן כך אז אני לא רואה פתרון אחר חוץ מלהעלות עוד קלוריות. נשמע הזוי אבל אני לא חושב שיש פתרון אחר אם אתה לא עולה מהכמות הזאת

לא כל כך מוזר.

אני אוכלת מינימום 3000 קלוריות ביום ועולה כחצי קילו בשבוע עם הנתונים הבאים:
1.63 גובה
62 משקל גוף
בלי אירובי בכלל - 3 אימוני SS בשבוע, לא עובדת (תקופת מבחנים).

זה קשה, מתיש ומתסכל, אבל רק עוד חודש וחצי לחיטוב...

לפותח ההודעה - פשוט תאכל בלי להפסיק. השתדל להתעורר מוקדם תוך שמירה על מספיק שעות שינה כדי שתוכל להכניס עוד ארוחה. בהתחלה זה קשה, הקיבה מתמרדת, אבל תוך שבועיים היא תתרחב ותוכל לאכול קצת יותר בכל פעם.

תשמע, נראה לי נורא מוזר שבמשקל גוף של 60 אתה אוכל 3000 קלוריות ולא עולה. אם זה אכן כך אז אני לא רואה פתרון אחר חוץ מלהעלות עוד קלוריות. נשמע הזוי אבל אני לא חושב שיש פתרון אחר אם אתה לא עולה מהכמות הזאת
בזמן שאני משמין בקלוריה אחת מעל הRMR שלי 🤬🤬

סביר להניח שהבעיה פה לא בקלוריות אלא בערכים שאתה אוכל

יכול להיות שיש לך בעיות בעיכול או בעיות הורמונליות?

אני אוכלת מינימום 3000 קלוריות ביום ועולה כחצי קילו בשבוע עם הנתונים הבאים:
1.63 גובה
62 משקל גוף
בלי אירובי בכלל - 3 אימוני SS בשבוע, לא עובדת (תקופת מבחנים).
האמת שזה גם נשמע לי מוזר מאוד, אבל טוב נו, יש אנשים שונים

בעקרון,עד כמה שידוע לי,לפחמימות יש מאין מנגון "השמדה עצמית" ז"א שאם הגוף לא צריך אותן אז הן פשוט ישרפו את עצמן,במקום שהגוף יהפוך אותן לשומן,
טוב הלכתי לאכול סיר ענק של פסטה ולקנח בקופסה שלמה של גלידה ומלא עוגות (הכל דל שומן כמובן כי לשומן אין מנגנון השמדה עצמית), וככה 3 פעמים ביום כל יום
🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
Suicide button 🤣🤣
self-8x6.jpg

תעלה אוכל ותוסיף שומנים שיגרמו לך להעלות אוכל. אז בעיקרון לסיכום- תעלה אוכל עד שתעלה במשקל

מי שכתב שהוא שוקל 60 ק"ג בפוסט הזה ואוכל 3000 קלוריות ולא גדל מזה יש 2 אופציות-
או שהוא לא אוכל כמה שהוא חושב שהוא אוכל(סביר להניח)
או שהמשקל שלו בבית לא עובד.

Back
למעלה תחתית