ייעוץ שאלות שמסקרנות אותי

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
1) במצב שבן אדם עושה סייקל האם אי עיקצוצים בפטמות מעיד בהכרח שאין מצב לג'ינו?
במילים פשוטות עם אני לא מרגיש עיקצוצים בפטמות זה אומר שלא מתרחש תהליך של הפיכה לג'ינו?
2) קחו כזה מצב שבן אדם X עושה סייקל עם חומר מסוים ומסיים תסייקל שלו שעבר בתופעות לוואי זניחות וקטנות יחסית... האם זה מעיד על כך שכאשר הוא יעשה סייקל שני עם אותם חומרים בדיוק הוא יכול לצפות שיהיו גם אותם תופעות לוואי במידה קטנהכמו שהייתה?
תודה מראש

לגבי השאלה הראשונה, אני לא מבין גדול
אבל הקטע הבעייתי הוא אחרי הסייקל כשרמות האסטרוגן גבוהת לכן לוקחים נוגד אסטרוגן (נולבדס)
יכול להיות שבמהלך הסייקל אין לך עיקצוצים ולא יהיה ג'ינו אבל אחר כך (בPCTׂ) אם לא מבוצע כמו שצריך כן יהיה ג'ינו.

תמתין למומחים..

טוב בוא אני אעשה לך סדר.
התשובה היא כן בגדול. עם עשית סייקל שעבר עם תופעות לוואי זניחות אז סביר להניח שסייקל הבא עם אותם חומרים יעברו עם אותן תופעות לוואי. אבל זה כמובן עיניין של מינונים אחד יכול להזריק 500 מג בשבוע טסט ולא להרגיש עיקצוצים ושהוא יעלה את המינון הוא כן יתחיל להרגיש עיקצוצים אחד יכול להזריק גרם טסט ולא להרגיש כלום זה תלוי בבן אדם.
מו. זה ממש לא נכון מה שאמרת לאחר סייקל רמות האסטרוגן ברצפה (כי רמות הטסט ברצפה) אתה לוקח אנטי אסטרוגנים במהלך ה PCT כדי לאושש את רמות ה LH ולאחר מכן שהגוף מתחיל לייצר טסט ורמות האסטרוגן עולות עקב כך הם יעזרו לך להלחם בתופעות אסטרוגניות הכל מוסבר במאמר ה PCT בתפקיד אנטי אסטרוגנים אני מציע לך לעבור על המאמר

טוב בוא אני אעשה לך סדר.
התשובה היא כן בגדול. עם עשית סייקל שעבר עם תופעות לוואי זניחות אז סביר להניח שסייקל הבא עם אותם חומרים יעברו עם אותן תופעות לוואי. אבל זה כמובן עיניין של מינונים אחד יכול להזריק 500 מג בשבוע טסט ולא להרגיש עיקצוצים ושהוא יעלה את המינון הוא כן יתחיל להרגיש עיקצוצים אחד יכול להזריק גרם טסט ולא להרגיש כלום זה תלוי בבן אדם.
מו. זה ממש לא נכון מה שאמרת לאחר סייקל רמות האסטרוגן ברצפה (כי רמות הטסט ברצפה) אתה לוקח אנטי אסטרוגנים במהלך ה PCT כדי לאושש את רמות ה LH ולאחר מכן שהגוף מתחיל לייצר טסט ורמות האסטרוגן עולות עקב כך הם יעזרו לך להלחם בתופעות אסטרוגניות הכל מוסבר במאמר ה PCT בתפקיד אנטי אסטרוגנים אני מציע לך לעבור על המאמר

תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית