עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש פירוט הרכב חומצות האמינו באקסטרים?האקסטרים היה סבבה
אתה יכול להרחיב?תיודע שהכל מושחט פה, אני לא יתפלא אם יהיה בה רק 8 גרם חלבון לעומת מה שמבטיחים שם [כבר קרו מלא מקרים... ראה ערך INNER ARMOR ]
אתה יכול להרחיב?
@AminoShopConnecticut-based Inner Armour has the most products under scrutiny. Tests of five of its products – “Mass Peak,” “NitroPeak,” “Casein Peak,” “Whey Protein,” and “Super Quad Protein” – came up well short on protein compared with its label claims. For instance, it’s “Mass Peak” product only contained 19 of the 50 grams claimed, and its “Whey Protein” only contained 9 of 24 grams claimed, the tests showed.
פשוט תרשום בגוגל PROTEIN SPIKE
הם שמים חומצות אמינו וגלוטמין בשביל "להשלים" ל25גרם
אני לא זוכר מה היתה העמדה של אמינושופ בנדון, אבל התביעה נגד Inner Armor שרירה וקיימת למיטב ידיעתי. על כמה תביעות עכשוויות בנושא אפשר לקרוא כאן, בנוסף למאמר בפורבס שכבר הוזכר באחד הפורומים.הוסבר
על מוצרים אחרים ייתכן וכן, ההתייחסות שלי הייתה לחלבון של אקסטרים.אני לא זוכר מה היתה העמדה של אמינושופ בנדון, אבל התביעה נגד Inner Armor שרירה וקיימת למיטב ידיעתי. על כמה תביעות עכשוויות בנושא אפשר לקרוא כאן, בנוסף למאמר בפורבס שכבר הוזכר באחד הפורומים.
מעניין... למה הציונים שלהם באתרי מכירות מובילים בחו"ל כל כך גבוהים אם כך?Connecticut-based Inner Armour has the most products under scrutiny. Tests of five of its products – “Mass Peak,” “NitroPeak,” “Casein Peak,” “Whey Protein,” and “Super Quad Protein” – came up well short on protein compared with its label claims. For instance, it’s “Mass Peak” product only contained 19 of the 50 grams claimed, and its “Whey Protein” only contained 9 of 24 grams claimed, the tests showed.
פשוט תרשום בגוגל PROTEIN SPIKE
הם שמים חומצות אמינו וגלוטמין בשביל "להשלים" ל25גרם
מחזק את השאלה שלי 😕אני רק יודע שלמוצרים של אינר ארמור יש חרא של טעם וערבוב נוראי
אוקיי, חשבתי שאתה מדבר על "שריון פנימי". את הבדיקות של אקסטרים עדיין לא חשפו לעינינו (מסתבר שכמו תחנות הצדק, גם ייעוץ משפטי עובד לאט), ובכל מקרה אני אופתע אם הם ביצעו ניתוח של ההרכב הכימי (כלומר ניתוח הכמויות של כל חומצת אמינו) ולא בדיקה רגילה שמבוססת על כמות החנקן ולכן לא יכולה לגלות ספייקינג. בזה אינני אומר שום דבר טוב או רע לגבי אקסטרים או כל תוצרת מקומית שהיא.ההתייחסות שלי הייתה לחלבון של אקסטרים
מי נותן את הציונים האלה, ועל מה הוא מתבסס? בד"כ אלה הצרכנים, שמתבססים על טעם, ריח, מחיר, קלות ערבוב וגורמים דומים שלא אומרים כלום לגבי ההרכב הכימי של האבקה. כשצרכן מתקדם טוב הוא עשוי לחשוב שזה מלמד משהו על האבקה, אבל בלי מחקר מבוקר שיבודד את האבקה משאר הגורמים שיכולים להשפיע זה לא אומר כלום. זה נכון במיוחד בגלל שרק חלק קטן מצריכת החלבון הכללית מגיע מהאבקה.למה הציונים שלהם באתרי מכירות מובילים בחו"ל כל כך גבוהים אם כך?