הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ VPX vs Extreme

LaFamilia

משתמש מתחיל
28
6
נק' מוניטין:
27
28
6
איזה חלבון מומלץ יותר, VPX או Extreme הישראלי?

הפרמטרים:
- טעם
- ערבוב

- ערכים

לשניהם טעמים טובים וערבוב טוב. ההבדל בסופו של יום הוא המחיר והערכים.
באקסטרים יש מעט יותר פחמימה בהשוואה לVPX אבל שניהם אחלה.

רשמתי ביקורת על שני מוצרים של VPX ועל האקסטרים, אולי זה יעזור לך.
אני אישית הייתי הולך על VPX.
ערבוב אצל שניהם מעולה, טעם כנל והערכים אצל VPX הרבה יותר טובים.

יש לי כרגע את הVPX , מחיר פצצה , טעם טוב ערבוב סבבה לגמריי אין גושים אין כלום הייתי הולך על הVPX

אקסטרים עדיפה.
מניסיון עם השתיים... VPX לא טעים לי אישית, עושה בחילה. (הקרקר)

האקסטרים היה סבבה.

לי יש סיינגקס של VPX (טעם שוקולד)
אם אתה שותה את זה עם מים, תלך על אקסטרים לדעתי (לא ניסיתי אבל מניח שיהיה יותר טוב).

אקסטרים חברה ישראלית, אני אישית לא סומך על חברות כאלו
כשאתה קונה משהו מחול במיוחד ארצות הברית אתה יודע שיאנסו את החברה אם מה שרשום לא יהיה תואם לאבקה אז אתה יכול להרגיש בטוח לקחת
בארץ.... לך תדע ... תיודע שהכל מושחט פה, אני לא יתפלא אם יהיה בה רק 8 גרם חלבון לעומת מה שמבטיחים שם [כבר קרו מלא מקרים... ראה ערך INNER ARMOR ]
ועוד לשלם כזה מחיר על אבקה שמיוצרת בארץ בזמן שאתה מוסיף איזה 50 - 80 שקל ומקבל משהו 200% יותר טוב זה באמת בדיחה שעושים על הלקוח
VPX חברה מאוד מוכרת בחול, המשקה שלהם מאוד מאוד מפורסם ברמה של MONSTER בקרב מתאמנים[0 קלוריות]

לגבי טעם לא יכול באמת לעזור לא נגעתי באקטרים ולVPX יש אחלה טעם
אגב! כשהייתי באיטליה הייתי משתמש בחלבון של חברת 4+
אתה מוכן להפתעה? ככה הוא נראה

a9042.jpg

נראה מוכר לא ?

אתה יכול להרחיב?

Connecticut-based Inner Armour has the most products under scrutiny. Tests of five of its products – “Mass Peak,” “NitroPeak,” “Casein Peak,” “Whey Protein,” and “Super Quad Protein” – came up well short on protein compared with its label claims. For instance, it’s “Mass Peak” product only contained 19 of the 50 grams claimed, and its “Whey Protein” only contained 9 of 24 grams claimed, the tests showed.

פשוט תרשום בגוגל PROTEIN SPIKE
הם שמים חומצות אמינו וגלוטמין בשביל "להשלים" ל25גרם

Connecticut-based Inner Armour has the most products under scrutiny. Tests of five of its products – “Mass Peak,” “NitroPeak,” “Casein Peak,” “Whey Protein,” and “Super Quad Protein” – came up well short on protein compared with its label claims. For instance, it’s “Mass Peak” product only contained 19 of the 50 grams claimed, and its “Whey Protein” only contained 9 of 24 grams claimed, the tests showed.

@AminoShop
כבר הוסבר שהם לא עושים אמינו ספייקינג אם אני לא טועה, אבל אתן להם להסביר את זה.

אני לא זוכר מה היתה העמדה של אמינושופ בנדון, אבל התביעה נגד Inner Armor שרירה וקיימת למיטב ידיעתי. על כמה תביעות עכשוויות בנושא אפשר לקרוא כאן, בנוסף למאמר בפורבס שכבר הוזכר באחד הפורומים.
על מוצרים אחרים ייתכן וכן, ההתייחסות שלי הייתה לחלבון של אקסטרים.

מעניין... למה הציונים שלהם באתרי מכירות מובילים בחו"ל כל כך גבוהים אם כך?

אני רק יודע שלמוצרים של אינר ארמור יש חרא של טעם וערבוב נוראי. זה מספיק בשבילי כדי לא לקנות אותם.

ההתייחסות שלי הייתה לחלבון של אקסטרים
אוקיי, חשבתי שאתה מדבר על "שריון פנימי". את הבדיקות של אקסטרים עדיין לא חשפו לעינינו (מסתבר שכמו תחנות הצדק, גם ייעוץ משפטי עובד לאט), ובכל מקרה אני אופתע אם הם ביצעו ניתוח של ההרכב הכימי (כלומר ניתוח הכמויות של כל חומצת אמינו) ולא בדיקה רגילה שמבוססת על כמות החנקן ולכן לא יכולה לגלות ספייקינג. בזה אינני אומר שום דבר טוב או רע לגבי אקסטרים או כל תוצרת מקומית שהיא.

את דעתי הכללית לגבי אבקות מתוצרת הארץ כתבתי, באריכות מסוימת, כאן, ובהמשך מופיעה גם עמדתו של במבה והתשובה של אמינושופ. לשיקולכם.
למה הציונים שלהם באתרי מכירות מובילים בחו"ל כל כך גבוהים אם כך?
מי נותן את הציונים האלה, ועל מה הוא מתבסס? בד"כ אלה הצרכנים, שמתבססים על טעם, ריח, מחיר, קלות ערבוב וגורמים דומים שלא אומרים כלום לגבי ההרכב הכימי של האבקה. כשצרכן מתקדם טוב הוא עשוי לחשוב שזה מלמד משהו על האבקה, אבל בלי מחקר מבוקר שיבודד את האבקה משאר הגורמים שיכולים להשפיע זה לא אומר כלום. זה נכון במיוחד בגלל שרק חלק קטן מצריכת החלבון הכללית מגיע מהאבקה.

תראה לי בבקשה ציונים גבוהים של חברה ישראלית באתרים מובילים בחו"ל באמת שמעניין אותי.

ולגבי מה שהמנהל אמר מקודם. שאמינושופ הסבירו קודם כל אני רוצה לציין שיש להם את המחירים והשרות הכי טוב בארץ כבר יצא לי לקנות מהם פעמיים ומשלוח הגיע אחרי 4 שעות.
וגם מי זה בדיוק הצד ג' שעשה את הבדיקה? דוד של אבא של אקסטרים או איזה מעבדה בטבע או בטכניון. גם הם טענו שהוא זול אבל נו באמת 275 שקל לחלבון תוצרת ארץ כשב320 יש לך חלבון תוצרת חול ואפילו יותר זול. הם ממש לא "עוזרים" לארץ וללקוחות. מוצר אמריקאי עולה 200 שקל לאיכות של אופטימום וסאן. אצלנו מוצר שנוצר בארץ יהיה ברמה הרבה יותר פחותה ויותר יקר?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית