הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון Opti-men ואומגה 3

מודי

משתמש מתחיל
31
1
נק' מוניטין:
1
31
1
משקל:60
גובה:175

בopti-men רשום לצרוך 3 טבליות ביום, התזונאי אמר ״אחד יספיק לך״.
איך אני צריך לדעץ כמה לצרוך באמת?
כמה מ״ג אומגה 3 אני צריך לצרוך ביום?

משפט קצת תמוה מהמאמר: "למרות שלא נעשו הרבה מחקרים בנושא, צריכה של בין 1.8-3.0 גרם של EPA/DHA ביום היא הגיונית.". בלי שום הסבר על מקור המספרים האלה לייל בעצם אומר לך "סמוך!". אז בסדר, מי שסומך על לייל לפחות לא בחר גורו גרוע, אבל כדאי לדעת שלא מעט מומחים (או "מומחים") חושבים שמספיק גרם אחד ליום (של EPA+DHA), לפחות כשאין בעיה של טריגליצרידים גבוהים.

אם כבר צורכים כמות גבוהה, צריך לשים לב לקנות רק תוצרת של חברה אמינה, כדי לוודא שאין מתכות כבדות ורעלנים במוצר.

משפט קצת תמוה מהמאמר: "למרות שלא נעשו הרבה מחקרים בנושא, צריכה של בין 1.8-3.0 גרם של EPA/DHA ביום היא הגיונית.". בלי שום הסבר על מקור המספרים האלה לייל בעצם אומר לך "סמוך!". אז בסדר, מי שסומך על לייל לפחות לא בחר גורו גרוע, אבל כדאי לדעת שלא מעט מומחים (או "מומחים") חושבים שמספיק גרם אחד ליום (של EPA+DHA), לפחות כשאין בעיה של טריגליצרידים גבוהים.

אם כבר צורכים כמות גבוהה, צריך לשים לב לקנות רק תוצרת של חברה אמינה, כדי לוודא שאין מתכות כבדות ורעלנים במוצר.
תודה על ההרחבה והתיקון 😃

• פותח/ת השרשור
אז לצרוך 3 מולטי ויטמין כן? בין אקוחות או עם ארוחות? 3 ביחד או לפצל?
ואומגה גרם ביום יהיה טוב?

לי היה במשך החצי שנה אחרונה כמות טרגליצרידים גבוהה תוכל לתת לי קצת מידע מה זה אומר.?
בבדיקת דם האחרונה שעשיתי זה התאזן והכול חזר למצב תקין.

אני צורך באזור 1500-2000 מ'ג אומגה 3 ביום.
לגבי מולטי ויטמין אני אישית לוקח 2 אחרי ארוחת צהריים נכון לכרגע אולי בהמשך יעלה את המינון

• פותח/ת השרשור
לי היה במשך החצי שנה אחרונה כמות טרגליצרידים גבוהה תוכל לתת לי קצת מידע מה זה אומר.?

אני צורך באזור 1500-2000 מ'ג אומגה 3 ביום.
לגבי מולטי ויטמין אני אישית לוקח 2 אחרי ארוחת צהריים נכון לכרגע אולי בהמשך יעלה את המינון
למה 2?
אם אני צורך fish oil של אופטימום, לקחת 3 ביום?
רשום בכל אחת 300מ״ג

למה 2?
אם אני צורך fish oil של אופטימום, לקחת 3 ביום?
רשום בכל אחת 300מ״ג

אין סיבה מיוחדת למה 2 מצב הויטמינים והמינראלים שלי בגוף בסדר גמור ולכן אני לא לוקח 3 לוקח 2 רק כדי לתחזק.
לי יש אומגה 3 של 1500 מ'ג הייתי ממליץ לך לקנות כמומ מ'ג גבוהה כי לקחת 2 בבוקר 2 לפני שינה סתם יגמור לך את זה מהר

זה מה שחשוב... טריגליצרידים הם הדרך של הגוף לנייד את השומן מהכבד אל תאי הגוף. מאחר ושומן כשלעצמו אינו מסיס במים, נוסף אליו גליצרול וזה מה שמרכיב את הטריגליצרידים. האם הקטנת את צריכת הפירות שלך? הרבה פעמים הטריגליצרידים נוצרים מפרוקטוז (סוכר הפירות), שבניגוד לגלוקוז מגיע כולו לכבד.

תבדוק כמה מ"ג כל כדור מכיל. אם 300 אז כן. 3 ביום וחשוב שלא על קיבה ריקה.
אם 900. (או 950). אז 1.

את האמת שבד"כ מתחת ל100 ק"ג אפשר לקחת 2..כשאתה 60 לעומת זאת זה ממש ממש נמוך אז לא הזוי שהוא אולי צודק - הייתי לוקח 2 בכל אופן במקומך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית