עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
משפט קצת תמוה מהמאמר: "למרות שלא נעשו הרבה מחקרים בנושא, צריכה של בין 1.8-3.0 גרם של EPA/DHA ביום היא הגיונית.". בלי שום הסבר על מקור המספרים האלה לייל בעצם אומר לך "סמוך!". אז בסדר, מי שסומך על לייל לפחות לא בחר גורו גרוע, אבל כדאי לדעת שלא מעט מומחים (או "מומחים") חושבים שמספיק גרם אחד ליום (של EPA+DHA), לפחות כשאין בעיה של טריגליצרידים גבוהים.
תודה על ההרחבה והתיקון 😃משפט קצת תמוה מהמאמר: "למרות שלא נעשו הרבה מחקרים בנושא, צריכה של בין 1.8-3.0 גרם של EPA/DHA ביום היא הגיונית.". בלי שום הסבר על מקור המספרים האלה לייל בעצם אומר לך "סמוך!". אז בסדר, מי שסומך על לייל לפחות לא בחר גורו גרוע, אבל כדאי לדעת שלא מעט מומחים (או "מומחים") חושבים שמספיק גרם אחד ליום (של EPA+DHA), לפחות כשאין בעיה של טריגליצרידים גבוהים.
אם כבר צורכים כמות גבוהה, צריך לשים לב לקנות רק תוצרת של חברה אמינה, כדי לוודא שאין מתכות כבדות ורעלנים במוצר.
את מה שאני יודע בנושא כבר אמרתי. כדאי לקחת ויטמינים לאחר ארוחה כדי שאלה שמתמוססים בשומן (K,A,D,E) ייספגו.תשאל את יהושע64
משפט קצת תמוה מהמאמר: "למרות שלא נעשו הרבה מחקרים בנושא, צריכה של בין 1.8-3.0 גרם של EPA/DHA ביום היא הגיונית.". בלי שום הסבר על מקור המספרים האלה לייל בעצם אומר לך "סמוך!". אז בסדר, מי שסומך על לייל לפחות לא בחר גורו גרוע, אבל כדאי לדעת שלא מעט מומחים (או "מומחים") חושבים שמספיק גרם אחד ליום (של EPA+DHA), לפחות כשאין בעיה של טריגליצרידים גבוהים.
אם כבר צורכים כמות גבוהה, צריך לשים לב לקנות רק תוצרת של חברה אמינה, כדי לוודא שאין מתכות כבדות ורעלנים במוצר.
למה 2?לי היה במשך החצי שנה אחרונה כמות טרגליצרידים גבוהה תוכל לתת לי קצת מידע מה זה אומר.?
בבדיקת דם האחרונה שעשיתי זה התאזן והכול חזר למצב תקין.
אני צורך באזור 1500-2000 מ'ג אומגה 3 ביום.
לגבי מולטי ויטמין אני אישית לוקח 2 אחרי ארוחת צהריים נכון לכרגע אולי בהמשך יעלה את המינון
למה 2?
אם אני צורך fish oil של אופטימום, לקחת 3 ביום?
רשום בכל אחת 300מ״ג
זה מה שחשוב... טריגליצרידים הם הדרך של הגוף לנייד את השומן מהכבד אל תאי הגוף. מאחר ושומן כשלעצמו אינו מסיס במים, נוסף אליו גליצרול וזה מה שמרכיב את הטריגליצרידים. האם הקטנת את צריכת הפירות שלך? הרבה פעמים הטריגליצרידים נוצרים מפרוקטוז (סוכר הפירות), שבניגוד לגלוקוז מגיע כולו לכבד.בבדיקת דם האחרונה שעשיתי זה התאזן והכול חזר למצב תקין.
תבדוק כמה מ"ג כל כדור מכיל. אם 300 אז כן. 3 ביום וחשוב שלא על קיבה ריקה.גיל:19
משקל:60
גובה:175
בopti-men רשום לצרוך 3 טבליות ביום, התזונאי אמר ״אחד יספיק לך״.
איך אני צריך לדעץ כמה לצרוך באמת?
כמה מ״ג אומגה 3 אני צריך לצרוך ביום?
את האמת שבד"כ מתחת ל100 ק"ג אפשר לקחת 2..כשאתה 60 לעומת זאת זה ממש ממש נמוך אז לא הזוי שהוא אולי צודק - הייתי לוקח 2 בכל אופן במקומךגיל:19
משקל:60
גובה:175
בopti-men רשום לצרוך 3 טבליות ביום, התזונאי אמר ״אחד יספיק לך״.
איך אני צריך לדעץ כמה לצרוך באמת?
כמה מ״ג אומגה 3 אני צריך לצרוך ביום?