הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירידה במשקל

דניס1990

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום לכולם שמי דניס ורציתי לשאול אותכם שאלה שקצת מפריעה לי התחלתי להתאמן לפני בערך שבועיים -שלוש ושקלתי 107-6 + - עכשיו האימון הוא ככה אני מתאמן בבית המשקולות שרכשתי אני עושה אימון fbw יום כן יום לא שאני עושה משקולות אני מתחיל 10 דק באופניים שיש לי בבית אחרי זה משקולות ואז עוד 20 דק אופניים יום הבא אני עושה רק אופניים בערך 30-40 דק שישי שבת מנוחה מוחלטת גם בתפריט הורדתי פחמימות אוכל לא בריא וכו התפריט הולך הערך ככה בבוקר ב6 אני אוכל קוטג 250 גרם ביצה קשה ושתי פרוסות לחם אחרי זה ב 9 אני אוכל תפוח ירוק + קצת אגוזים חופן בערך ב12 ארוחת צוהוריים 60-70 גרם אורז עם חזה עוף/הודו וסלט ירקות חוזר מעבודה ב3 בצוהוריים אוכל משהו לא גדול קערת מרק או משהו בסגנון ב5-6 עושה אימון ואז אחרי אימון אוכל ארוחת חלבונים עם חתיכת לחם וזהו בזה נגצר היום שלי עכשיו לעיקר מצטער על החפירה ירדתי בתקופה הקצרה הזאת ל100.2 האם זה בסדר או שזה דרסתי מדי הגובה שלי 179 תודה לעונים ועוזרים.

כתיבה אחת המזעזעות שראיתי מיימי. תנסה פעם הבא להשתמש במושג שקוראים לו נקודה.
מבחינת האימונים שלך לא הבנתי כלום.
את התפריט שלך אני רוצה לראות את הערכים הסופיים בלבד.
אני לא חושב שאתה יודע איך בונים תפריט.
בוא נתחיל בזה שתענה לי על כל הדברים שלא הבנתי.

תחשב ערכים סופיים ותרשום לנו, נשמע כאילו יש לך חוסר בחלבון ופחמימה

Back
למעלה תחתית