הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים בכתף .

• פותח/ת השרשור BeNzl
  • פורסם בתאריך

BeNzl

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום , אני בן 13 נשמע תמים אבל אנלא כזה . בכל מקרה לפני שנתיים בגיל 11 התחלתי לשחות בקבוצת שחיה תחרותית שזה אומר : 6 אימונים בשבוע בחופשים גם אימוני בוקר , 2 אימוני כושר גופני ( לא מכשירים ) . אחרי חצי שנה התחילו לי כאבים בכתף שמאל , 2 רופאים לא ידעו מה זה ועם זה גמרתי תסיפור .. אחרי שנתיים חזרתי לקבוצה הרבה יותר חלשה ואחרי שבוע התחילו לי אותם כאבים בכתף ימין . אין לי מושג מה זה , אני גם לא יכול לעשת בכלל מתח כי אני מתחיל להרגיש כאבים . למישהו יש עצות ? יש ניסיון ? למה זה קרה ? הכאב באזור הזה : ( כולל הקווים השחורים ) http://img269.imageshack.us/img269/8572/musclediagram.jpg

נערך לאחרונה:
היית אצל אורטופד? אתה יכול לתאר טיפה את הכאב? אני לא מבין בזה אבל יכול להיות שיש פה חברה שכן.

אז מה אתה רוצה מאיתנו בדיוק? תלך לאורטופד טוב...

משום מה יש לי תחושת דז'ה וו קטנה משרשור בנושא דומה שנפתח ע"י בחור בעל כינוי דומה.

• פותח/ת השרשור
לא הייתי פה אף פעם .. ואני רוצה לדעת דעות של אנשים שקרה להם משהו דומה ומה הרופא אמר .. כי הרופאים של היום הרוב ממש חרטטנים שאני יודע יותר טוב מהם .

אוקי אוקי...עכשיו אני לא מבין משהו. אתה רוצה להסתמך על עצה של מישהו באינטרנט שלא ראה אותך מעולם וטוען שהיה לו משהו שנשמע דומה למשהו שאתה מרגיש לכאורה, ועל סמך זה לפעול??? 😣😣😣

ויותר מזה, אתה מעדיף עצה כזאת (כפי שתוארה למעלה) על פני עצה של אורטופד מומחה שלמד רפואה, ביצע סטאז' והתמחות (אורטופדיה זאת התמחות של 5-7 שנים)? אתה מבין שהאורטופד הזה שאתה קורא לו חרטטן נמצא בתחום הרפואה יותר שנים משאתה חי?! (אפילו אם נניח שרק עכשיו הוא סיים התמחות, מה שלא ממש סביר)

נראה לי שמשהו אצלך לא בסדר, וזה לא הכתף...

• פותח/ת השרשור
אחי עצות זה כמו כסף , אף פעם אל תגיד לא . אם לא תצטרך את העצה או שלא תקשיב לעצה אבל זה לא יזיק לדעת . אם למישהו קרה משהו דומה אז שייעץ לי מה הוא עשה ומה אני אעשה .. אני לא חייב ליישם כלום .

אני חושב שיש לי את אותה בעיה,פתחתי אשכול לא מזמן
אף רופא / אורתופד לא מצא כלום,והייתי אצל כמה וכמה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית