עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סבבה כי מצד אחד זה נראה קצת מוזרהועבר לפורום 'עגבניות'
ולא,זה בסדר
לא קריטיסבבה כי מצד אחד זה נראה קצת מוזר
מצד שני זה קורה לחלק מהאנשים
סתם לדעת מישהו יודע למה זה קורה? לחץ עולה לראש? משו?
סתם מעניין אותי לדעת:(לא קריטי
תראה אותי אחרי סט נפח
לא הבנתייש דברים לא טובים בסקוואט הזה, ואף אחד מהם לא קשור לצבע הפנים שבולט בגלל צבע עור לבן + עלייה בלחץ הדם שאופיינית למאמץ.
הייתי מתחיל בלהצר את העמידה, היא הרבה יותר מידי רחבה בשבילך. זה יסייע לך לשים את הברכיים במקום יותר בקלות, ויסייע לך לשבור מקביל.
העמידה רחבה מידי. ממש לא ממקום של זלזול - על הדרך נתתי הצעת ייעול.לא הבנתי
מה הבעיה בסקוואט?
(קראתי את זה הרגע וזה נראה מזלזל, זאת לא הכוונה. אני פשוט רוצה לדעת מה לא בסדר)
ובאיזה רוחב עמידה לעשות?
הכוונה הייתה שנראה שמה שאני רשמתי היה נראה מזלזל.. אבל בסדר 😃העמידה רחבה מידי. ממש לא ממקום של זלזול - על הדרך נתתי הצעת ייעול.
העקבים צריכים להיות ברוחב הכתפיים או מעט יותר.
הרוב יסתדר כשרוחב העמידה יתוקן. תעלה וידאו נוסף אחרי שתיקנת ונראה מה לעשות הלאה. כרגע זה הדבר שאתה צריך לשנות.הכוונה הייתה שנראה שמה שאני רשמתי היה נראה מזלזל.. אבל בסדר 😃
וחוץ מזה, יש עוד בעיות? ואם כן, הם יתוקנו עם רוחב העמידה?
אוקייהרוב יסתדר כשרוחב העמידה יתוקן. תעלה וידאו נוסף אחרי שתיקנת ונראה מה לעשות הלאה. כרגע זה הדבר שאתה צריך לשנות.
והמבט קדימה במקום למטה. ורוחב העמידה, כמובן.אוקיי
ורק לפרוטוקול מה הבעיות בסקוואט? (עומק.. ו?)
יש סיבה שלא הערת לו על המבט קדימה? גם לפי איך שזה נראה (למרות שקשה לשפוט בגלל עמוד הברזל שמסתיר) שיש לו באט ווינק בירידה והחזה קורס.הרוב יסתדר כשרוחב העמידה יתוקן. תעלה וידאו נוסף אחרי שתיקנת ונראה מה לעשות הלאה. כרגע זה הדבר שאתה צריך לשנות.
אין לי באטווינקיש סיבה שלא הערת לו על המבט קדימה? גם לפי איך שזה נראה (למרות שקשה לשפוט בגלל עמוד הברזל שמסתיר) שיש לו באט ווינק בירידה והחזה קורס.
חח אמרנו את זה באותו הזמן
והמבט קדימה אף פעם לא העירו לי על זהיש סיבה שלא הערת לו על המבט קדימה? גם לפי איך שזה נראה (למרות שקשה לשפוט בגלל עמוד הברזל שמסתיר) שיש לו באט ווינק בירידה והחזה קורס.
חח אמרנו את זה באותו הזמן
לא אתווכח, כנראה זה נראה ככה בגלל הברזלאין לי באטווינק
בסדרלא אתווכח, כנראה זה נראה ככה בגלל הברזל
אני חושב שאחרי שתקשיב לעצה של ביסט ותעמוד צר יותר אתה תרגיש פחות יציב, ואז יהיה לך צורך להסתכל למאטה כדי לא ליפול אחורהאין לי באטווינק
והמבט קדימה אף פעם לא העירו לי על זה
תמיד הייתי בראש שאני מסתכל למטה..