הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ POWER CLEAN ב-SS

cchaoss

משתמש מתחיל
273
1
נק' מוניטין:
73
273
1
אהלן,
התחלתי לעבוד ב-SS והתרגיל הספציפי הזה ממש בעייתי לי. גם המדריכים אצלי בחד"כ לא מכירים את הטכניקה בצורה טובה והרגשתי שאני מסתבך איתו יותר מדי - מה גם שאחרי האימון כאב לי הגב התחתון . בקיצור - עמדיךף להמנע ממנו בינתיים עד שאני עובר מכון בשנה הבאה.

מה כדאי לעשות במקום? מתח זו לא אופציה.
ראיתי שבאינטרנט ממליצים על Bent Over Rows..3X5
מה דעתכם?

• פותח/ת השרשור
יש ביוטיוב 3 סרטים שאת כולם ראיתי
תכלס- ממש לא הסתדרתי עם התרגיל הזה ואני לא מתכוון ללמוד אותו בעצמי עם ניסוי וטעיה כרגע..
עם השאר אין בעיה, אני פשוט חייב תחליף אליו שאיתו לא אאבד את האפקט של התוכניתץ

התכנית לא תיפול בגלל זה.
אבל כדאי שתלמד אותו.
ואין 3 סרטים יש יותר לכיוון ה3000.

דד ליפט אתה יודע לעשות? אם כן זה חצי עבודה כבר.

אני לומד תוך כדי התוכנית פאוור קלין
פשוט מוסיף מתח
אפשר גם בנט אובר רק שבמשקל גבוה נוטים לזייף עם הגב

• פותח/ת השרשור
המטרה שלי היא עלייה במסה.

דדליפט אני עושה (אני אעלה סרטים ללוג אימונים(, הבעיה שלי היא בקפיצה ואין לי כוח להסתבך עם זה..במיוחד כשאין מישהו שיכול להסביר לי (מדריכים לא יודעים).

מה הייתם ממליצים לעשות?

אם יש לך מדריכים שיכולים ללמד דדליפט וסקוואט, אתה כבר נמצא במצב טוב (אם כי אני חייב להודות שאני די סקפטי לגבי זה). תתחיל עם מתח ובנוסף תלמד תוך כדי לעשות פאוורקלין.

• פותח/ת השרשור
שאני ממש על הפנים בPULL UPS..למרות שהמשקלים שלי בתרגילי גב סבירים - בחיים לא עשיתי מתח..כנראה שיש שרירים שהוא תלוי בהם שממש לא עבדתי עליהם.
כשאני אומר על הפנים אני מתכוון לכך שלפחות במתקן מתח שבמכון אצלינו (יש מצב שזה קשור אליו - כי כשהייתי עושה סתם באיזור של הבית היה הולך בסדר) אני לא עושה יותר מ3-2..אין מצב ל3 סטים של 5

בCHIN UPS עוד בסדר איכשהוא..יש מצב שאניא עשה 3X5 ויילך טוב.

מתח זה התרגיל היחיד שאני כזה מסריח בו...עד רמה של בן אדם שלא עשה בחיים..ואין לי ממש מושג למה.

• פותח/ת השרשור
אם יש לך מדריכים שיכולים ללמד דדליפט וסקוואט, אתה כבר נמצא במצב טוב (אם כי אני חייב להודות שאני די סקפטי לגבי זה). תתחיל עם מתח ובנוסף תלמד תוך כדי לעשות פאוורקלין.

אני לא ידוע עד כמה הם מדוייקים בזה. צילמתיא ת עצמי עושה ומחר אני אעלה את זה לפורום..

בוא נגיד שאלה תרגילים שגם הקריאה עליהם עזרה לי. בפאוואר קלין אבל שי יותר מדי מקום לטעויות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית