הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קניית קריאטין

באיזו צורה צורכים את זה?

יש צורך בהפסקות מידי פעם?
5 גרם כל יום.
הפסקות זה לבחירתך.
אם אתה רוצה את יכול אחריי שימוש ארוך לעשות הפסקה ולראות אם המשקלים נשמרים.
ואחריי ההפסקה להשתמש עוד פעם ותהיה עלייה במשקלים.

• פותח/ת השרשור
אוקי, פשוט פעם ראשונה שאני קונה את זה

אז מתי במשך היום לוקחים?

ופעם שמעתי על העמסות וכו', יש בזה משהו ?

אוקי, פשוט פעם ראשונה שאני קונה את זה

אז מתי במשך היום לוקחים?

ופעם שמעתי על העמסות וכו', יש בזה משהו ?
לא יודע בקשר למתי לוקחים, אבל אני זוכר שקראתי פה איפה שהוא שההעמסות לא נחוצות, רק לקחת 5 גרם כל יום.

אין צורך בהעמסות, 5 גרם כל יום ולא משנה מתי.
לא חייבים לערבב עם חלבון, ניתן לערבב עם כל נוזל. שולח לך לפרטי קופון הנחה.

אם יש לך אפשרות לקבל מנה או שתיים מאיזה חבר כדאי לך לנסות לפני שאתה קונה. יש כאלה שקריאטין מונוהידראט רגיל גורם להם להרגשה לא טובה בבטן, ולהם כדאי לנסות את הגירסה הmicronized או קריאטין שאינו מונוהידראט (למשל קריאטין HCL). אמנם קריאטין הוא לא תוסף יקר אבל חבל להתקע עם קופסא שלמה שלא יהיה קל להפטר ממנה (דווקא בגלל שהוא זול לא רבים ירצו לקנות קופסא פתוחה).

• פותח/ת השרשור
חח האמת שידידה שלי הייתה בחנות שלהם אז אמרתי לה כבר להביא לי.

מחר נתחיל לקחת, מקסימום נמכור לאחד החברים.

אם יש לך אפשרות לקבל מנה או שתיים מאיזה חבר כדאי לך לנסות לפני שאתה קונה. יש כאלה שקריאטין מונוהידראט רגיל גורם להם להרגשה לא טובה בבטן, ולהם כדאי לנסות את הגירסה הmicronized או קריאטין שאינו מונוהידראט (למשל קריאטין HCL). אמנם קריאטין הוא לא תוסף יקר אבל חבל להתקע עם קופסא שלמה שלא יהיה קל להפטר ממנה (דווקא בגלל שהוא זול לא רבים ירצו לקנות קופסא פתוחה).
חייב להסכים,תשובה שמאוד לא נהוג לשמוע בפוסטים כאלו וחבל

למה שקריאטין מונו יעשה בעיות וקריאטין מונו מיקרונייזד לא יעשה?
בהנחה שאני זוכר נכון מה שקראתי אי שם (לצערי אין לי לינק) כנראה זה נובע מכך שהמיקרונייזד נספג יותר מהר, לפני שהבטן מספיקה להתעצבן עליו.

בהנחה שאני זוכר נכון מה שקראתי אי שם (לצערי אין לי לינק) כנראה זה נובע מכך שהמיקרונייזד נספג יותר מהר, לפני שהבטן מספיקה להתעצבן עליו.
אם תמצא איזה הסבר או מאמר בנושא אשמח לקרוא.
אני חושב שעליי זה משפיע. תקופה הייתי משתמש בקריאטין של דימטייז (מיקרונייזד), בלי שום בעיות. עברתי לקריאטין מונו רגיל של חברת הבית של אתר מכירות מסוים, התחילו בעיות מסוימות, כמעט בכל מינון (3-10 גרם ביום).

יכול לומר מנסיון שלי, מיקרונייז היה הרבה יותר נחמד לקיבה שלי לפחות. מעבר לזה, במונו רגיל הלא טחון, יש הרגשה של לאכול חול בסוף השלוק.
לגבי החוליות אפשר להתגבר על זה לגבי הקיבה הממ עדיף שלא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית