הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קניית קריאטין

אם יש לך אפשרות לקבל מנה או שתיים מאיזה חבר כדאי לך לנסות לפני שאתה קונה. יש כאלה שקריאטין מונוהידראט רגיל גורם להם להרגשה לא טובה בבטן, ולהם כדאי לנסות את הגירסה הmicronized או קריאטין שאינו מונוהידראט (למשל קריאטין HCL). אמנם קריאטין הוא לא תוסף יקר אבל חבל להתקע עם קופסא שלמה שלא יהיה קל להפטר ממנה (דווקא בגלל שהוא זול לא רבים ירצו לקנות קופסא פתוחה).
יצא לך להכיר באופן אישי מתאמנים שראו תוצאות עם HCL ולא ראו עם מונוהידרט? יצא לי לקרוא עליו ובעקרון הוא אמור להביא את אותה השפעה של מונו בכמויות קטנות יותר בגלל ספיחת הנוזלים וחוץ מזה זה אותו הדבר.

צא לך להכיר באופן אישי מתאמנים שראו תוצאות עם HCL ולא ראו עם מונוהידרט?
לא, אבל אני לא מכיר את הרגלי צריכת התוספים של הרבה מתאמנים. לפי מה שקראתי היתרון היחיד של קריאטין HCl על פני מונוהידראט (אם בכלל) הוא עבור אלה שהבטן שלהם רגישה לקריאטין מונו.

לא, אבל אני לא מכיר את הרגלי צריכת התוספים של הרבה מתאמנים. לפי מה שקראתי היתרון היחיד של קריאטין HCl על פני מונוהידראט (אם בכלל) הוא עבור אלה שהבטן שלהם רגישה לקריאטין מונו.
איך מתאמן יודע שהבטן שלו רגישה לקריאטין מונו? ומה גורם לזה?

איך מתאמן יודע שהבטן שלו רגישה לקריאטין מונו? ומה גורם לזה?
1. אחרי נטילת קריאטין הוא מבחין בתופעות כמו כאב בטן, נפיחות וכאלה.
2. אין לי שמץ, אבל אנשים שונים רגישים למליון ואחד דברים.

HCL = Hydrochloride
זה קריאטין רגיל לכל דבר, אבל אל תשווה בין השניים וזה גם הסיבה שהוא יותר יקר ומספיק רק גרם וחצי לעומת 5
הוא נספג מהר יותר
הוא לא עושה BLOAT
שניהם עובדים באותה צורה על ה ATP
ההבדל הגדול ביותר הוא התקופת "העמסה" יותר קצרה
אז אם תקח 5 גרם מונו לעומת 1.5 HCL זה "יעמיס" על הגוף מהר יותר, אני לא מתכוון העמסה של 30 גרם או לא יודע מה קראתם
אני מתכוון שקריאטין לא עובד ישר על הגוף, לוקח תקופה מסויימת עד שהוא באמת ישפיע והתקופה הזאת מתקצרת במספר שבועות [מונו לוקח מספר שבועות, HCL לוקח מספר ימים] לעומת מונו, בתום התקופה לא יהיה שום הבדל בתוצאות בין השניים חוץ מהBLOAT

כמו כן יש כאלו שזה עושה להם בעיות עיקול נוספות [המונו] אבל זה דיי נדיר, ויש כאלו גם שזה גורם להם לגזים

תאחלס מונו זה הכי טוב, HCL זה דיי מותרות, אני כרגע משתמש ב HCL של MUSCLETECH ברגע שהוא יגמר אני אחזור לMONO
אני מרגיש ונראה יותר טוב בלי הBLOAT כמובן במיוחד בחיטוב, זה לא באמת הבדל משמעותי לרוב האנשים

מה שכן HCL יוצאים מאוד טעים 😃
לעומת MONO שרובם בלי טעם
שזה בכלל בקטנה כולה כפית לא תרגישו כלום, אבל העניין שמHCL אפשר באמת להנות מהשתייה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית