Light weight baby!!

אימון A:

סקוואט 110 5-5-5, היה דיי קשה בגלל שלא היתאמנתי שבוע.
בנצ' 82.5 הלך טוב
דדליפט 125 היה גיהינום.

היום אימון קשה:
סקוואט 115, בנצ' 85, דדליפט 127.5, יהיה גיהינום. הדדליפט כל פעם מרגיש לי כמו גיהינום. אני אעדכן בערב או מחר בבוקר איך היה- יש לי מסיבה על הראש הערב.

היה קל בצורה יוצאת דופן:
סקוואט 115 5-5-5 הלך כ"כ קל, יכולתי לסחוב ל8 חזרות כל סט אפילו
בנצ' 85 5-5-5, כמו הסקוואט
דדליפט 127.5- טיפה קשה אבל סביל בהחלט.

בפורים אני מפסיק עם SS לבינתיים ועובר לחיטוב לקיץ. מישהו יכול להגיד לי עוד כמה זמן פורים?
המטרות עד פורים: בנצ' 100 ק"ג,סקוואט 140 ודדליפט 160.
למה אני מפסיק בפורים? מתחיל לא לאהוב את הצורה של הגוף (CHUBBY BOY) והבגדים כבר קטנים עליי ברמות מציקות, לא הולך שכל שבועיים אני אלך לקנות בגדים חדשים.

נערך לאחרונה:
זה החוק השלישי(?) של הפורום.

איפה בעצם כתובים החוקים האלו: אם מדברים על בחורה צריך להביא תמונה שלה, או אם אתה מדבר על משקלי העבודה שלך אתה צריך להביא סירטון? תמיד מאיימים בבאן, אבל לא ראיתי את זה כתוב איפהשהו.

איפה בעצם כתובים החוקים האלו: אם מדברים על בחורה צריך להביא תמונה שלה, או אם אתה מדבר על משקלי העבודה שלך אתה צריך להביא סירטון? תמיד מאיימים בבאן, אבל לא ראיתי את זה כתוב איפהשהו.

אין חוקים כתובים, זה תושב"ע.

עד ה130 עליתי בקצב של 5 ק"ג לאימון, ניסיתי 135 3 אימונים ובאימון השלישי עלה ל2 חזרות כולה לכן העברתי את העליה ל2.5

מתחיל לייאש אותי הסקוואט- מידה 46! מתחילות לעלות בי מחשבות של להפסיק לעשות סקוואטים לזמן מסויים או להתחיל חיטוב, אני ממש לא מרוצה מהמראה של הפלג גוף תחתון שלי.

למה אני תמיד חושב שהיה לך סקוואט מעל 120 קילו? אני יכול להישבע שאני זוכר.

אני יכול להיתערב שבסוף אתה תעבור אותי בבנצ', אתה שוכח שאתה התחלת מבנצ' 60~ ואני מ80

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית