הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Light weight baby!!

תודה רבה חברס.
האימון:
סקוואט: 125 5-5-5 PR. באתי בראבאק עצבני לאימון וניסיתי לפסק יותר את הרגליים, עזר מאוד. אין כאבי גב והעומק טוב.
בנצ'- 4-5-4. קצת מוזר איך שזה קרה, אבל אימון הבא סוגרים חמישיות בטוח.
דדליפט: בטעות העליתי 5 ק"ג, עשיתי 135 ל3 חזרות. נחתי טיפה ונתתי 130 לחמישיה.
2 סטים בייספס 2 סטים טרייספס, בשביל הנשמה

תודה רבה חברס.
האימון:
סקוואט: 125 5-5-5 PR. באתי בראבאק עצבני לאימון וניסיתי לפסק יותר את הרגליים, עזר מאוד. אין כאבי גב והעומק טוב.
בנצ'- 4-5-4. קצת מוזר איך שזה קרה, אבל אימון הבא סוגרים חמישיות בטוח.
דדליפט: בטעות העליתי 5 ק"ג, עשיתי 135 ל3 חזרות. נחתי טיפה ונתתי 130 לחמישיה.
2 סטים בייספס 2 סטים טרייספס, בשביל הנשמה

שחיף ספגטי מטונף!
מתי סרטון של הסקוואט:wub:
אגב ראיתי שהתקשרת מצטער שלא עניתי שכחתי את הפלאפון אצל סבתא שלי חח

חבר'ס, לא יצא לי לצלם גם הפעם סירטון. מקווה מאוד שיצא לי ביום שלישי. לאימון-
סקוואט-127.5 5-5-5 PR
פרס 50 5-5-5
מתח+5ק"ג 5-6-6.

היה לאמא יום הולדת אז האימון נדחה למחר. כניראה שיהיה קצת קשה בבנצ', מקווה שניסחוב את ה3 חמישיות

אימון מבאס ביותר, אבל הביא מוטיוציה מטורפת:
סקוואט 130: הלך לי מוזר מאוד. 2 סטים הרצתי חמישיות בקלות. בסט השלישי כניראה שלא באתי טוב לראק, כשירדתי בחזרה הראשונה ירדתי יותר מדיי, לא יכולתי לעלות. המאמנים כרגיל זיינו תשכל, וויתרתי על הסט השלישי. אימון הבא 130 ל3 חמישיות נקיות ויפות.

בנצ' 92.5- עדיין לא סגרתי חמישיות. 4-3-4 או משהו כזה. ריסט?
דדליפט 130 שוב.

סירטון של הסקוואט:

מתחיל לחשוש שאני מגיע לקצה היכולת שלי בSS.. מבאס מאוד. אבל אני לא מפסיק את התוכנית הדפוקה הזאת עד שאני מגיע למטרות שלי בבנצ' במילטרי ובסקוואט!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה לא יורד מספיק נמוך, אולי כי הפיסוק רחב מדי.
החלף נעליים לכאלה עם סוליה שטוחה.

מתגובות ממספר אנשים שראו את הסקוואט בזמן אמת הבנתי שירדתי למקביל. בכל מקרה- סומך על דעתך. אימון הבא ננסה לרדת יותר

האמת שקשה לראות לאן אתה יורד, הזוית חרא

אבל יותר חרא הם הנעליים שלך, איך אפשר להתאמן עם הקקה הזה?

תוותר איזה חודש אחד על נאנו חאפר ותקנה נעליי משקולות זה יעשה את כל ההבדל, נראה שחסר עומק מהסרטון ובחזרה הראשון נראה שקרסת קדימה קצת. בכל מקרה משקל מכובד כל הכבוד

חבר'ס אני לובש נעלי סאקוני, לא אופטימליות לסקוואט אבל זה לא ממש מפריע לי בסקוואט.

כשתנעל נעליים אחרות שיותר מתאימות (כמו all star) תרגיש את ההבדל ותגיד חבל שלא קניתי לפני.

אחי אבל בלי נאנו ואפור אין פאמפ! ובלי פאמפ האימון לא שווה!

נעליים כמו סאקוני גורמות לך לאבד הרבה כוח, והן לא נותנות לך את היציבות שנעליים נורמליות נותנות.
תנסה למשל לעשות פאוורקלין עם הסאקוני ותעשה סט עם נעליים נורמליות, אתה תראה את ההבדל.

יש בstronglifts אם אני לא טועה סרט הדגמה של ההבדלים

דבר ראשון אתה חייב להוריד משקל ולהקפיד על טכניקה טובה, עכשיו תצטרך לחזור משהו כמו 15 קילו אחורה.
דבר שני כמו שאמרו לך תחליף נעליים .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית