הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Light weight baby!!

בחזרה הראשונה אתה נשען על קצה הרגליים ולא העקב - סתם הערה שתשים לב. מה המטרות שלך לתכנית? מקווה שעוד כמה שבועות אגיע למשקלים שלך כל הכבוד על המאמצים 😃

אימון מבאס ביותר, אבל הביא מוטיוציה מטורפת:
סקוואט 130: הלך לי מוזר מאוד. 2 סטים הרצתי חמישיות בקלות. בסט השלישי כניראה שלא באתי טוב לראק, כשירדתי בחזרה הראשונה ירדתי יותר מדיי, לא יכולתי לעלות. המאמנים כרגיל זיינו תשכל, וויתרתי על הסט השלישי. אימון הבא 130 ל3 חמישיות נקיות ויפות.

בנצ' 92.5- עדיין לא סגרתי חמישיות. 4-3-4 או משהו כזה. ריסט?
דדליפט 130 שוב.

סירטון של הסקוואט:YouTube- ‫׳•׳™׳“׳׳• 007.mp4‬‎

מתחיל לחשוש שאני מגיע לקצה היכולת שלי בSS.. מבאס מאוד. אבל אני לא מפסיק את התוכנית הדפוקה הזאת עד שאני מגיע למטרות שלי בבנצ' במילטרי ובסקוואט!

תגיד צחי באמת גדל ?

אתה לא שובר מקביל
תוריד משקלים ותתחיל מחדש
לדעתי תתחיל עם 100 קילו

תגיד צחי באמת גדל ?

אתה לא שובר מקביל
תוריד משקלים ותתחיל מחדש
לדעתי תתחיל עם 100 קילו

הוא מתאמן רק עם סוודרים ומסתובב רק עם סוודרים(גם כשחם)
בנוסף הוא רוצה להתחיל להתקלח עם בגדים בשביל שהוא לא יראה את הגוף שלו,ושהוא מחליף בגדים לעצום עיניים(ע"מ לראות בעצמו אם חל שינוי)
😵

אוקיי. רשמתי לפני. מחר- חוזרים ל100 ק"ג.
מה לגבי הבנצ'? להשאיר את המשקלים עד שאני סוחב לחמישיות או לעשות ריסט?
MOO- מאיפה אתה יודע שאני מיתאמן עם צחי? ולשאלתך- אי אפשר לדעת. הבנאדם מתאמן עם חולצה ארוכה ועליה סוודר..

הייתי בבית של אבא ואין לו מחשב, לא הספקתי לעדכן. האימון היה ביום שישי:
סקוואט- 110 לחמישיות. ירדתי מתחת למקביל, אבל לא יכולתי לצלם לצערי. מחר אני אצלם סירטון עם 112.5
פרס 52.5 ק"ג- הלך קל מאוד, הופתעתי.
מתח+5 ק"ג- הלך ממש ממש מוזר, 5-8-5.

לא מאמין- משקל בוקר 88 ק"ג!!
בערב עידכון על האימון. ניתן ניסיון אחרון לדדליפט 132.5- אם לא יעלה לחמישיות- ריסט.
ניזכרתי גם שלא הצלחתי לסגור בנצ' 92.5 לחמישיות כבר 3 אימונים, ריסט :( אימון גרוע ביותר עומד להיות

נערך לאחרונה:
אימוןA:
סקוואט 112.5- קל.
בנצ' 82.5- בינוני
דד 132.5 ל4 חזרות-גיהינום.

מתחילת היום לא הרגשתי טוב, לא ייחסתי לזה כ"כ חשיבות- אבל המוח בשלו והגוף בשלו:
סקוואט- סט ראשון 115, הרגיש לי כמו טון על הגב,5 חזרות מעל המקביל, לא יכולתי לרדת יותר. 2 סטים הבאים 110 לחמישיות, ירדתי למקביל וגם זה אני לא בטוח.
פרס- 52.5, איכשהו שרדתי.
מתח+5 ק"ג, 5-5-5.

הרגשתי שאם אני ירד יותר אני פשוט ימות. לא מחשיב את מה שהיה אתמול לאימון רציני מבחינת הסקוואט, מחר מקווה שאני אריץ חמישיות עם ה115 כמו שצריך

הגרון כואב ואני תשוש. אכלתי היום 1500 קלוריות בלחץ. מחר יומולדת!

מזל טוב, תתחיל לטחון עוגות כבר עכשיו כדי להתאושש ולבוא חזק לאימון הבא, תצלם את הסקוואט שוב פעם.

בצער רב ויתרתי היום על אימון, היה צריך לעשות אירגונים למסיבה היום.
כולכם מוזמנים- מסיבת אלכוהול מטורפת! חלב ללא תחתית רק ב30 ש"ח!

לא מאמין- שוב לא יכולתי ללכת לאימון.
מחר אחרי ביצפר אימון קל ומתחילים לחזור לשגרה.

לא מאמין לכמה אידיוט אני יכול להיות: באתי בלי מכנסיים לאימון, הייתי בטוח ששמתי אבל בסוף זה היה חולצה. בבאסה לא נורמלית התחלתי להיתאמן עם ג'ינס.
פרס- 55 ק"ג 5-5-5 PR
מתח+5 ק"ג- 7-7-6
3 בייספס 3 טרייספס והביתה

אני לא מבין למה לא התאמנת עם בוקסר.
מעבר לנוחות,יש לך אינדיקציה מצויינת להאם שברת מקביל או לא - כל פעם שהחבר הקטן יוצא מהצד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית