הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים ברגליים

• פותח/ת השרשור dht1999
  • פורסם בתאריך

dht1999

משתמש מתחיל
103
23
נק' מוניטין:
169
103
23
אני עושה סקוואט ודדליפט כבר תקופה ולאחרונה אחרי הסטים אני מרגיש כאבים חדים מאוד בחלק העליון של הרגליים ממש כאילו חשמל עובר בעצמות והיום זה הגיע לשיא אחרי הדדליפט כאב מאוד לא יכולתי להמשיך ולא שמתי אפילו משקל רב.... למישהו יש אולי רעיון ממה זה נגרם ? אני משתדל לעשות מתיחות לפני כל תרגיל וגם סטים בלי משקל ומעלה את המשקל בהדרגה ...
תודה

יכול להיות מתיחה בשריר .. אם אתה תמשיך להעמיס בזמן הפציעה זה רק יחמיר ..
לך לרופא ותן לעצמך קצת מנוחה

ממש כאילו חשמל עובר בעצמות
אני לא יודע מה יש לך, אבל זאת תלונה שאופיינית לבעיה עיצבית, לא שרירית. הדבר הראשון לעשות הוא לוודא שהטכניקה שלך טובה בעיקר בכל מה שקשור למנח של הגב לכל אורך התנועה, וכדאי אולי גם לבדוק אם אין בלט דיסק או איזה חולירע דומה.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע מה יש לך, אבל זאת תלונה שאופיינית לבעיה עיצבית, לא שרירית. הדבר הראשון לעשות הוא לוודא שהטכניקה שלך טובה בעיקר בכל מה שקשור למנח של הגב לכל אורך התנועה, וכדאי אולי גם לבדוק אם אין בלט דיסק או איזה חולירע דומה.
כן אני מרגיש שזה בעצבים ... הגב שלי ישר לאורך כל התנועה אני התאמנתי הרבה על הטכניקה ... היום בדקתי וזה קרה לי עוד פעם ממשקל קל אפילו ... בלט דיסק ? הבנתי שזה משהו די רציני ואין לי כאבים בגב בכלל אז אני לא חושב שזה קשור לגב ... אולי זה בגלל שאני עושה דדליפט יותר מדי ? לפעמים אני אפילו עושה 3 פעמים בשבוע ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית