הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

היי, חדשה כאן, אשמח לעזרה!

• פותח/ת השרשור or2501
  • פורסם בתאריך

or2501

משתמש מתחיל
5
1
נק' מוניטין:
1
5
1
שלום לכולם, נרשמתי מזמן אבל אף פעם לא באמת גלשתי באתר..
את האמת אני מיואשת ברמות!!!!
יש לי את כל התירוצים... צבא, תואר ראשון... אבל כן אני יודעת שאין תירוצים..
בתיכון הייתי מתאמנת ושקלתי 60 קילו, אני 1.70 גובה. התגייסתי לצבא העליתי דרסטית במשקל ואחרי שהשתחררתי הייתי כל כך עסוקה בלימודים
שהזנחתי את עצמי ברמות מגעילות והמשקל המשיך לעלות ולעלות.
תוך 5 שנים הגעתי למשקל שיא של 100 ק"ג כן כן :'( יש לי 44.5% שומן.
לפני שבועיים נרשמתי לחדר כושר אני מתאמנת 3-4 פעמים בשבוע.
הבעיה היא בתפריטים. יש לי בעיה עם כל החישובים האלה של התפריט אני לא מסתדרת איתם.
אני צריכה שמישהו יגיד לי "תאכלי 1, 2 ,3 בשעות האלה, האלה והאלה" .
כבר כמה חודשים אני מנסה כל מיני תפריטים ואני מורידה קילו ומעלה קילו ומורידה קילו ומעלה וחוזר שוב ושוב ושוב.
אני רוצה לחזור לעצמי. נימאס לי להיות שמנה.
אשמח אם תוכלו לעזור לי עם תפריט נכון.

תודה מראש!

אין ייאוש בעולם כלל

עוד לא נמצאת כאן שנייה וחצי ואתה כבר מטריל אותה מה יהיה איתך ?

שלום לכולם, נרשמתי מזמן אבל אף פעם לא באמת גלשתי באתר..
את האמת אני מיואשת ברמות!!!!
יש לי את כל התירוצים... צבא, תואר ראשון... אבל כן אני יודעת שאין תירוצים..
בתיכון הייתי מתאמנת ושקלתי 60 קילו, אני 1.70 גובה. התגייסתי לצבא העליתי דרסטית במשקל ואחרי שהשתחררתי הייתי כל כך עסוקה בלימודים
שהזנחתי את עצמי ברמות מגעילות והמשקל המשיך לעלות ולעלות.
תוך 5 שנים הגעתי למשקל שיא של 100 ק"ג כן כן :'( יש לי 44.5% שומן.
לפני שבועיים נרשמתי לחדר כושר אני מתאמנת 3-4 פעמים בשבוע.
הבעיה היא בתפריטים. יש לי בעיה עם כל החישובים האלה של התפריט אני לא מסתדרת איתם.
אני צריכה שמישהו יגיד לי "תאכלי 1, 2 ,3 בשעות האלה, האלה והאלה" .
כבר כמה חודשים אני מנסה כל מיני תפריטים ואני מורידה קילו ומעלה קילו ומורידה קילו ומעלה וחוזר שוב ושוב ושוב.
אני רוצה לחזור לעצמי. נימאס לי להיות שמנה.
אשמח אם תוכלו לעזור לי עם תפריט נכון.

תודה מראש!

אהלן אור וברוכה הבאה 😃

כל עוד החלטת שאת נמצאת בבעיה זה חלק מהפתרון.

מה שנשאר זה שסך הכל תתחילי להפוך את האימונים, התזונה והמנוחה לחלק מהשגרה היומית שלך.

מה גילך ומשקלך כרגע ? כמו שהמשתמש מתחתייך רשם יש לך תפריט תזונה לנשים במשקלים שונים - תתאימי את מה שנכון לגבייך.

כמו כן, יש הרבה מידע שאת תצטרכי ללמוד וליישם בחיי היומיום שלך. מה היא תכנית האימונים שלך בנוסף לתזונה ?

• פותח/ת השרשור
עוד לא נמצאת כאן שנייה וחצי ואתה כבר מטריל אותה מה יהיה איתך ?

אהלן אור וברוכה הבאה 😃

כל עוד החלטת שאת נמצאת בבעיה זה חלק מהפתרון.

מה שנשאר זה שסך הכל תתחילי להפוך את האימונים, התזונה והמנוחה לחלק מהשגרה היומית שלך.

מה גילך ומשקלך כרגע ? כמו שהמשתמש מתחתייך רשם יש לך תפריט תזונה לנשים במשקלים שונים - תתאימי את מה שנכון לגבייך.

כמו כן, יש הרבה מידע שאת תצטרכי ללמוד וליישם בחיי היומיום שלך. מה היא תכנית האימונים שלך בנוסף לתזונה ?

אני בת 22, וכתבתי כמה אני שוקלת.. 100 בדיוק. :( אמרו לי לעשות 3-4 פעמים בשבוע אירובי ו3 פעמים בשבוע קצת מכשירים הבעיה בחדר כושר שאני מתאמנת בו הוא שהמאמנים נמצאים שם ליופי.. אין שם אף אחד שידריך ויגיד בדיוק מה לעשות.. הם אומרים לך מה לעשות באופן כללי וזורקים אותך למים מה שנקרא.. ואני גרה בחור הצפון הארץ זה החדר כושר הכי קרוב אליי.. והכי גרוע שזה של רשת לייף אנד פיטנס והמאמנים על הפנים.. וגם בכלל לא יודעים הרבה על תזונה.

אני צריכה שמישהו יגיד לי "תאכלי 1, 2 ,3 בשעות האלה, האלה והאלה"
את זה יהיה לך קשה מאד למצוא בפורום. לפחות בתור התחלה את יכולה להיעזר בדיאטנית של קופ"ח (אם אין לך חשק לשלם לדיאטנית פרטית) ועם מה שתקבלי ממנה חיזרי הנה ונוכל להציע שיפורים (ככל הנראה נציע לך להוריד פחמימות ולהוסיף חלבונים ושומן, אבל נראה).

את זה יהיה לך קשה מאד למצוא בפורום. לפחות בתור התחלה את יכולה להיעזר בדיאטנית של קופ"ח (אם אין לך חשק לשלם לדיאטנית פרטית) ועם מה שתקבלי ממנה חיזרי הנה ונוכל להציע שיפורים (ככל הנראה נציע לך להוריד פחמימות ולהוסיף חלבונים ושומן, אבל נראה).

אממ.. מה עם הייעוץ האישי באתר..?
בטוח יותר יעיל מדיאטנית של קופ'ח... 😉

מה עם הייעוץ האישי באתר..?
אופס, כמובן. כמו שאפשר להבין ממה שכתבתי בסוגריים, הנחתי שאור לא רוצה (יכולה?) לשלם עבור הייעוץ.

אור: הייעוץ בתשלום כאן באתר זוכה להרבה תשבוחות מאלה שרכשו אותו, והוא כולל גם ייעוץ תזונתי וגם תכנית אימונים תוך ליווי, שינויים והתאמות לפי הצורך. את יכולה לשאול לגביו בפורום "שאלות לפני ייעוץ אישי".

נערך לאחרונה:
אני בת 22, וכתבתי כמה אני שוקלת.. 100 בדיוק. 😭 אמרו לי לעשות 3-4 פעמים בשבוע אירובי ו3 פעמים בשבוע קצת מכשירים הבעיה בחדר כושר שאני מתאמנת בו הוא שהמאמנים נמצאים שם ליופי.. אין שם אף אחד שידריך ויגיד בדיוק מה לעשות.. הם אומרים לך מה לעשות באופן כללי וזורקים אותך למים מה שנקרא.. ואני גרה בחור הצפון הארץ זה החדר כושר הכי קרוב אליי.. והכי גרוע שזה של רשת לייף אנד פיטנס והמאמנים על הפנים.. וגם בכלל לא יודעים הרבה על תזונה.

אף מאמן לא יגיד לך בדיוק כמה, ובדיוק מה לאכול מהסיבה הפשוטה שהם לא מוסמכים לתת ייעוץ בתזונה.

ואת לא היחידה - בכל מקום בארץ המאמנים הם ליצנים שאין להם מושג. בגלל זה הפורום הזה הוקם כדי שכן תחכימי ותוכלי ללמוד. ברגע שתחליטי לעשות זאת - הכל תלוי בך.

יש לך כמה אפשרויות בנוגע לתזונה ואימונים:

את יכולה כמו שאמרתי - להתחיל לשאול שאלות, ללמוד, להסתכל בשאלות של משתמשים אחרים בתור התחלה.

אם את מחפשת את הייעוץ הפרטני יותר - יש לך אפשרות של ייעוץ אישי באתר בתשלום. לשיקולך. רק אגיד שאני עשיתי את הייעוץ בעבר ובאמת שזה היה שווה כל שקל. בכל תקופת הייעוץ את יכולה לשאול כל שאלה שאת רק רוצה במשך זמן הייעוץ וזה רק בינך והמייעץ. עדיף מכל דיאטנית קופ"ח שקר כלשהו או תזונאי/ת ספורט שקר כלשהו שנותנים לך תכנית תזונה ומשחררים אותך עד לפגישה הבאה. את מקבלת תכנית אימונים מותאמת אלייך ולשגרה שלך ותוכנית תזונה מותאמת - בדיוק מה המאכלים שאת יכולה לאכול וגם כמה אפשרויות להחלפות.

בנוגע לאימונים - את יכולה לקבל עזרה משאר המשתמשים בפורום או כמו שאמרתי במסגרת הייעוץ האישי איך שאת רוצה. בכל מקרה את תצטרכי ללמוד איך לעשות תרגילים מורכבים - סקוואט, דדליפט, בנץ' ופרס. תוכלי לקבל עזרה ע"י כך שתצלמי את עצמך עושה את התרגילים וניתן לך דגשים לאימונים הבאים.

• פותח/ת השרשור
אף מאמן לא יגיד לך בדיוק כמה, ובדיוק מה לאכול מהסיבה הפשוטה שהם לא מוסמכים לתת ייעוץ בתזונה.

ואת לא היחידה - בכל מקום בארץ המאמנים הם ליצנים שאין להם מושג. בגלל זה הפורום הזה הוקם כדי שכן תחכימי ותוכלי ללמוד. ברגע שתחליטי לעשות זאת - הכל תלוי בך.

יש לך כמה אפשרויות בנוגע לתזונה ואימונים:

את יכולה כמו שאמרתי - להתחיל לשאול שאלות, ללמוד, להסתכל בשאלות של משתמשים אחרים בתור התחלה.

אם את מחפשת את הייעוץ הפרטני יותר - יש לך אפשרות של ייעוץ אישי באתר בתשלום. לשיקולך. רק אגיד שאני עשיתי את הייעוץ בעבר ובאמת שזה היה שווה כל שקל. בכל תקופת הייעוץ את יכולה לשאול כל שאלה שאת רק רוצה במשך זמן הייעוץ וזה רק בינך והמייעץ. עדיף מכל דיאטנית קופ"ח שקר כלשהו או תזונאי/ת ספורט שקר כלשהו שנותנים לך תכנית תזונה ומשחררים אותך עד לפגישה הבאה. את מקבלת תכנית אימונים מותאמת אלייך ולשגרה שלך ותוכנית תזונה מותאמת - בדיוק מה המאכלים שאת יכולה לאכול וגם כמה אפשרויות להחלפות.

בנוגע לאימונים - את יכולה לקבל עזרה משאר המשתמשים בפורום או כמו שאמרתי במסגרת הייעוץ האישי איך שאת רוצה. בכל מקרה את תצטרכי ללמוד איך לעשות תרגילים מורכבים - סקוואט, דדליפט, בנץ' ופרס. תוכלי לקבל עזרה ע"י כך שתצלמי את עצמך עושה את התרגילים וניתן לך דגשים לאימונים הבאים.
תודה על ההסבר המפורט!
אשקול ברצינות את הייעוץ באתר!

אור יקירתי, את במקום הכי טוב להתחיל מהלך כזה כי מכאן אפשר רק לעלות. תנצלי את המוטיבציה לשינוי שיש לך היום כי התהליך הזה הוא לכל החיים.

אם יעוץ אישי בא בחשבון זו אופציה קלה שמספקת תמיכה אבל גם פיקוח. אם לא יש לך שתי אפשרויות:
1. להוריד אפליקציה של מחשבון קלוריות לסלולרי. את אוכלת מה שאת רגילה פחות או יותר אבל ברגע שהגעת לכמות הקלוריות היומית את עוצרת גם אם זה בעשר בבוקר.
2. לבנות לעצמך תפריט.
לרשום לעצמך מה את רגילה לאכול ומתי ולהתאים את הכמויות והערכים לסהכ היומי.
בכל מקרה אני לא ממליצה לאמץ תפריט שאינו מותאם לך כי זה פשוט לא ישרוד לטווח הארוך.
את צריכה לכוון ל1700 קלוריות ליום כנקודת התחלה.
את יכולה להעלות כאן את התפריט שתרכיבי כדי לקבל פידבק.

בואי נתחיל עם זה ואז נדבר על האימונים.

כמו שמרטין ציינה - את בהחלט מתחילה מנקודה מצוינת ובאמת מכאן אפשר רק לעלות.

זוכר את עצמי במצב שלך - דוד שלי העיר לי הערה קטנה על המשקל(באמת שלא זוכר אפילו מה הוא אמר...) אחרי המקרה הזה פשוט תיעלתי את האנרגיה והמוטיבציה בשביל לעשות שינוי וזה בדיוק מה שאת צריכה לעשות.

צלמי את עצמך במצב הנוכחי - זה הכי גרוע שהגעת אליו, שימי את התמונה בסמארטפון וכל פעם שיהיו לך דיכאונות מסוימים(ויהיו...) בין אם זה באימונים ובין אם זה בתזונה(בעיקר בזה...) תמיד תחזרי לתמונה הזאת ותזכירי לעצמך למה לעזאזל את עושה את זה כי את תצטרכי את זה.

תרשמי לעצמך יומן אימונים והתקדמות במשקלי עבודה כדי שתוכלי לעקוב. יש לך נושא של "לוג בתזונה ואימונים".
אפילו תכתבי כותרת מצחיקה ללוג אם זורם לך.

דוגמאות ללוגים:

זה הלוג שלי https://www.lbs.co.il/threads/45766/page-34#post-934027

זה הלוג של מרטין https://www.lbs.co.il/threads/59124/page-32#post-914766

נערך לאחרונה:
אין ייאוש בעולם כלל
במה התגובה הזאת תורמת? אני יודע שאתה טרול וכו', אבל לפעמים התגובות האלה מיותרת. הן לא עוזרות ככה שלא בכוח..

לנושא -
קודם כל אין מה להיות מיואשת, עצם זה שכבר יש לך כוח רצון להתחיל לשנות את עצמך זה חשוב! שלב חשוב בהתחלה
אני ממליץ לקרוא על חיטוב ואף להיעזר בייעוץ אישי הנהדר כאן באתר במידת הצורך, אם לא אפשר גם להסתדר בלי
מרטין כבר אמרה את מה שצריך, מכאן יש לך רק ליישם ולהגיע לאן שאתה רוצה. בהצלחה!!

תזכיר לי מי אתה?
אני לא משהו מיוחד, סה"כ עוד משתמש כאן בפורום. משתמש ששם לב למספיק הטרלות מיותרת שלך בין היתר
כנראה אתה לא יודע, אבל לפעמים עדיף לשמור את ההטרלות למקומות כגון אוף טופיק ולא לפוסט כאן, מיותר ולא עוזר.
לא מחפש להתנגח, אומר ברוח טובה

אני לא משהו מיוחד, סה"כ עוד משתמש כאן בפורום. משתמש ששם לב למספיק הטרלות מיותרת שלך בין היתר
כנראה אתה לא יודע, אבל לפעמים עדיף לשמור את ההטרלות למקומות כגון אוף טופיק ולא לפוסט כאן, מיותר ולא עוזר.
לא מחפש להתנגח, אומר ברוח טובה
אתה יודע שאתה לא חייב להגיב לתגובות שלי..
מטריל או לא,זה בטח לא עניינך מה/איך/כמה ולמה אני כותב..
וכמו שאמרתי ל OZ25,אם התגובות שלי מפריעות לך אז יש לחצן של 'דווח'
גוד שאבס

אתה יודע שאתה לא חייב להגיב לתגובות שלי..
מטריל או לא,זה בטח לא עניינך מה/איך/כמה ולמה אני כותב..
וכמו שאמרתי ל OZ25,אם התגובות שלי מפריעות לך אז יש לחצן של 'דווח'
גוד שאבס
יש הטרלות ויש הטרלות, ההטרלה כאן לא קשורה לכלום ולא תורמת בכלום ונחשבת מעין ספאם.
אין לי מה לדווח עלייך, לא הגבת תגובה שגוררת אחריה מחיקה ואין לי מה להקפיץ פה את צוות ההנהלה, ולכן אני אומר ברוח טובה שלפעמים תגובות כאלה מיותרות ולא עוזרות. אנשים פותחים אשכולות בשביל לקבל עזרה, התגובה שלך לא עוזרת..מיותר
שבת שלום.

Back
למעלה תחתית