שוב,לא עניינך ידידי,לא זכור לי ששאלתי אותך מה לרשום ואיפהההטרלה כאן לא קשורה לכלום ולא תורמת בכלום ונחשבת מעין ספאם.
יותר מזה,אני גם לא מבין למה אתה משחית את הפוסט במקום לפנות אליי בפרטי או משהו..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שוב,לא עניינך ידידי,לא זכור לי ששאלתי אותך מה לרשום ואיפהההטרלה כאן לא קשורה לכלום ולא תורמת בכלום ונחשבת מעין ספאם.
מסכים שזה לא ענייני, אני פשוט אומר לך מנקודת מבט אחרת שהתגובה הזו מיותרת.שוב,לא עניינך ידידי,לא זכור לי ששאלתי אותך מה לרשום ואיפה
באיזה חדר כושר את מתאמנת?אני בת 22, וכתבתי כמה אני שוקלת.. 100 בדיוק. 😭 אמרו לי לעשות 3-4 פעמים בשבוע אירובי ו3 פעמים בשבוע קצת מכשירים הבעיה בחדר כושר שאני מתאמנת בו הוא שהמאמנים נמצאים שם ליופי.. אין שם אף אחד שידריך ויגיד בדיוק מה לעשות.. הם אומרים לך מה לעשות באופן כללי וזורקים אותך למים מה שנקרא.. ואני גרה בחור הצפון הארץ זה החדר כושר הכי קרוב אליי.. והכי גרוע שזה של רשת לייף אנד פיטנס והמאמנים על הפנים.. וגם בכלל לא יודעים הרבה על תזונה.
שפיציק שוב הזרקת טרן לכיפה? תרגיע, הכל טוב...שוב,לא עניינך ידידי,לא זכור לי ששאלתי אותך מה לרשום ואיפה
אני רגועשפיציק שוב הזרקת טרן לכיפה? תרגיע, הכל טוב...