עצבניים ומרימים

עצבניים ומרימים

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-3/1/16
  • פותח/ת השרשור
iziktan עדכן/ה את הלוג ״the struggle is real״:

עדכון לוג: 04/02/16

בלוק נפח: אימון רגליים.
סקאווט 135X5X5
דדליפט
150X1X3
היתבככינות זה ממש מזל שכול הימים הרעים נופלים על ימי אימון הרגליים שלי ,כי זה ממש מישקלים קלים כרגע.
בכול אופן נימאס לי מהדד אז החלטתי לעשות שלוש סינגלים להראות מה זה לבן זונה מקווה ללפחות 5 סינגלים בהמשך.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 11/02/16

בלוק נפח: אימון גב
חתירה 105X5X5
עם חגורה
פולי רחב 78X7-8X5
צרX95X8-X5
בטן
היתבככניות בטעות עשיתי 105 לאיזה שלוש סטים של כשל בשלישי ולא הבנתי למה:🤦‍♂️:
שמח לדעת שעדיין הצלחתי לעשות את המישקל לנפח גם לאחר כזה עומס.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 04/02/18

לוג למשתקם פרק א
אז בכללי יש לי בעיה מאוד מורכבת אז אני צריך לעבוד בדרגה על שהכול יסתדר אז הלוג יוחזר לחיים למשך
חודש ככה
*למי שיסתכל על עדכונים הקודמים יראה שיש פער ענק המשקלים האמיתים שלי למשקלים שאני עושה פה
יש לזה סיבה והאימונים האלו אמורים להיות מאוד קלים עד סוף החודש
אז היום היה לנו סקוואט
115X5X5
ודדליפט
128X5
קל הדלליפט היה מעצבן כי כול חזרה הייתי צריך להתארגן מחדש את המוט אבל להתחשב בזה שאימונים אמורים להיות קלים אז לא כזה משנה, למרות זאת אני משאר שברגע שאני יגיע למשקלים היותר גבוהים אני יתחיל לעבוד שוב בבית כי הציוד במכון שאני עובד בו חרא.

משהו שלא קשור לאימון, במכון שאני עובד בו יש מאמן ראשי שדיי מלא בעצמו(וקצת בבולשיט)
יש לנו הרבה שיחות שהוא מעיר לי על טכניקה ועל דברים שאני עושה,או סתם אפילו איך אני נכנס לתרגיל.
מכלל השטויות שיצאו לו מהפה: דדליפט וסקאווט צריך להפריד(מה זה ss אחי?) ,ציוד בתחרותיות זה חגורה מגנזיום ורצועות (אני אפילו לא יודע איך להגיב לזה) וכמובן בארץ לא מבינים הכול פה זה ספורט חובבני
(כן אחי פה נביא את סופטי או את אחד המתאמנים שלו שילמד איך לעשות בנץ בזמן שהוא מתחמם במשקלים שלך)

אז כדיי לאסוף את כול כלל השטויות הוא מוציא מהפה החלטתי לעשות פינה קטנה בלוג שלי
נקרא לה פינת השטות השבועית:

היום היה דיון סוער על איך זה שאני עושה דדליפט יחף יכול לפגוע בי , עכשיו אתם בטח חושבים שכוונה שלו זה שאני יכול להחליק או משהו כזה, לא ! מסתבר שלעשות דדליפט יחף יכול לעשות לך דלקת בגיד ועם הזמן להחליש אותך! הפעם לא נשארתי חייב וההתחלתי להמציא גידים ותפקידים מסיומים למפרקים ברגל על מנת להתנגד לעמדתו ,העובדה שלא רק שהוא לא התכחש לאמת הדברים שאמרתי אלא גם לקח אותם בחשבון על מנת להוציא את עצמו צודק מראה לי שהוא מדבר מהתחת. הדיון הסתיים במילים ''נראה עם בגיל שלושים תוכל להרים את אותם משקלים''
שזה אפילו לא רבע מrm5

הא ובאותו דיון הוא הגיע למסקנה שכנראה אף אחד בפורום לא חזק מספיק כי אינו לו טוטאל של 1000 קילו. למשך שאר האימון המשכתי להמציא בולישט מפגר על מנת לשגע אותו קצת ותכלס זה היה כיף מקווה לעוד במשך:s85:

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 06/02/18

אימון גב
חתירה 60
10X5
פולי רחב 40 10X5
פולי צמוד 60 10X5
משעמם כי למרות שזה גם משקל מגוחך וגם נפח יחסית(התאפקתי לא לדפוק שלושים כול סט)
הכתף והבייספ הציקו לי בסוף כול סט אל תטעו זה שיפור ביחס למה שהיה לי קודם אבל מבאס שאני סתם מאונן ככה וגומר את אימון בחצי שעה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 09/02/18

בנץ cg
105X1
בסדר פחות כואב לי בבנץ חושב להחליף את הפרס הכבד בזה
פרס 50X5X5
המתכונת הייתה 10 לחמישה סטים אבל כאב נשאר עם חמש כרגע ואולי עם המשקל הזה זה מספיק לי
פרפר
ופיזוטריפה

פינת השטות:
באמצע החימום לבנץ מישהו שאל אותי למה אני עושה חצי תנועות(אני מניח שהוא התכוון למה אני מוציא חזה ועושה גשר בגב.) באמצע שמעתי אותו מדבר עם מאמנת אחרת על זה שיש ילדים שרודפים אחרי משקלים אך הוא לא ככה והוא מתחשב רק בטכניקה. מעבר לכך שהבן אדם נראה כמו סרדין בפעם אחת ששמרתי עליו בבנץ ראיתי
מחזה זוועתי שכול ארוטפד חובבן היה חוטף התקף חרדה מימנו, המוט לא נוגע בחזה, מרפקים בורחים ורגליים אל ספה סטייל מחר אני מתאשפז ביוסף טל עקב כאב גב תחתון. מה שמצחיק זה שבן האדם מתלונן על כאבים בכתף כבר שנים ולא עושה עם זה כלום ושמנסים להסביר לו על טכניקה טובה הוא סותם אוזניים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 12/02/18

בנץ 925X5
היה קצת כאב בייספ סגלל משהו שעשיתי אתמול במשמרת
היה כשל בחמישית בסט הרביעי אבל מכוון שבסט הבא מרחתי קצת בינגיי ועשיתי חמש בלי בעיה אני מאשים
את זה על הכאב . נראה עם נעלה שבוע הבא
פיזורטרפיה למסובבי הכתף וזהו

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
משהו שקצת לא קשור לאימונים-
יש אצלי מתאמנת בת 16 שזיהיתי לבעלת זיקה לפאוורלטניג ולאימונים( ומסתבר שלא טעיתי , כי לפניי כמה ימים סיפרה לי שהיא עוקבת אחרי וולקון והמתחרות שלה באופן אינטנסיבי באניסרגם) והגענו אתה תוך שלושה חודשים ל55 דדלפיט וסקאווט 47 לשמניות
(התזונה שלה חרא אבל היי התחלנו מממש כלום)
עכשיו לפניי כמה ימים יצא לי לראות אותה עובדת ומשום מה היא עשתה שילוב מוזר של סטיף ורומני הכול שהיא מנסה לא לגעת ברצפה.
כאשר שאלתי אותה למה היא עושה זאת היא אמרה שהמאמן הראשי(שיש לי כול כך הרבה מה לפתוח עליו) במכון אמר לה ''שלא מתכוננים לתחרות לא צריך ועדיף להשאיר מרחק של שתי סנטימטר בכול חזרה מרצפה ולא לגעת בה''

כמובן שהיא התלוננה שהיא נקטע משום ולא מצליחה לעלות במשקלים ואני לצערי לא יכול להוציא את המילים '''המאמן ההוא הוא אידיוט'' מפי מבלי לחטוף עוד נזיפה מהבעלים ואיום עז לפיטורים.

על הצד החיובי אתמול הגענו איתה ל20 קילו פרס לשתי חזרות לאחר שלוש סטים כבדים של 15X7 אדרבה אולי עדיין יצא ממנה משהו.

#PowerLifting#
אולי תוכל בבקשה לפרסם סרטון למה חשוב שהמוט יגע ויעצור ברצפה בכול רצפה?
או שאולי אחת המתאמנות שלך יעשו משהו בסגנון? יש כמה נערות במכון שלי שדיי מעריצות אותם (במיוחד מישהי בשם ספיר לפי מה שהבנתי) ויקשיבו לכול מה שהם אומרות להם , וחבל שבגלל אידיוט אחד נפסיד עוד עץ למדורת הספורט הזאת
🙁

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 16/02/18

בנץ cg
105X1F
102X1
לא היום שלי
פרס 52
5\5\6\7\6
הכאב מתחיל לעבור אני חושב שזה בגלל שאני את זה בתנועה איטית יותר ודגש על האקסצרני
עדיין מבאס שהמשקל מרגיש לי כול כך קל אבל הפחד מהכאב עוצר אותי
פיזוטרפיה

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 20/02/18

בנץ 95X5F
גהנום הרגשתי כאבי תופת בכול חזרה כאילו אני עודף להתעלף כול רגע
100X1
106X1
למרות שבהחלט יכולתי יותר זה כאב לי מדיי
הורדתי משקל ועשיתי שטיות עם 80 קילו
זה היה רעיון גרוע לעשות אימון חזה יום אחרי עם כאב עם הכאב הזה בבייספ הייתי צריך להפוך את הסדר
ולשים באמצע במקום את אימון הרגליים
אני מרגיש מושפל אני ישאר ב92-90 עד שהכאב יעבור באופן מלא אולי פשוט יוסיף חזרות עד החלמה.
היום אני נוסע לצרפת אז אני יתן דיאלוד לאימונים מקווה שזה יעזור

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית