הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
עצבניים ומרימים

עצבניים ומרימים

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-3/1/16
אין על Epica. אחת מהלהקות הכי אהובות עלי!
משקלים יפים מאוד ביחס למשקל גוף. תמשיך ככה!

iziktan עדכן/ה את הלוג ״עצבניים ומרימים״:

עדכון לוג: 01/07/18

חזה 105X5X5
אני צריך להיות מרוכז ,האחיזה שלי בשתי סטים האחרונים הייתה צרה מדיי וסתם הקשה עליי
באק אוף
100X8
90X12
80X15
fw
20 קילו כול צד
סט ראשון שלושה סיבובים
סט שני שניי סיבובים
סט שלי שני סיבובים
סט שלישי שני סיבובים
חושב לחזור קצת סטרומן זה ממש כיף וזה באמת עזר לי בהרמות בעבר
יאללה עפתי לאירובי.
@izikpowerlift on Instagram: “5x5 beach press 105 kg gota use that carb reservrs while i still can #benchpress #chstoday #powerlifting #powerliftingisrael”

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 03/07/18

סקאווט
120X8-10X5
פרס 70X5X5
באק אוף 60X10
50X15
40X20
דד 90X10X5
עייף מחר הולך להרגיש את רגליים מירוב הנפח הזה

יש לי היום אימון אישי למתאמן במכון הפרטי שלו בגבעתיים
אז אני יעשה שם אירובי לפניי האימון
@izikpowerlift on Instagram: “Overhead press 70 kg 5x5 on 80 bw(90% bw) afrer 120 kg sguats 5 sets of 8-10reps hard as hell but you but they say, no pain no gain #cuting…”

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 06/07/18

בנץ
108X5F
לא רציתי אפילו לעשות חזרה חמישית יצא לי פשוט בטעות
פרונט סקאווט
70X8X3
סנאצ'ט
הרבה חימום עם מוט ריק כדי לעבוד על טכניקה
40X3X5
פרפר וזהו

קרא את שאר עדכון הלוג...
@izikpowerlift on Instagram: “Front squat 70kg 8x3 . Working on my technigue my goal is to get to atlest 100 kg by the end of the year , wish me luck! #frontsquats…”

עדכון לוג: 10/07/18

סקאווט 125X8X5
דד100X10X5
פרס 80X1
72X5
60X15
40X20
20X40
הייתי בהופעה של אוזי לפניי יומיים ועמדתי ברצף למשך יותר משש שעות ,הגב התחתון שלי נאנס מזה וממש הרגשתי את בסקאווט אז החלטתי ללכת על 10 חזרות ולא על 8
מחר העמסה הראשונה אבל זה יוצא לי ביום עם מלא עבודה אז מבאס

קרא את שאר עדכון הלוג...

קצת לא קשור ללוג אבל כמה דברים מעניינים שקרו לי השבוע
למי שזוכר עבדתי אז זמן במכון מאוד קטן ומסכן ליד הבית שלי
מהרגע הראשון שהנחתי את רגלי במקום סבלתי מבעיות מאיום על חיי ממאמן אחר שמה ועד מצב שמנהלת חשדה בלי הצדקה שאני פושע נגד המכון
ועוזר למתאמנים לארגן תביעה נגדה(למרות שאני הייתי באותו שלב על בקושי משמרת אחת בשבוע) מעבר לכך הייתי היחיד שמשקיע במתאמנים או בכלל בעלי היכולת לטפל במתאמנים ולספק שירות שלא מלא בורות (ברצינות אחד המאמנים פצע את המתאמנים כאשר לימד אותו לאצני'ים ולג פרס.)
באופן טבעי בשלב מסוים התפטרי והמשכתי בעבודה השנייה והתמקדתי בלימודים . אך מכוון שאני גר קרוב מאוד למכון יצא לפגוש את המאמנים שמה כמה פעמים וגיליתי כמה דברים הזויים-
-יחסי האנוש של המנהלת הם כול כך גרועים שרוב המאמנים האחרים פשוט עזבו בגללה את המכון.
- מכוון שאין לה מאמנים היא החליטה לשכור חבורה של ילדים בני 16 שקיבלו את התעודה שלהם מבית הספר(כחלק מהבגרות שלהם )
ולפי מה שהבנתי חוץ מלעשות כפיפות בטן ומתח אין להם מושג איך לתפקד כלום.
- כנראה שליד המכון יהיה שוק דגים והוא ישאר במרתף\יחידת אכסון שמה למשך עוד כמה חודשים לפחות(''השיפוץ הזה'' נמשך כבר שנתיים לפחות)
לא יודע למה הם מנסים להרוג את המכון הזה אבל הוא היה המכון הראשון שלי וחבל.

עוד משהו מעניין שקרה : נכון אמרתי שיצא לי להפגש עם המאמנים שמה מדי פעם במקרה? אז כול פעם שפגשתי אותם ישר אחרי שאלתי אותם מה הולך או מה המצב הם מיהרו להגיד לי ש-''מתאמנת X שאלה עליך ומחפשת אותך הרבה''
מי זאת מתאמנת x אתם שואלים ? מתאמנת x היא נערה מאוד נחמדה שכדיי להעביר את הזמן שלי במכון לקחתי אותה כפרויקט צד והשקעתי בה קצת יותר בין היתר זה מכוון שפעם ראשונה שראיתי אותה ראיתי שהיא פאקניג יכולה לעשות סקאווט עם מוט לטווח מלא(בניגוד לאיזה שמונים אחוז מהמכון)
הילדה הביישנית הייתה מאוד חסרת ביטחון ושקטה , אבל גם מאוד חכמה מאוד בעלת יד בספורט (לא רק שהיא ידעה איך לעשות דד לבד, להסביר לה תרגיל לקח לי דקה ולאחר מכך טכניקה מושלמת +איזה שרירים עובדים ולמה צריך לעשות ככה)
בקצרה הגעתי איתה פעם אחרונה שראיתי אותה לסקאווט 50X8-10X3 ודד 60 קילו לחמישה.
למרות שבהחלט רחמתי עליה בה לא רציתי ליצור אתה קשר כי-
א היא קטינה כלומר רוב הסיכוים היא לא תוכל לשלם לי על אימונים ואין לי כוח לנהל משא ומתן על מחירים עם הורים.
ב אני לא שייך יותר למכון הזה וזה מתחת לכבודי לקחת להם לקוחות .
ג יש לי כבר מספיק מתאמנים והרבה עומס בעבודה כדיי לטפל בה.

אך בשיחה האחרונה שלי גיליתי שמאמן אחר קיבל את המטלה להדריך אותה כדיי להשאיר אותה במכון, וכמובן הוא צריך ללמד אותה דדליפט כי התרגלה לתרגילים ברמה הזאת.
בשביל הפרוטוקול הנה מיטב הידע של אותו המאמן במיטבו-

כפי שניתן לראות ללמד את מתאמנת x דדליפט הוא לא יוכל, לפצוע אותה כמעט בטוח שהוא יוכל.
אז מכוון שהרגשתי אשם (בגללי הילדה זאת למדה הרמות ונגעה במשקלים האלו)
החלטתי שאני יוותר הפעם ויתן לה אימון חינם במכון הפרטי שלי (מה שאומר שאני משלם לה על הביטוח) ויעשה הדרכה מחדש ככה שהיא לא תפצע את עצמה ועדיין תוכל להתקדם.
קיצר יצרתי איתה קשר בקשתי מימנה אישור רופאי ואישור מין ההורים וקבענו אימון.
אבל מה למחרת בבוקר אני רואה שהיא שלחה לי הודעה שהיא קבעה ותכנית חדשה עם המדריכה החדשה שעובדת יותר על סיבולת שריר (מניח שהיא התכוונה לסיבולת לב ריאה אבל המאמנת שלה מפגרת והיא פשוט תמימה) לכן סקאווטים ודדליפט לא כול מתאימים לה כרגע.
בראשי גלגלים זזו , הייתי יכול להפריך את השטות שהיא הסבירה לה ולהגיד שאימוני כוח יכינו אותה יותר טוב לצבא מאשר קפיצות באוויר בלי הפסקה. לעזאזל הייתי יכול אפילו להגיד לה שאני גם עובד עם מתאמנים מסוימים שלי בשיטות סטרומן בדיוק בשביל דברים כאלו.
מה עניתי לה -''אוקיי חמודה תחדשי''
וכמובן אמרתי לה שכנראה נוותר על האימון כי אין כבר סיכוי שהיא תפצע זה וזה היה כבר מיותר.
למה? הרי אמרתי שיש לה פוטנציאל גבוה וכול החרא הזה לא?
זהו שיש לה אבל לי באמת אין עצבים לשכנע נערה בת 17 לקחת ממני אימון במתנה שהרוב משלמים לי עליו עד 200 שח למפגש ולפעמים אף יותר, עוד נכון חבל על הפוטנציאל של הילדה ועוד אנשים צריכים להרים כבד ובלה בלה בלה , אבל עד כמה שאני אוהב את התחום הזה להשקיע את במישהו שיכול מתחרה ולהעיף את התחום הזה בארץ זה נחמד והכול אבל הארנק שלי חשוב לי יותר (במיוחד עם היחס הזה)
חוץ מזה נתתי לה הזדמנות , וויתרה, וכעת אין באמת חשש לפציעה כול שהיא מצדה.
זה אולי נראה כאילו אני כועס על הילדה אבל אני לא, אני מבין לחלוטין היא תמימה וניצלו אותה אני פשוט מניח את הפוסט כאן לכול לעיני כול מדריך
מתחיל שיקח לשיקולו האם כדיי לו להשקיע במתאמן הממוצע במכון שלו או לא כי לפי דעתי בlong run זה לא משתלם .
*פוסט ארוך ומלא שגיאות כתיב זה מוגש לכם בחסות אדם שקיבל יום חופש ומענק הוקרה מהעבודה השנייה שלו אך בגלל הלימודים לא יכול לעשות עם היום חופש הזה כלום ופשוט הלך לכתוב פוסט זה*

נערך לאחרונה:
עצוב לקרוא את זה.
זה למה אני באמת מעריך מכונים כמו של סופטי ופיטנס לנד שלוקחים על עצמם את המשימה להרחיב את סצנת הליפטניג בארץ.
להתמודד עם קהל הישראלי וזה ממש מלחמה יומית לשרוד פה.
בנוסף אני לא חושב שאנשים מבינים עד הארץ מפגרת מבחינה הזאת בשוואה למדינות אחרות, בכול טיול שלי לחול מצאתי לפחות שלושה מכוני כוח
שונים תוך דקות ספורות, בארץ במזל תמצא מכון כזה וגם אז הוא גם ככה על הקרשים ועומד להיסגר בכול רגע.
בשביל השוואה ידידה שלי מאמריקה נמצאת באותו מכון כוח כבר למעלה מעשר שנים ואני זוכר שכול פעם שנכנסתי המקום מלא באנשים שונים בגילאים שונים שפשוט מרימים ומתאמנים כאילו ליפטניג ,ווטליפטניג סטרומן היה כדורגל . שהיא הגיעה לארץ לטיול היא סבלה בכול שנייה מציוד גרוע, מדריכים גרועים שמעירים על דדליפטים והסקאווטים שלה , ואינסוף חרמנים שחושבים שאפשר להסביר ששופפת מעל 100 קילו איך לעשות סקאווט.
החלק המצחיק זה שאני בטח השמע עוד יותר סיפורים הזוים על המכון ואיך הוא מדרדר לטמיון אז יהיה מה לצפות....

עדכון לוג: 13/07/18

בנץ cg
100X7-8?
אבדתי סיפרה
90X15
80X20
60X30
פרונט סקאווט
70X8X3
סנאץ
42X3X5
טכניקה משתפרת

עדכון לא קשור
היה לי אימון היום עם בחורה בעלת צרכים מיוחדים
אימא שלה שלחה אותה עליי עקב כאבים בברכים שיש לה כבר מגיל 15(כיום היא כבת 18 כלומר שנים של אי טיפול בעיה) כפי שתארתי לעצמי הנערה סובלת ממשקל יתר והרבה עומס פשוט נופל לה על הרגליים
עבדתי איתה הרבה על אירובי וסקאווטים כנגד גומיה ופלא מדהים אחרי חודש הכאבים ברגלים שלה ירדו ברמה דרסטית. מה שמכעיס אותי בכול העניין הזה זה למשך שנים היא הולכת לפיזוטרפה אצל '''מומחה'' שאומר לה
פשוט לא לאמץ את הרגלים בלי בדיקות ממשיות ובלי כלום , והכול כמובן כי הוא בא בחינם מקופת חולים וזאת נערה בעלת צרכים מיוחדים שלא יודעת מה טוב לה (כלומר ניצול) וכמובן שהמשפחה המסכנה לא יכולה ללכת לרופאה פרטית כי הם בקושי מצליחים לשלם לי כול חודש .
יש דברים שפשוט מגעילים אותי בעולם הזה

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 15/07/18

אימון נוראי
כבר בחימום הרגשתי שמשהו לא בסדר
ניסית לעבוד על rm 1 שלי בבנץ
והגעתי בכשל כבר ב115
ניסתי פעמים עד ששוב זה קרה
לאחר מכך הורדתי ל100 קילו אבל הצלחתי רק 3 חזרות בקושי
הורדתי ל90 ועשיתי 10 x 5
אחרי זה אירובי וקצת אימוני סטרומן עם שק חול

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:

עדכון לוג: 17/07/18

סקאווט
130X8X5
פרס
70X5
65X5X4
דד 110X8X5

קרא את שאר עדכון הלוג...
הנה לכם משהו משעשע שמתאמן שלי שלח לי היום אידיוט שלא יודע אנטומיה בסיסית או מה זה ניתוח תנועתי-

כמו למשל מה שהוא אומר חתירה לסנטר שהתנועה בחתירה לסנטר מזיקה לכתף ואז מראה לנו מליטירי פרס ונותן שזאת תנועה יותר פתוחה
(רמז גם פה יש את תנועה)
מיותר להגיד שהגבתי למתאמן שלי ב'''חחחחחח'''

עדכון לוג: 20/07/18

בנץ
120X1X1
פרונט סקאווט
70X10
80X8
90X1
יש עוד על בטוח חבל שלא צילמתי
סאנץ
45X3X5
one hand fly
20X10X5
סבבה מחר העמסה!!!

עוד פעם נתקלתי באחד המאמנים של המכון הישן דווקא ביום שפיניתי לעצמי זמן שאוכל להתאמן מוקדם בבוקר וכמובן הוא זיין לי את השכל איזה חצי שעה .
הא ונחשו מה? מסתבר שמתאמנת x עדיין מחפשת אותי ושואלת עליי כול מתאמן שאי פעם היה בקשר איתי
לא יודע מה נסגר עם הילדה הזאת אבל עם זה ימשיך ככה אני יתצרך לדבר עם ההורים שלה ולבקש מהם לעשות משהו בנידון
(למרות שאני ממש לא רוצה כי מימה שיצא לי לראות היא מאוד רגישה וזה עלול לפגוע בה אבל היי באמת שאין לי כבר סבלנות לעלוקות של מתאמנים האלו )

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 31/07/18

אימון גב
חתירה
87X10X5
פולי רחב
פולי צמוד

אימון מהיום
סקאווט
140X3X5
פרס