דיון שכיבות סמיכה

gegegefef

משתמש מתחיל
144
3
נק' מוניטין:
3
144
3
אני מתאמן סטריט וורקאוט
בשכיבות סמיכה אני עושה 60 הכי הרבה
אז עושים הרבה סטים של 25-30 בשביל להתקדם כלומר לגדול
או הרבה סטים של 12
כי אומרים שיותר מ12 עובד על סיבולת אז מה עושים

• פותח/ת השרשור
אז אין אפשרות לגדול בלי חדר כושר אני לא רוצה להגזים בגוף כלומר להיןת באדי בילדר אני רוצה להיות באמצע לא יותר מידי ולא קצת מידי

אז אין אפשרות לגדול בלי חדר כושר אני לא רוצה להגזים בגוף כלומר להיןת באדי בילדר אני רוצה להיות באמצע לא יותר מידי ולא קצת מידי
אתה לא תהיה בטעות באדיבילדר. להפוך בטעות לבאדיבילדר זה כמו בטעות לקנות אוטו במקום קרטון חלב.
או שעושים נגיד 5* MAX שכיבות סמיכה עד שאתה מותש ? ומגיע למספר חזרות מאוד נמוך ?
לא. נרשמים לחדר כושר. כל הקטע בלעשות 5 חזרות זה לעשות אותם עם משקל שלא תוכל לסגור איתו חזרה שישית, או לפחות עם משקל שלא תוכל לסגור איתו חזרה שמינית. לעשות 5 שכיבות שמיכה כשאתה יכול לעשות 50 זה פשוט אידיוטי

• פותח/ת השרשור
אתה לא תהיה בטעות באדיבילדר. להפוך בטעות לבאדיבילדר זה כמו בטעות לקנות אוטו במקום קרטון חלב.

לא. נרשמים לחדר כושר. כל הקטע בלעשות 5 חזרות זה לעשות אותם עם משקל שלא תוכל לסגור איתו חזרה שישית, או לפחות עם משקל שלא תוכל לסגור איתו חזרה שמינית. לעשות 5 שכיבות שמיכה כשאתה יכול לעשות 50 זה פשוט אידיוטי

מה זה בטעות שמע אני לא מפגר אמרתי שאני לא רוצה להיות באדי בילדר -כלומר בשביל זה צריך חדר כושר כדי להיות כזה וצריך הרבה הרבה להתאמן אני רוצה להיות באמצע

התכוונתי 5 סטים * MAX חחח לא 5 חזרות כל סט !!

מה זה בטעות שמע אני לא מפגר אמרתי שאני לא רוצה להיות באדי בילדר -כלומר בשביל זה צריך חדר כושר כדי להיות כזה וצריך הרבה הרבה להתאמן אני רוצה להיות באמצע

התכוונתי 5 סטים * MAX חחח לא 5 חזרות כל סט !!
גם כדי להיות באמצע צריך לעבוד נורא קשה. אין לך סיכוי להפוך לבאדיבילדר אם לא תשקיע בזה את כל החיים שלך. אל תגיד אפילו את המילה הזאת בקול. אני אופתע אם בכלל תגיע לאיזושהי תוצאה אם לא תשנה את צורת החשיבה שלך

• פותח/ת השרשור
אני יודע שצריך לעבוד נורא קשה כדי להיות באמצע גם בחדר כושר !!! לא אמרתי שזה קל למה אתה חושב ככה אני לא מבין !
אתה מבין אותי לא נכון

אני יודע שצריך לעבוד נורא קשה כדי להיות באמצע גם בחדר כושר !!! לא אמרתי שזה קל למה אתה חושב ככה אני לא מבין !
אתה מבין אותי לא נכון
מצטער. פשוט יש תופעה של אנשים שפוחדים שהם בטעות יהפכו לבודיבילדרים אם הם יתחילו להתאמן בחדר כושר אז אני מנסה למגר את התופעה הזאת. אם בטעות הכנסתי אותך לקטגוריה כשלא התכוונת לזה אני מצטער.
בכל מקרה, אתה לא תגדל מביצוע שכיבות שמיכה וצריך להרשם לחדר כושר

• פותח/ת השרשור
מצטער. פשוט יש תופעה של אנשים שפוחדים שהם בטעות יהפכו לבודיבילדרים אם הם יתחילו להתאמן בחדר כושר אז אני מנסה למגר את התופעה הזאת. אם בטעות הכנסתי אותך לקטגוריה כשלא התכוונת לזה אני מצטער.
בכל מקרה, אתה לא תגדל מביצוע שכיבות שמיכה וצריך להרשם לחדר כושר
לא אני לא מהאלה דווקה יש לי הרבה ידע בנושא ובשביל להיות באדי בילדר צריך להשקיע שנים ולעבוד קשה ולהרים כבד אני יודע קראתי מלא מאמרים פה
פשוט לא בא לי לבזבז כסף עכשיו על חדר כושר
אז אני שואל אם אפשר בכל זאת לגדול בלי חדר כושר אין איזה שיטת אימון בשביל זה?

לא אני לא מהאלה דווקה יש לי הרבה ידע בנושא ובשביל להיות באדי בילדר צריך להשקיע שנים ולעבוד קשה ולהרים כבד אני יודע קראתי מלא מאמרים פה
פשוט לא בא לי לבזבז כסף עכשיו על חדר כושר
אז אני שואל אם אפשר בכל זאת לגדול בלי חדר כושר אין איזה שיטת אימון בשביל זה?
1. לא אומרים "לבזבז כסף" ו"חדר כושר" באותו משפט
2. על כל יציאה עם חברים אתה מבזבז כמות כסף שאתה מוציא על חודש אימונים בחדר כושר, ולזה אתה לא קורא בזבוז כסף? חדר כושר זאת ההשקעה הכי טובה שיכולה להיות לך!! עבור מחיר ממש סימלי אתה יכול להתאמן חודש שלם עם ציוד שעולה מאות אלפי שקלים
3. אי אפשר לגדול אפילו קרוב לרמה של גדילה מעבודה בחדר כושר ללא חדש כושר.

• פותח/ת השרשור
3- אני כבר אמרתי לך אני לא פוחד להיות באדי בילדר אני פשוט אמרתי שאני מסתפק בלהיות באמצע אפילו הרבה פחות מהאמצע -אני מסתפק בזה לא אמרתי שאני לא רוצה יותר אני יודע זה לא קרוב לרמת גדילה בחדר כושר כי בחדר כושר אתה מרים משקל כבד ל5 חזרות ושריר גודל מעומס נפח ותדירות
התאוששות וכמובן שצריך לאכול ולישון טוב

נגיד אני יעשה מקבילים רחב ,שכיבות סמיכה עם רגליים על משו גבוהה, שכיבות סמיכה בעמידה , מתח, מתח רחב , מתח בסופינציה, שכיבות סמיכה צר,מקבילים צר עליות כוח פלאנק 5*MAX ככה עד שאני לא יוכל עוד להמשיך
אני לא אגדל טוב למטרה שלי שזה להיות באמצע אפילו פחות אני יודע שזה לא קרוב לפוטנציאל גדילה שלך בחדר כושר

3- אני כבר אמרתי לך אני לא פוחד להיות באדי בילדר אני פשוט אמרתי שאני מסתפק בלהיות באמצע אפילו הרבה פחות מהאמצע -אני מסתפק בזה לא אמרתי שאני לא רוצה יותר אני יודע זה לא קרוב לרמת גדילה בחדר כושר כי בחדר כושר אתה מרים משקל כבד ל5 חזרות ושריר גודל מעומס נפח ותדירות
התאוששות וכמובן שצריך לאכול ולישון טוב

נגיד אני יעשה מקבילים רחב ,שכיבות סמיכה עם רגליים על משו גבוהה, שכיבות סמיכה בעמידה , מתח, מתח רחב , מתח בסופינציה, שכיבות סמיכה צר,מקבילים צר עליות כוח פלאנק 5*MAX ככה עד שאני לא יוכל עוד להמשיך
אני לא אגדל טוב למטרה שלי שזה להיות באמצע אפילו פחות אני יודע שזה לא קרוב לפוטנציאל גדילה שלך בחדר כושר
טוב אני לא יודע מה ההגדרה שלך ל"להיות באמצע" אבל לפי ההגדרה שלי אתה לא תגיע גם לזה מאימוני משקל גוף.

סתם שתדע כשאתה רואים אנשים שעושים סטריט הם עושים את זה בעיקר בשביל להשתפר במתח, מקבילים, להתכונן ולהתשפר בתרגילים מסויימים.. ועם הזמן עם משיגים גוף נחמד (שלא אפילו קרוב לרמה של חדר כושר) וזה בתוך שנתיים-שלוש אפילו.
אם אתה מתאמן סטריט בשביל גוף, פרוש. זאת ממש לא המטרה.

• פותח/ת השרשור
שאלה למה כל האנשים האלה נראים חטובים ?
אני רוצה גוף נחמד כלומר יפה לא יותר מידי בשביל שאנשים יגידו איזה חייה

שאלה למה כל האנשים האלה נראים חטובים ?
כי רובם בכלל לא במאזן חיובי, סתם שתדע. הם בדרך כלל במאזן ניטרלי- לא אכפת להם אם לעלות במשקל או לא. ז"א, כן אכפת להם- לא לעלות במשקל, כי אז יהיה להם קשה יותר בתרגילי משקל גוף.
כתוצאה מכך הם מנסים לשמור על אחוז שומן כמה שיותר נמוך- שישקלו כמה שפחות..
שוב, זאת לא למטרה שהם יראו טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית