הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שכיבות סמיכה

gegegefef

משתמש מתחיל
144
3
נק' מוניטין:
3
144
3
אני מתאמן סטריט וורקאוט
בשכיבות סמיכה אני עושה 60 הכי הרבה
אז עושים הרבה סטים של 25-30 בשביל להתקדם כלומר לגדול
או הרבה סטים של 12
כי אומרים שיותר מ12 עובד על סיבולת אז מה עושים

אפשר לגדול לא רע מסטריט וורקאוט, כמובן שזה לא שכיבות שמיכה ומתח, זה POWER UPS ודגלים, מתח עם תיק אליך/מישהוא נתלה אליך.
בשביל להגיעה לתוצאות צריך לעשות תרגילים "מרוכבים" מאוד, שהגעה אליהם דורשת השקעה של זמן הרבה יותר מחדר כושר.
בכל מקרה הפרופורציות לרוב של הרגליים לפלג גוף עליון תמיד ייהיו רעות ללא חדר כושר. אבל לרוב אותם אנשים לא אכפת מזה.

לדעתי אם אתה ילד בן 14-16 (כמו שאתה נישמע) ואין לך כסף ולהורים שלך באמת אין את הכסף הזה לחדר כושר, אבל יש לך מתקנים שתוכל לעשות אליהם את כל התרגילים שצריך וגם אתה חייב אנשים שמתאמנים ויודעים לעשות את זה כבר כדאי שיהיה ממי ללמוד, ויש לך המון זמן פנוי של כמה שעות כל יום, אז כן הייתי הולך על סוג אימונים כזה.

אבל תשים לב שזה המון "אם" ומספיק בערך שאחד מהם לא יתקיים אתה תבזבז את הזמן שלך יחסית או תגדיל אותו משמעותית עד שתראה תוצאות סבירות.

חדר כושר זה הפתרון הכי קל ונוח לקבלת צורה יפה של הגוף, וכמו שאמרתה בשביל להיות בעל גוף יפה (נגיד חטוב עם איפה שריר) צריך לעבוד מאוד קשה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית