AB
ABXABXX
A
חזה
לחיצת חזה 4 סטים 6-10 חזרות
לחיצת חזה שיפוע עליון משקוליות יד ומשלב שכיבות סמיכה יהלום סופר סט
כתפיים
הרחקת כתפיים משקולות יד 4 סטים ועושה ישר אחרכך חצי מהמשקל מקסימום
חתירה עם מוט w וחוזר אותו תרגיל עם משקולות יד בחצי מהמשקל
יד קידמית 2 תרגילים
בטן אימון מאסיבי 10 דק
B
סקוואט 5 סטים של 6-10
גב
משיכת פולי עליון באחיזה רחבה או חתירה pullover משקולת יד 3 4 סטים 8 חזרות בערך
חתירה ב tbar או חתירה עם משקולת יד ויורד גם במשקלים פעמיים ,מקסימום
יד אחורית 2 תרגילים
בימי מנוחה ריצה 30 40 דק ..
בחיטוב בעיקרון שוקל 69 בערך התחלתי מהתפריט באתר של 70 וירדתי קילו וחצי בערך בשבועיים מה אפשר לשפר ?
בעיקרון אני מרשה לעצמי קצת לשחק עם התרגילים לפי נוחות .. וסטים וחזרות גם אבל אני בהחלט נותן עבודה..
בעיקרוןבעיקרון 1.80 משקל 69.5 אוכל מסודר והכל המטרה לעלות במסת שריר מבלי לעלות באחוז שומו בגלל שיש לי נטייה לשמנה ובעיקרון אני לפני שנה וחצי ירדתי 13 14 קילו הייתי שמנמן ומאז שומר..
כרגע מנסה לרדת עוד קצת בא.ש ולעבוד חזק על הבטן כדי לראות יותר תוצאות בבטן התחתונה ועוד מעט שוקל להתחיל מאסה אבל בצורה מבוקרת שוב כמה שפחות שומן נטו מה שצריך
ABXABXX
A
חזה
לחיצת חזה 4 סטים 6-10 חזרות
לחיצת חזה שיפוע עליון משקוליות יד ומשלב שכיבות סמיכה יהלום סופר סט
כתפיים
הרחקת כתפיים משקולות יד 4 סטים ועושה ישר אחרכך חצי מהמשקל מקסימום
חתירה עם מוט w וחוזר אותו תרגיל עם משקולות יד בחצי מהמשקל
יד קידמית 2 תרגילים
בטן אימון מאסיבי 10 דק
B
סקוואט 5 סטים של 6-10
גב
משיכת פולי עליון באחיזה רחבה או חתירה pullover משקולת יד 3 4 סטים 8 חזרות בערך
חתירה ב tbar או חתירה עם משקולת יד ויורד גם במשקלים פעמיים ,מקסימום
יד אחורית 2 תרגילים
בימי מנוחה ריצה 30 40 דק ..
בחיטוב בעיקרון שוקל 69 בערך התחלתי מהתפריט באתר של 70 וירדתי קילו וחצי בערך בשבועיים מה אפשר לשפר ?
בעיקרון אני מרשה לעצמי קצת לשחק עם התרגילים לפי נוחות .. וסטים וחזרות גם אבל אני בהחלט נותן עבודה..
בעיקרוןבעיקרון 1.80 משקל 69.5 אוכל מסודר והכל המטרה לעלות במסת שריר מבלי לעלות באחוז שומו בגלל שיש לי נטייה לשמנה ובעיקרון אני לפני שנה וחצי ירדתי 13 14 קילו הייתי שמנמן ומאז שומר..
כרגע מנסה לרדת עוד קצת בא.ש ולעבוד חזק על הבטן כדי לראות יותר תוצאות בבטן התחתונה ועוד מעט שוקל להתחיל מאסה אבל בצורה מבוקרת שוב כמה שפחות שומן נטו מה שצריך
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה: