ייעוץ התוכנית שלי

OrDavid

משתמש מתחיל
64
0
נק' מוניטין:
-14
64
0
AB
ABXABXX

A
חזה
לחיצת חזה 4 סטים 6-10 חזרות
לחיצת חזה שיפוע עליון משקוליות יד ומשלב שכיבות סמיכה יהלום סופר סט
כתפיים
הרחקת כתפיים משקולות יד 4 סטים ועושה ישר אחרכך חצי מהמשקל מקסימום
חתירה עם מוט w וחוזר אותו תרגיל עם משקולות יד בחצי מהמשקל
יד קידמית 2 תרגילים
בטן אימון מאסיבי 10 דק

B
סקוואט 5 סטים של 6-10
גב
משיכת פולי עליון באחיזה רחבה או חתירה pullover משקולת יד 3 4 סטים 8 חזרות בערך
חתירה ב tbar או חתירה עם משקולת יד ויורד גם במשקלים פעמיים ,מקסימום
יד אחורית 2 תרגילים

בימי מנוחה ריצה 30 40 דק ..
בחיטוב בעיקרון שוקל 69 בערך התחלתי מהתפריט באתר של 70 וירדתי קילו וחצי בערך בשבועיים מה אפשר לשפר ?
בעיקרון אני מרשה לעצמי קצת לשחק עם התרגילים לפי נוחות .. וסטים וחזרות גם אבל אני בהחלט נותן עבודה..
בעיקרוןבעיקרון 1.80 משקל 69.5 אוכל מסודר והכל המטרה לעלות במסת שריר מבלי לעלות באחוז שומו בגלל שיש לי נטייה לשמנה ובעיקרון אני לפני שנה וחצי ירדתי 13 14 קילו הייתי שמנמן ומאז שומר..
כרגע מנסה לרדת עוד קצת בא.ש ולעבוד חזק על הבטן כדי לראות יותר תוצאות בבטן התחתונה ועוד מעט שוקל להתחיל מאסה אבל בצורה מבוקרת שוב כמה שפחות שומן נטו מה שצריך

קבצים מצורפים

• C360_2015-07-05-22-13-47-056.jpg
    C360_2015-07-05-22-13-47-056.jpg
    KB 64.2 · צפיות: 199
  • C360_2015-06-26-20-20-03-388.jpg
    C360_2015-06-26-20-20-03-388.jpg
    KB 54.4 · צפיות: 180
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא יודע אם ישלי עקמת לא מבין בזה ולא יצא לי לבדוק והאמת לא יודע מה ההשלכות אז אשמח לקצת פירוט אם אתם רואה ..
וכן בחיטוב כמו שציינתי עכשיו מתחיל תשבוע השלישי ורואה תוצאות

עקמת זה עיוות של עמוד השדרה תסתכל במראה אם הכתפיים והשכמות באותו גובה סתכל על האגן אם יש שקע יותר בצד השני
פשוט ראיתי שחזה שמאל שלך יותר גדול זה נכון? תסתכל טוב

1. תפסיק את החיטוב, אתה שחיף.
2. תחליף תוכנית. אין סיבה לעשות כמות כל כך גדולה של סטים, זה לא יתן לך שום דבר מעבר למה שתכנית נורמלית תתן לך. זה רק יקשה עליך להתקדם ויבזבז לך זמן. ממליץ על ss, אבל גם fbw ו ab הם אופציות טובות.
3. אתה לא צריך "לעבוד חזק על הבטן" כפי שאתה מתאר, זה לא יעזור. כדי לראות ריבועים אתה צריך אחוזי שומן לא גבוהים כמובן, אבל גם מסת שריר בבטן ובגוף שכרגע אין לך הרבה ממנה. אם תנסה להמשיך לחטב כנראה שתראה ריבועים, אבל גם הרבה עצמות. אנורקסיה קוראים לזה.

• פותח/ת השרשור
הרגת אותי איזה התקפהה..
בכל אופןן נניח ואני יחליף תוכנית למסה קצת אבל באמת שאני לא רוצה להשמין כי אני מתעוות כולי גם בפנים זה פשוט מה שאני מכיר חיטוב ובקי בזה פחות או יותר.. ופשוט אני בצבא כרגע שבוע שבוע.. שבוע מכון ושבוע מוט 22 קילו ודאמבל 9 קילו אפשר להבריג לשחק..
ככה שאין לי אפשרות לנתחיל איזה ss רק עוד חודש שאני ישתחרר

הרגת אותי איזה התקפהה..
בכל אופןן נניח ואני יחליף תוכנית למסה קצת אבל באמת שאני לא רוצה להשמין כי אני מתעוות כולי גם בפנים זה פשוט מה שאני מכיר חיטוב ובקי בזה פחות או יותר.. ופשוט אני בצבא כרגע שבוע שבוע.. שבוע מכון ושבוע מוט 22 קילו ודאמבל 9 קילו אפשר להבריג לשחק..
ככה שאין לי אפשרות לנתחיל איזה ss רק עוד חודש שאני ישתחרר
לא התכוונתי להתקיף אותך, רציתי להעביר לך את המסר שפשוט אין לך מה לחפש בחיטוב.
עוד חודש אתה משתחרר ותוכל להתחיל לתת בראש.
שיהיה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אפשר עוד דעות בבקשה ?
האמת שבתמונה כן יצאתי שחיף והאמת שיש לי יותר אני פשוט צריך לארגן תמונה נורמאלית .. מה שכן עוד מסת שריר צריך דחוף.. זה חייב לבוא עם השמנה רצינית ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית