הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה התקדמות בחיטוב

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
אין קוביות ואין הפרדות, ובכל זאת רציתי לשתף את ההתקדמות בינתיים. ה"לפני" על 112.8 קילו ב-21.3, ה"אחרי" על 101.6 קילו ב-7.7. עכשיו בהפסקה מהחיטוב מסוף שבוע שעבר, הירידה במשקל התחילה להיות איטית לטעמי אז החלטתי לעשות שבועיים ניטרלי בתקווה להחזיר את חילוף החומרים לקצב נורמלי. אחרי השבועיים כנראה אנסה להתחזק בגירעון עדין.

קבצים מצורפים

• 11728774_10153486217664559_32072111167146374_o.jpg
    11728774_10153486217664559_32072111167146374_o.jpg
    KB 17.4 · צפיות: 774
  • 11028011_10153486217854559_2708198572699594505_n.jpg
    11028011_10153486217854559_2708198572699594505_n.jpg
    KB 31.6 · צפיות: 758
  • 11692588_10153486217829559_6402901091107112220_n.jpg
    11692588_10153486217829559_6402901091107112220_n.jpg
    KB 31.2 · צפיות: 682
כל הכבוד!!! 👏
נראה מעולה יבגני הורדת יפה בבטן. ובכללי בכול שאר הגוף. 😃
תשאר חזק ותנסה לא להתאבד מהחיטוב. 😉

• פותח/ת השרשור
יש משהו סקסי בגברים עם בשר ומראה מוצק, אולי לא עם קוביות בולטות אבל עם מסת שריר שנראית לעין באזור הבטן. כל הכבוד !!

סתם הייתי חייבת לציין ולפרגן בתור בחורה ;)
תודה רבה 😃

רעיון חכם היה לצאת לניטרלי, רק תיזהר, החזרה לחיטוב זה החלק הכי קשה ויקח לך זמן להתרגל.

• פותח/ת השרשור
רעיון חכם היה לצאת לניטרלי, רק תיזהר, החזרה לחיטוב זה החלק הכי קשה ויקח לך זמן להתרגל.
אני לא בטוח שאחזור לחיטוב בכלל, אם כן אז כמו שאמרתי לגירעון עדין בשאיפה להעלות משקלי עבודה תוך כדי. בגדול כרגע אני כבר לא "מרגיש שמן", אני מרגיש בנוח עם עצמי. סך הכל אני כרגע נראה לי בערך באחוז שומן שהייתי בו כל החיים, אבל עם יותר מסת שריר,נגיד לפני שנה וחצי (לפני שגיליתי את העולם הנפלא של אימוני הכוח ועשיתי ליצנות במכון) הייתי על א.ש דומה על 8-9 קילו פחות משקל גוף.

אני לא בטוח שאחזור לחיטוב בכלל, אם כן אז כמו שאמרתי לגירעון עדין בשאיפה להעלות משקלי עבודה תוך כדי. בגדול כרגע אני כבר לא "מרגיש שמן", אני מרגיש בנוח עם עצמי. סך הכל אני כרגע נראה לי בערך באחוז שומן שהייתי בו כל החיים, אבל עם יותר מסת שריר,נגיד לפני שנה וחצי (לפני שגיליתי את העולם הנפלא של אימוני הכוח ועשיתי ליצנות במכון) הייתי על א.ש דומה על 8-9 קילו פחות משקל גוף.
אתה עושה את זה כי לא אכפת לך להיות קצת שמנמן או כי נמאס לך מהחיטוב או שאתה חייב להתחיל מסה כדי לחזק את עצמך ולעלות במשקלי עבודה או כל הדברים הנ"ל?

• פותח/ת השרשור
אתה עושה את זה כי לא אכפת לך להיות קצת שמנמן או כי נמאס לך מהחיטוב או שאתה חייב להתחיל מסה כדי לחזק את עצמך ולעלות במשקלי עבודה או כל הדברים הנ"ל?
בגדול זה קצת מכל אחד ממה שאמרת, חוץ מזה שאני לא מרגיש חייב להתחזק ולעלות במשקלי עבודה אלא רוצה את זה.
עוד דבר שדי חשוב לי לעשות זה לאמץ הרגלי תזונה טובים כי תכלס לא בא לי לעשות תקופות של מסה-חיטוב. כרגע אני רוצה להתחזק בלי לעלות במשקל גוף (אחוז שומן יותר נכון) ואם אפשר לרדת לאט לאט ולהתחזק אז מתאים לי.

בגדול זה קצת מכל אחד ממה שאמרת, חוץ מזה שאני לא מרגיש חייב להתחזק ולעלות במשקלי עבודה אלא רוצה את זה.
עוד דבר שדי חשוב לי לעשות זה לאמץ הרגלי תזונה טובים כי תכלס לא בא לי לעשות תקופות של מסה-חיטוב. כרגע אני רוצה להתחזק בלי לעלות במשקל גוף (אחוז שומן יותר נכון) ואם אפשר לרדת לאט לאט ולהתחזק אז מתאים לי.
בהצלחה!
למרות שאני יותר חובב של מסה-חיטוב כי אני בן אדם שחייב שינויים ואוהב ללכת ראש בקיר לפי תפריט אז זה יותר קל לי.

• פותח/ת השרשור
בהצלחה!
למרות שאני יותר חובב של מסה-חיטוב כי אני בן אדם שחייב שינויים ואוהב ללכת ראש בקיר לפי תפריט אז זה יותר קל לי.
כל אחד ומה שמתאים לו...
בכל אופן זה מה שאני אומר עכשיו, אני לא יודע כמה אני אצליח להתחזק עם ירידה/בלי שינוי במשקל גוף. יכול להיות שלא יהיה מנוס מתקופות כאלה. פשוט אני לא חושב שזה הכי בריא לגוף התנודות האלה של עשרות קילוגרמים במשקל.
תשמע, האמת שאני כן רוצה להיות קצת יותר חטוב מעכשיו, אבל אני ממש לא בטוח שעד כדי כך בשביל להמשיך עם החרא הזה של חיטוב.
אגב השבוע ראיתי שיותר קל לי לשקול אוכל ולדעת בדיוק כמה אני אוכל מאשר לראות בעין אם למשל שמתי הרבה אורז או מעט ודברים כאלה 😃

כל אחד ומה שמתאים לו...
בכל אופן זה מה שאני אומר עכשיו, אני לא יודע כמה אני אצליח להתחזק עם ירידה/בלי שינוי במשקל גוף. יכול להיות שלא יהיה מנוס מתקופות כאלה. פשוט אני לא חושב שזה הכי בריא לגוף התנודות האלה של עשרות קילוגרמים במשקל.
תשמע, האמת שאני כן רוצה להיות קצת יותר חטוב מעכשיו, אבל אני ממש לא בטוח שעד כדי כך בשביל להמשיך עם החרא הזה של חיטוב.
אגב השבוע ראיתי שיותר קל לי לשקול אוכל ולדעת בדיוק כמה אני אוכל מאשר לראות בעין אם למשל שמתי הרבה אורז או מעט ודברים כאלה 😃
מחטב מקצועי בהחלט.

• פותח/ת השרשור
מחטב מקצועי בהחלט.
נראה לי אני אחזור לשקילת האוכל בשבוע הבא (או מחר), זה לא לוקח ממני מאמץ מיוחד או יותר מדי זמן (כמה שניות אקסטרה בכל ארוחה) וככה אני יודע אם אכלתי מספיק/מעט מדי/יותר מדי).

או שאלך לפסיכולוג לפתור את הבעיה הזאת 😆

נראה לי אני אחזור לשקילת האוכל בשבוע הבא (או מחר), זה לא לוקח ממני מאמץ מיוחד או יותר מדי זמן (כמה שניות אקסטרה בכל ארוחה) וככה אני יודע אם אכלתי מספיק/מעט מדי/יותר מדי).

או שאלך לפסיכולוג לפתור את הבעיה הזאת 😆
ביקור אצל הפסיכולוג זה תמיד בונוס. 😃

אבל ברגע שתחזור למסה מהר מאוד תחזור לאותו המצב הקודם.
אני רק יכול להמליץ לך על הפליאו שלי עובד נפלא (עדיין סופר יחסית קלוריות).
הדל״פ מדכא, בפליאו אני מסתדר מצויין מבשר וירקות (לא כולל אורז, בטטות וכו׳, אלא ירקות במובן הירקתי של המילה).
קצת פירות, קצת מוצרי חלב, מרגיש מצויין.
ממליץ בחום.

ולדעתי תנצל כבר עד סוף הקיץ לחיטוב, חבל לעצור, מפה אתה בקלות מתקדם על פליאו למצב מצויין.

הדל״פ מדכא, בפליאו אני מסתדר מצויין מבשר וירקות (לא כולל אורז, בטטות וכו׳, אלא ירקות במובן הירקתי של המילה).
ממליץ בחום.

ולדעתי תנצל כבר עד סוף הקיץ לחיטוב, חבל לעצור, מפה אתה בקלות מתקדם על פליאו למצב מצויין.
אני אישית לא חובב פליאו ואני אף פעם לא השתכנעתי מהטיעונים בעד הדיאטה.

• פותח/ת השרשור
ממליץ בחום.

לגבי מסה-חיטוב התייחסתי לזה בהודעות אחרי מה שציטטת, וגם לפני, כשאמרתי שאולי אעשה גירעון עדין בשאיפה להתחזק.
לגבי פליאו קראתי ושמעתי על זה, לא אהבתי את הרעיון. וגם מה שאתה אומר, בשר וירקות, מה לא דל פחמימה בזה? בגלל שקראת לזה בשם אחר אז פתאום אתה מרגיש יותר טוב?

אני אישית לא חובב פליאו ואני אף פעם לא השתכנעתי מהטיעונים בעד הדיאטה.
שמע, כל אחד שיעשה מה שרוצה.
אני משוכנע בפליאו, וזה עדיין לא מונע ממני לצרוך גם כל מה שלא כשר פליאו בהעמסות ובצ׳יטים וכו׳.
מבחינת תכלס, זה עובד לי ואני מרגיש מצויין, אז למה לא?
לגבי מסה-חיטוב התייחסתי לזה בהודעות אחרי מה שציטטת, וגם לפני, כשאמרתי שאולי אעשה גירעון עדין בשאיפה להתחזק.
לגבי פליאו קראתי ושמעתי על זה, לא אהבתי את הרעיון. וגם מה שאתה אומר, בשר וירקות, מה לא דל פחמימה בזה? בגלל שקראת לזה בשם אחר אז פתאום אתה מרגיש יותר טוב?
כשאתה על דל״פ אתה ברושי וצורך ירקות, אני אישית כל יום אוכל המון ירקות, בכל ארוחה.
מוסיף גם פירות וכו׳.

• פותח/ת השרשור
כשאתה על דל״פ אתה ברושי וצורך ירקות, אני אישית כל יום אוכל המון ירקות, בכל ארוחה.
מוסיף גם פירות וכו׳.
אם אתה מרגיש טוב עם התזונה הזאת וגם עוזר לך להתחטב אז בכיף שיהיה. אני לא אוהב את הרעיון פשוט...
אגב שמתי לב כמה פעמים שאנשים שמתחילים פליאו פתאום ממש מאמינים שזו הדרך לאכול וכל השאר זה לא טוב וכל אוכל שלא "כשר פליאו" זה רעל. לא אומר שכולם ככה אבל זה הרושם שקיבלתי. אני אתן לך לדוגמה את דוד שלי: הבנאדם כמעט 60 שנה היה נמנע משומן כמה שאפשר, כי זה מה שהיה ידוע תמיד. הוא לא היה אוכל את החלמון של הביצים, היה אוכל חזה עוף, שיבולת שועל, כוסמת, אורז בעיקר. היה לו תמיד מצב בריאותי מצויין, הוא כל החיים רץ ומרים משקולות, הבנאדם בגיל 60 + עם קוביות, הפרדות וורידים בידיים וזה. לפני איזה שנתיים-שלוש הבת שלו גילתה את תזונת הפליאו והתחילה איתה, ירדה המון במשקל (התחילה להתאמן אינטנסיבי גם, אל תחשוב שרק בגלל התזונה). אז דוד שלי גם התחיל לאכול בסגנון הזה, ופתאום שינה את כל מה שהוא חשב על תזונה ועל שומנים בפרט, ועכשיו פתאום "שומנים זה טוב ופחמימות זה רעל" (אני יודע שפליאו זה לא בהכרח דל פחמימה). פשוט נשמע כמו מישהו שחזר בתשובה ועכשיו בסרט שכל מה שהיה לפני זה היה שקר.
בונא איזה חפירה רשמתי כאן...
נראה לי אחרי כמה בירות מתאים לי לכתוב ספר

כל אחד והתזונה שמתאימה לו אבל היתרון העיקרי בפליאו שאתה לא צריך להגביל את עצמך בכמויות ולשקול - שזה החלק הקשה בחיטוב. אתה יכול לאכול עד שובע.
איזה תפריט חיטוב אחר נותן לך את זה?
אבל מסכימה שזה לא נוח לכל אחד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית