הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחרי חיטוב חייב עזרה בבקשה!

SUP2YOU

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אהלן אני בן 21 שוקל 84 על 1.90. 13.5% שומן בערך.

חיטוב שעבר סיימתי על משקל 80 ו 11-12 אחוז שומן,ואני עכשיו מרגיש כאילו במסה שעשיתי עליתי ממש קצת בשריר (אני מאוד משקיע בתזונה ובאימונים).

האם זה נורמאלי לעלות רק 2-2.5 ק'ג שריר בתקופה של 8 חודשים מסה ? למתאמן טבעי כמובן.

זה מעט מאד לבחור בגילך, אבל אם זה מה שהיה אז זה מה שהיה. תתקן למסה הבאה, מבחינת התוכנית והתזונה. תקרא על המדריך לעליה במסה בפורטל, ועל התוכניות SS, ליניארית וטקסס - גם בפורטל.

במשך התקופה הנ"ל,
כמה היה הפלוס הקלורי? מה היו הערכים?
כמה גרם חלבון ושומן פר משקל הגוף?

• פותח/ת השרשור
במשך התקופה הנ"ל,
כמה היה הפלוס הקלורי? מה היו הערכים
כמה גרם חלבון ושומן פר משקל הגוף?

היה לי פלוס קלורי של 500 בערך.. אבל הקטע זה שהייתי שבוע בבסיס שבוע בבית,ככה שיצא שבבסיס אכלתי בערך ניטרלי או אפילו קצת שלילי. ואז בבית לפעמים הייתי דופק עליה משמועתית. אבל סהכ הייתי עולה בערך 2 וחצי- 3 קילו בחודש
חלבון פי 1.8 בערך.

זה מעט מאד לבחור בגילך, אבל אם זה מה שהיה אז זה מה שהיה. תתקן למסה הבאה, מבחינת התוכנית והתזונה. תקרא על המדריך לעליה במסה בפורטל, ועל התוכניות SS, ליניארית וטקסס - גם בפורטל.

אוקיי הבנתי,למרות שאני חייב לציין שאני לא מתאמן מתחיל. וכבר יש עלי מסת שריר שרואים אותה,ולדעתי אחרי הרבה מידע שקראתי 2.5 שריר ב8 חודש מסה למתאמן ממוצע זה בסדר. רק המתחילים עולים 7-9 קילו שריר בשנה הראשונה שלהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית