עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זאת תוכנית גרועה למתאמנים טבעיים, כנראה שגם ה-ABC שאתה עושה.מה דעתכם על תוכנית ABCD והאם כדאי לי לעבור אליה אחרי 6 חודשים בABC
משקל גוף 66זאת תוכנית גרועה למתאמנים טבעיים, כנראה שגם ה-ABC שאתה עושה.
עדיף לך דווקא AB או תוכנית כוח כלשהי. מה משקלי העבודה שלך? מה משקל גוף? אחוז שומן? גובה?
אתה מאוד רזה, בשום תוכנית אתה לא תצליח להתקדם אם לא תאכל מספיק.משקל גוף 66
גובה 1.70
סקוואט 120 ל6
דדליפט 130 ל6
בנץ 70ל6
אני מתקדם בABC אני פשוט רוצה להחליף בגלל שאני רוצה לפצל יום נפרד לרגליים חזה וגבאתה מאוד רזה, בשום תוכנית אתה לא תצליח להתקדם אם לא תאכל מספיק.
למה אתה חושב שתתקדם יותר אם תפצל יותר?אני מתקדם בABC אני פשוט רוצה להחליף בגלל שאני רוצה לפצל יום נפרד לרגליים חזה וגב
כי קשה לי לעבוד על רגליים וכתפיים ביחד אחרי שאני עובד על רגליים אני עייף רצח ואני רוצה להפריד יום בנפרד.למה אתה חושב שתתקדם יותר אם תפצל יותר?
ומה אם תוריד את נפח העבודה ותעשה פחות תרגילים לכל אחד מהם?כי קשה לי לעבוד על רגליים וכתפיים ביחד אחרי שאני עובד על רגליים אני עייף רצח ואני רוצה להפריד יום בנפרד.
אני יכול להוריד את הנפח , אבל זה יהיה פחות אפקטיבי לא?ומה אם תוריד את נפח העבודה ותעשה פחות תרגילים לכל אחד מהם?
אולי יהיה פחות אפקטיבי, אולי יותר אפקטיבי, למה שלא תנסה? לדעתי זה יעזור לך יותר מלעבור לABCDאני יכול להוריד את הנפח , אבל זה יהיה פחות אפקטיבי לא?
טוב תודה אז אני יחזור לAB לתקופהאולי יהיה פחות אפקטיבי, אולי יותר אפקטיבי, למה שלא תנסה? לדעתי זה יעזור לך יותר מלעבור לABCD
גם למתאמנים לא טבעיים עדיף לאמן כל שריר פעמיים בשבוע מהאשר פעם אחתלמתאמנים טבעיים עדיף לאמן כל שריר פעמיים בשבוע מאשר פעם אחת
אם הסקוואט שלך כל כך קרוב לדדליפט וכל כך רחוק מהבנץ' זה מראה שאתה לא יורד מספיק ועושה חצי סקוואט, תתחיל בלהוריד משקל ולשבור מקביל (=אגן נמוך מגובה הברך)סקוואט 120 ל6
דדליפט 130 ל6
בנץ 70ל6
התכניות האלו לרוב לא מתאימות את עקרונות האימון, אני אסביר לך למה.מה דעתכם על תוכנית ABCD והאם כדאי לי לעבור אליה אחרי 6 חודשים בABC