הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העלאת משקל בסקוואט

daviddd

משתמש פעיל
638
71
נק' מוניטין:
231
638
71
הולמס פלייס
ניסיתי היום להעלות משקל בסקוואט כי המשקל הקודם כבר דיי קל לי (העלתי ב10LBS סהכ) מה שקרה זה שבאתי להתחיל את הסקוואט והרגשתי מההתחלה שמשהו פה דפוק אבל בכל זאת ברוב טיפשותי המשכתי... התחלתי את הסקווואט והמוט התחיל טיפה להתגלגל כזה על הגב לכיוון למטה הצלחתי לעצור אותו ותוך כדי כך לסיים את הסט בגלל הגלגול הגב שלי גם התעקם והטכניקה היית על הפנים מה אתם אומרים לתת לזה עוד ניסיון על המשקל החדש או לעשות עוד אימון 2 עם המשקל הקודם?

מסכים
הבעיה פה היא כנראה בטכניקה שלך ולא במשקל העבודה.
אם המוט מתגלגל כנראה שלא הנחת אותו במקום הנכון או שהתנוחה של הידיים לא הייתה כמו שצריכה להיות. תעלה סרטון

• פותח/ת השרשור
הבעיה פה היא כנראה בטכניקה שלך ולא במשקל העבודה. אם תעלה סרטון נוכל לתקן אותך

אין לי סרטון של עכשיו אבל זה מההתחלה כשרק התחלתי לאו באר אני יכתוב מה תוקן:
מסכים

אם המוט מתגלגל כנראה שלא הנחת אותו במקום הנכון או שהתנוחה של הידיים לא הייתה כמו שצריכה להיות. תעלה סרטון

1)המוט יושב יותר אחורה באזור הכתף האחורית
2)אני נשען על העקבים
3)אני מרים את הישבן ראשון
4)עם אני לא טועה יש טיפה יותר פיסוק בין הרגליים
5)אני יותר יציב גם והברכיים כבר לא מנסות להיסגר לי

ונכון תמיד ששמים את המוט של הסקוואט אני מרגיש כמו נעליה בכתף האחורית ופשוט היום כשהעלתי לא הרגשתי ואז כל זה קרה

• פותח/ת השרשור
אני מעדיף שתצטלם שוב עם המשקל שכשלת איתו ותעלה את זה לפה.
הקטע שאני מחר רק יוכל והיום כבר הייתי במכון... ובגלל זה מחר כנראה שלא אז יצא שרק בשבת כי אני חייל ובשישי אני עושה A... המשקל לא כזה עלה בהרבה כי עבדתי המון זמן על טכניקה פה זה 55 LBS כרגע הוא 70 (אחרי ההעלאה הזאת...)

הקטע שאני מחר רק יוכל והיום כבר הייתי במכון... ובגלל זה מחר כנראה שלא אז יצא שרק בשבת כי אני חייל ובשישי אני עושה A... המשקל לא כזה עלה בהרבה כי עבדתי המון זמן על טכניקה פה זה 55 LBS כרגע הוא 70 (אחרי ההעלאה הזאת...)
אז אני אחכה. חבל שאני אתקן לך טעות שאני לא רואה בכלל כי היא רלוונטית רק למשקל הנוכחי.
בנוגע לסרטון, יש כמה בעיות. קודם כל נעליים. דבר שני חסר קצת עומק. בנוסף לכך בעליה התחת עולה לפני שאר הגוף כשהוא אמור לעלות עם החזה בצורה סימטרית וזה רק נהיה גרוע יותר מחזרה לחזרה. רוחב עמידה אפשר להצר קצת לדעתי אבל זה אמור לבוא בהרגשה אישית. חוץ מזה יחסית סביר.

• פותח/ת השרשור
אז אני אחכה. חבל שאני אתקן לך טעות שאני לא רואה בכלל כי היא רלוונטית רק למשקל הנוכחי.
בנוגע לסרטון, יש כמה בעיות. קודם כל נעליים. דבר שני חסר קצת עומק. בנוסף לכך בעליה התחת עולה לפני שאר הגוף כשהוא אמור לעלות עם החזה בצורה סימטרית וזה רק נהיה גרוע יותר מחזרה לחזרה. רוחב עמידה אפשר להצר קצת לדעתי אבל זה אמור לבוא בהרגשה אישית. חוץ מזה יחסית סביר.
נעליים הוחלפו לנעליים אחרות של טימברלנד נמוכות כמו אולסטאר רק שהם מעור עומק גם אני מסכים אבל גם הוא תוקן לפחות מהנקודה שאני רואה במראה אחרי הסרטון הזה גם הבנתי שהוא לא מספיק אני גם מסכים על הישבן והחזה אבל כאמור זה דברים שתוקנו... בקשר לרוחב פשוט ככה נוח לי...

אזוב אתה צודק XD זה סרטון שלא משקף כלום יותר... אני אצלם והעלה לפה לעשות עם ה70 הבעייתי או עם ה65? כי אני מרגיש שאני יכול 70 פשוט הבעיה הייתה שכנראה שמתי מוט אחורה מדי...

1)המוט יושב יותר אחורה באזור הכתף האחורית
2)אני נשען על העקבים
3)אני מרים את הישבן ראשון
4)עם אני לא טועה יש טיפה יותר פיסוק בין הרגליים
5)אני יותר יציב גם והברכיים כבר לא מנסות להיסגר לי

ונכון תמיד ששמים את המוט של הסקוואט אני מרגיש כמו נעליה בכתף האחורית ופשוט היום כשהעלתי לא הרגשתי ואז כל זה קרה

מבחינת ההחלקה של המוט אני לא רואה בסרטון משהו לא תקין מבחינת מיקום המוט או אחיזה. אולי באימון שאמרת שהמוט התחיל להחליק שמת אותו במיקום טיפה אחר או משהו כזה.
אני אתייחס רק לסעיף 3 שכתבת, הישבן (אגן בעצם) אמור להוביל את התנועה אבל זה לא אמור להיראות כמו שנראה בסרטון במיוחד בחזרות אחרונות. הזווית של הגב ביחס לרצפה בעצם לא אמורה להשתנות

נעליים הוחלפו לנעליים אחרות של טימברלנד נמוכות כמו אולסטאר רק שהם מעור עומק גם אני מסכים אבל גם הוא תוקן לפחות מהנקודה שאני רואה במראה אחרי הסרטון הזה גם הבנתי שהוא לא מספיק אני גם מסכים על הישבן והחזה אבל כאמור זה דברים שתוקנו... בקשר לרוחב פשוט ככה נוח לי...

אזוב אתה צודק XD זה סרטון שלא משקף כלום יותר... אני אצלם והעלה לפה לעשות עם ה70 הבעייתי או עם ה65? כי אני מרגיש שאני יכול 70 פשוט הבעיה הייתה שכנראה שמתי מוט אחורה מדי...
תצטלם עם משקל שאיתו אתה רוצה לקבל ביקורת. לבחירתך.

אני אצלם והעלה לפה לעשות עם ה70 הבעייתי או עם ה65? כי אני מרגיש שאני יכול 70 פשוט הבעיה הייתה שכנראה שמתי מוט אחורה מדי...
לדעתי תצלם גם וגם אם אפשר
עכשיו קלטתי, אתה מתכוון 55 LBS בכל צד נכון? כי המשקל הכולל נראה יותר מ 55 LBS (שזה 25 קילו בערך)

• פותח/ת השרשור
מבחינת ההחלקה של המוט אני לא רואה בסרטון משהו לא תקין מבחינת מיקום המוט או אחיזה. אולי באימון שאמרת שהמוט התחיל להחליק שמת אותו במיקום טיפה אחר או משהו כזה.
אני אתייחס רק לסעיף 3 שכתבת, הישבן (אגן בעצם) אמור להוביל את התנועה אבל זה לא אמור להיראות כמו שנראה בסרטון במיוחד בחזרות אחרונות. הזווית של הגב ביחס לרצפה בעצם לא אמורה להשתנות
ידוע זה פשוט היה מההתחלה כשעוד התחלתי ללמוד טכניקה בסרטון הזה המוט בסרטון נמצא יותר מדי למעלה אז הורדתי אותו למטה לאזור כתף אחורית יותר פשוט הפעם הוא ירד לגב טיפה
סבבה
לדעתי תצלם גם וגם אם אפשר
כדי לבוא מחר רק לעשות סקוואט או שלא?

כדי לבוא מחר רק לעשות סקוואט או שלא?
תעשה מה שאתה אמור לפי התכנית. אני ממליץ תעשה את המשקל שבו הייתה בעיה ותצלם, ואם יש את אותה בעיה אז סט הבא תוריד קצת ותצלם שוב עם משקל שאין בו את הבעיה
עכשיו קלטתי, אתה מתכוון 55 LBS בכל צד נכון? כי המשקל הכולל נראה יותר מ 55 LBS (שזה 25 קילו בערך)

• פותח/ת השרשור
תעשה מה שאתה אמור לפי התכנית. אני ממליץ תעשה את המשקל שבו הייתה בעיה ותצלם, ואם יש את אותה בעיה אז סט הבא תוריד קצת ותצלם שוב עם משקל שאין בו את הבעיה
סבבה אני אעשה לפי התוכנית. אימון הבא אני ינסה 70 ועם אני ירגיש על ההתחלה שאני לא מצליח לנעול נורמלי אני לא ינעל ויוריד ל65 LBS וכן המשקל הכולל בסרטון זה 55X2 LBS ומוט של 20KG כרגע זה 140LBSסהכ לפי ה70 של היום ומוט של 20KG

כן המשקל הכולל בסרטון זה 55X2 ומוט של 20 כרגע זה 140 סהכ לפי ה70 של היום ומוט של 20
דבר ראשון בדרך כלל כשאומרים משקל אז אומרים את סה"כ המשקל שיש לך על הגב (אני יודע שזו לא המטרה של הסרטון אבל באופן כללי)
דבר שני, סתם בשביל הדיוק, 55X2=110, המוט אני די בטוח שהוא לא 20LBS אלא 20 קילו שזה 44 LBS.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון בדרך כלל כשאומרים משקל אז אומרים את סה"כ המשקל שיש לך על הגב (אני יודע שזו לא המטרה של הסרטון אבל באופן כללי)
דבר שני, סתם בשביל הדיוק, 55X2=110, המוט אני די בטוח שהוא לא 20LBS אלא 20 קילו שזה 44 LBS.
כע אני יודע המוט כתבתי שהוא 20KG קצת לפני בהודעה
סתכלו על דקה 2:39-2:45 זה בערך מה שקרה לי כמו אצלו המוט התגלגל לי על הגב (אצלו אני לא יודע אולי הוא התחיל ככה...) ואז עשיתי את הסקוואט הזה ככה עם גב עקום רק שאני הצלחתי להשים את המוט במקום... XD זה פשוט כי לא נעלתי את המוט על הכתף ושמתי אותו בטעות קצת יותר מדי למטה?

סתכלו על דקה 2:39-2:45 זה בערך מה שקרה לי כמו אצלו המוט התגלגל לי על הגב (אצלו אני לא יודע אולי הוא התחיל ככה...) ואז עשיתי את הסקוואט הזה ככה עם גב עקום רק שאני הצלחתי להשים את המוט במקום... XD זה פשוט כי לא נעלתי את המוט על הכתף ושמתי אותו בטעות קצת יותר מדי למטה?
תביא על מה להסתכל

• פותח/ת השרשור
המוט שלו ממש נמוך מדי על הגב. אבל זה לא עוזר להבין מה הבעיה אצלך
זה מה שניסיתי להסביר שכאילו המוט ירד לי למטה על הגב לצורה הזאת ואז יצא שככה עשיתי את הסקוואט השאלה ממה זה נגרם מזה שלא שמתי את המוט במקום מההתחלה או שמזה שמחוסר כוח כי כמו שציינתי קודם הרגשתי מההתחלה שמשהו היה דפוק מההתחלה אבל ברוב טיפשותי המשכתי את זה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית