הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העלאת משקל בסקוואט

daviddd

משתמש פעיל
638
71
נק' מוניטין:
231
638
71
הולמס פלייס
ניסיתי היום להעלות משקל בסקוואט כי המשקל הקודם כבר דיי קל לי (העלתי ב10LBS סהכ) מה שקרה זה שבאתי להתחיל את הסקוואט והרגשתי מההתחלה שמשהו פה דפוק אבל בכל זאת ברוב טיפשותי המשכתי... התחלתי את הסקווואט והמוט התחיל טיפה להתגלגל כזה על הגב לכיוון למטה הצלחתי לעצור אותו ותוך כדי כך לסיים את הסט בגלל הגלגול הגב שלי גם התעקם והטכניקה היית על הפנים מה אתם אומרים לתת לזה עוד ניסיון על המשקל החדש או לעשות עוד אימון 2 עם המשקל הקודם?

זה מה שניסיתי להסביר שכאילו המוט ירד לי למטה על הגב לצורה הזאת ואז יצא שככה עשיתי את הסקוואט השאלה ממה זה נגרם מזה שלא שמתי את המוט במקום מההתחלה או שמזה שמחוסר כוח כי כמו שציינתי קודם הרגשתי מההתחלה שמשהו היה דפוק מההתחלה אבל ברוב טיפשותי המשכתי את זה...
אני הבנתי מהתחלה שזה מה שקרה. בשביל לדעת למה זה קרה עדיף לראות סרטון שלך. אני בטוח שזה בגלל שלא שמת טוב את המוט, כי בכל מקרה אתה לא אמור להחזיק אותו עם הידיים, אלא הידיים רק תומכות בו. וזאת גם הסיבה שעדיף לראות סרטון שלך עם משקל שהמוט לא מחליק, כי אולי גם שם אתה לא מחזיק ולא שם אותו נכון אבל בגלל שהמשקל נמוך יש מספיק כוח בידיים להחזיק אותו. אבל הן לא אמורות לעשות את זה וזה יכול לגרום לבעיות במשקל כבד.
בכל אופן זה סתם דיבורים באוויר, תצלם את עצמך ותעלה לכאן

אם המוט מחליק לך בלואו בר סימן שאתה לא מרים מספיק את המרפקים, לא אוחז מספיק צמוד, ולא מכווץ מספיק את הגב.

• פותח/ת השרשור
אתה במכון שלי D:!
כשאני אראה אותך אני אעזור לך עם הסקוואט.
סבבה אחי תודה אני יודע מי אתה לפי הסרטונים שהעלת :D
אם המוט מחליק לך בלואו בר סימן שאתה לא מרים מספיק את המרפקים, לא אוחז מספיק צמוד, ולא מכווץ מספיק את הגב.
אני ישים לב פעם הבאה כי אני משתדל לעשות את כל אלה...

• פותח/ת השרשור
אתה במכון שלי D:!
כשאני אראה אותך אני אעזור לך עם הסקוואט.
תגיד מחר אתה מגיע למכון? נראלי ראיתי אותך היום אבל אני לא בטוח שזה אתה הייתי עם גופיה כזאת נראלי כשעשיתי מקבילים היית על ההליכון

ההבדל בין אחיזה צמודה לרחבה הוא משמעותי? כי אני עושה LB ואני אוחז רחב, יוצא לי מן W ארוך

ההבדל בין אחיזה צמודה לרחבה הוא משמעותי? כי אני עושה LB ואני אוחז רחב, יוצא לי מן W ארוך
ככל שתאחוז יותר צמוד, יהיה יותר כיווץ בגב.
@Tank יש לך משהו ארוך ומעניין שקראת באיזה ספר להוסיף?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית