הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר איך הBCAA הזה(תמונה בפנים)

להגיד על bcaa תוסף מיותר.??
חולק על דעתך בהחלט.

לגבי המוצר ששאלה מה היחסים שלו.?
2:1:1?
בוא תביא מחקרים שמראים על היעילות שלו בקרב מתאמנים בינוניים, או אפילו מתחילים.
אתה בכלל יודע מה זה BCAA?

בוא ספר לי למה
בבקשה מקווה שאין לך בעיה עם אנגלית
*אם תצטרך תרגום אשמח לעזור
55a2e96c1088f.jpg

בוא תביא מחקרים שמראים על היעילות שלו בקרב מתאמנים בינוניים, או אפילו מתחילים.
אתה בכלל יודע מה זה BCAA?
לא רק מתחילים ובינוניים אפילו במקצעונים מאוד!
ומעניין אם כל מה שאתה לוקח אתה קודם כלכך חוקר ומתעניין במחקרים אבל בכל זאת
מוזמן לקרוא את המחקר למעלה,
אם תצטרך תרגום אשמח לעזור.

אני ביקשתי סימוכין, קישור למחקר,
לא רשימה של "עובדות" ללא כל הוכחה.

ה"מקור" שאתה סיפקת הוא של POLIQUIN GROUP EDUCATION
שמהאתר שלהם מעביר קורסים בחינוך לספורט, זה לא מחקר חביבי, כל חברת תרופות או אנשים עם אינטרס יכולים לכתוב רשימה של "יתרונות" לכאורה
אם אינך יודע מה היא השיטה המדעית אל תנפנף ב"מדע" בכזאת קלות, לך וחפש מחקר איכותי ורציני
שנעשה על קבוצות שצרכו BCAA מול אלו שצרכו פלסיבו עם duble blinding באיסוף ואימות הנתונים, או לפחות רק עם פלציבו ותחזור.

חצוף.

Hello2You
מה שהבאת, יש בדיוק אותו דבר שאומר גם ש CLA
"'was found to blablablabla benefits"
זה לא אומר שזה באמת עוזר

BCAA עוזר רק למי שמתאמן FASTED, וזהו, זה לא יעשה שום דבר אחר, הוא לא יהיה "תפוס" פחות או משהו כזה
לעומת זאת יש מוצרים שהם מכילים BCAA בנוסף לעוד דברים כמו INTRA-MD שיש בו גם פחמימה ועוד מלא דברים וזה באמת תוסף שיעזור לאימון יותר טוב, בגלל זה הוא גם יותר יקר ומנה שם היא בגודל של מנה של חלבון
מי שלא צם לפני אימון , זה לא יעשה לו כלום, אני אישית משתמש בBCAA בתור "תרכיז" לשתייה כי זה טעים במקום מים, ואין בזה קלוריות 😃

אני ביקשתי סימוכין, קישור למחקר,
לא רשימה של "עובדות" ללא כל הוכחה.

ה"מקור" שאתה סיפקת הוא של POLIQUIN GROUP EDUCATION
שמהאתר שלהם מעביר קורסים בחינוך לספורט, זה לא מחקר חביבי, כל חברת תרופות או אנשים עם אינטרס יכולים לכתוב רשימה של "יתרונות" לכאורה
אם אינך יודע מה היא השיטה המדעית אל תנפנף ב"מדע" בכזאת קלות, לך וחפש מחקר איכותי ורציני
שנעשה על קבוצות שצרכו BCAA מול אלו שצרכו פלסיבו עם duble blinding באיסוף ואימות הנתונים, או לפחות רק עם פלציבו ותחזור.

חצוף.

לא רוצה להשמע גס רוח אבל חצוף אני יכול להגיד לך למי לקרוא ולא נעים זה בטח יהיה מעליב.
דבר שני פרופסור מצטרף לך ככה רשימה ארוכה ויפה של מקורות שנכתבו במאמר,
ממליץ לך לקחת את הלילה הזה להריץ גוגל על כל אחד ואחד מן האנשים שרשומים שם וללמוד מה הידע שלהם, במידה ותשאר ער עד הבוקר מאוד מומלץ לקפוץ לביקור בוינגייט ולקרוא קצת מאמרים אולי בכיתת המדע
לך תדע אולי תגלה שם כמה מדענים לתופעת BCAA

55a2ed23bf07f.png

55a2edbedb108.png

שמח שיכולתי לעזור ידידי

לא רוצה להשמע גס רוח אבל חצוף אני יכול להגיד לך למי לקרוא ולא נעים זה בטח יהיה מעליב.
דבר שני פרופסור מצטרף לך ככה רשימה ארוכה ויפה של מקורות שנכתבו במאמר,
ממליץ לך לקחת את הלילה הזה להריץ גוגל על כל אחד ואחד מן האנשים שרשומים שם וללמוד מה הידע שלהם, במידה ותשאר ער עד הבוקר מאוד מומלץ לקפוץ לביקור בוינגייט ולקרוא קצת מאמרים אולי בי
כיתת המדע
לך תדע אולי תגלה שם כמה מדענים לתופעת BCAA
שמח שיכולתי לעזור ידידי

כי וינגייט זה מקור אמין? רוב הדברים שמלמדים שם עדיין מתקופת 1995
ורוב מסיימי הקורס מוינגייט נראים בדיחה

ניסית לבד לקחת BCAA? הרגשת הבדל עצום? או שאתה סתם משחק עם גוגל?

כי וינגייט זה מקור אמין? רוב הדברים שמלמדים שם עדיין מתקופת 1995
ורוב מסיימי הקורס מוינגייט נראים בדיחה

ניסית לבד לקחת BCAA? הרגשת הבדל עצום? או שאתה סתם משחק עם גוגל?

הוינגייט היה בקטע של בדיחה אחי אל תקח את זה באמת לקטע רציני.
ואללה לא רק שניסיתמ זה תוסף קבוע שלי במהלך האימון וההבדל אחי הוא לא רק במהלך האימון, הוא גם אחרי בזמן פירוק השריר בזמן התאוששות כמובן זה דברים שלא אני ולא אתה יכולים להרגיש.

השאלה היא, האם אתה אוכל לפני האימון? כן אם לא אז אני מסכים זה באמת שיעזור למהלך האימון
אבל אם לא, אז אין פה אפילו על מה לדון

ואז השאלה היא, האם פותח השרשור הזה גם "צם" לפני אימון או לא

השאלה היא, האם אתה אוכל לפני האימון? כן אם לא אז אני מסכים זה באמת שיעזור למהלך האימון
אבל אם לא, אז אין פה אפילו על מה לדון

ואז השאלה היא, האם פותח השרשור הזה גם "צם" לפני אימון או לא

מינימום שעתיים וחצי ללא אוכל.
ללכת להתאמן על בטן מלאה זה לא רעיון כלכך טוב

מתאמן ככה כבר שנתיים, ובינתיים הכל מעולה 😃
חצי שעה לפני שאני יוצא אני אוכל
לוקח PREWORKOUT
מתרוקן בשרותים
ולדרך

אגב שעתיים וחצי זה לא צום, BCAA ידוע שיעזור לאנשים עם 5+ שעות של צום
אז בעצם מה שאתה מרגיש זה לא מזה, ושוב תלוי איזה אתה לוקח אם הוא נקי או עם פחמימות ועוד תוספים, יש כאלו אפילו עם סיטרולין
בתור אחד שלקח איזה 3 קופסאות וניסה, זה לא בשבילי, אין בכלל תועלת

הבאתי לחבר לנסות שמתאמן על הבוקר ישר כשמתעורר והוא דווקא כן טוען שיש תוצאות טובות יותר [שזה אגב מה שהמחקרים גם מראים] בגלל שהוא אחרי "צום" של לילה של 7 שעות שינה + איזה שעה לפני שנרדם לא אכל

מתאמן ככה כבר שנתיים, ובינתיים הכל מעולה 😃
חצי שעה לפני שאני יוצא אני אוכל
לוקח PREWORKOUT
מתרוקן בשרותים
ולדרך

אגב שעתיים וחצי זה לא צום, BCAA ידוע שיעזור לאנשים עם 5+ שעות של צום
אז בעצם מה שאתה מרגיש זה לא מזה, ושוב תלוי איזה אתה לוקח אם הוא נקי או עם פחמימות ועוד תוספים, יש כאלו אפילו עם סיטרולין
בתור אחד שלקח איזה 3 קופסאות וניסה, זה לא בשבילי, אין בכלל תועלת

הבאתי לחבר לנסות שמתאמן על הבוקר ישר כשמתעורר והוא דווקא כן טוען שיש תוצאות טובות יותר [שזה אגב מה שהמחקרים גם מראים] בגלל שהוא אחרי "צום" של לילה של 7 שעות שינה + איזה שעה לפני שנרדם לא אכל

אני אישית לא מסוגל ללכת לאימון 5 שעות ללא אוכל זה בלתי אפשרי באמצע האימון הבטן מקרקרת למוות זה לדעתי לא אפקטיבי.

לגבי החבר שמתאמן בבוקר לקום בלי לאכול בלי כלום ללכת למכון להתאמן לא יודע איך הוא עושה את זה וגם מעניין אם זה לא מזיק להתאמן ככה על בטן כלכך ריקה.
בכל מקרה עוזר לא עוזר מחקרים פרופסורים וכ'ו זה אינדיבודאלי כל אחד יכניס לפה שלו ולגוף שלו מה שנראה לו לנכון.
לילה טוב חבר

סתם להפתיע אותך, הרבה מאוד, לא רוצה סתם לזרוק אחוז, אבל מאוד מאוד מאוד הרבה אנשים מתאמנים במצב "צום"
במיוחד אלו שעושים Intermittent Fasting
זה לא מזיק בכלל, אני ניסיתי כמה פעמים ואני מעדיף לאכול בשביל לתת אימון חזק יותר
ללכת לאימון על בטן ריקה יש בזה כמה דברים שקשורים לשריפת שומן [אימון משקולות שורף הרי שומן במהלך רוב היום לעומת אירובי] טובה יותר, לא באמת בדקתי את העניין כי זה פחות מעניין אותי.

וזה ממש לא אינדיוידואלי, כמו בכל ניסוי גם קבוצת הפלסיבו מדווחת על שיפור באימון ותוספת כח/recovery וכו', שכמובן זה לא המוצר אבל עדיין
אגב אני מוכר 3 מוצרי BCAA, דיברתי עם 2 אנשים שרצו, הסברתי להם מה זה, הם אמרו שהם אוכלים שעה לפני אימון אז אמרתי להם שהם לא צריכים את זה וחבל על הכסף שלהם

אכן להתאמן במצב צום שורף הרבה יותר שומן לכן מומלץ בחיטוב אירובי על בטן ריקה בבוקר ואימון משקולות בערב.
בכל מקרה שעתיים וחצי או שלוש ללא אוכל לפני אימון וכבר תוך כדי האימון הבטן שלי מקרקרת.
וכמו שאמרת עיקר העניין שזה פוגע בכוח ובמשקלים וחות מזה מי שבמסה הכיף זה לאכול הרבה חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית