עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בוא ספר לי למהלהגיד על bcaa תוסף מיותר.??
חולק על דעתך בהחלט.
לגבי המוצר ששאלה מה היחסים שלו.?
2:1:1?
בוא תביא מחקרים שמראים על היעילות שלו בקרב מתאמנים בינוניים, או אפילו מתחילים.להגיד על bcaa תוסף מיותר.??
חולק על דעתך בהחלט.
לגבי המוצר ששאלה מה היחסים שלו.?
2:1:1?
בבקשה מקווה שאין לך בעיה עם אנגליתבוא ספר לי למה
לא רק מתחילים ובינוניים אפילו במקצעונים מאוד!בוא תביא מחקרים שמראים על היעילות שלו בקרב מתאמנים בינוניים, או אפילו מתחילים.
אתה בכלל יודע מה זה BCAA?
אני ביקשתי סימוכין, קישור למחקר,
לא רשימה של "עובדות" ללא כל הוכחה.
ה"מקור" שאתה סיפקת הוא של POLIQUIN GROUP EDUCATION
שמהאתר שלהם מעביר קורסים בחינוך לספורט, זה לא מחקר חביבי, כל חברת תרופות או אנשים עם אינטרס יכולים לכתוב רשימה של "יתרונות" לכאורה
אם אינך יודע מה היא השיטה המדעית אל תנפנף ב"מדע" בכזאת קלות, לך וחפש מחקר איכותי ורציני
שנעשה על קבוצות שצרכו BCAA מול אלו שצרכו פלסיבו עם duble blinding באיסוף ואימות הנתונים, או לפחות רק עם פלציבו ותחזור.
חצוף.
לא רוצה להשמע גס רוח אבל חצוף אני יכול להגיד לך למי לקרוא ולא נעים זה בטח יהיה מעליב.
דבר שני פרופסור מצטרף לך ככה רשימה ארוכה ויפה של מקורות שנכתבו במאמר,
ממליץ לך לקחת את הלילה הזה להריץ גוגל על כל אחד ואחד מן האנשים שרשומים שם וללמוד מה הידע שלהם, במידה ותשאר ער עד הבוקר מאוד מומלץ לקפוץ לביקור בוינגייט ולקרוא קצת מאמרים אולי בי
כיתת המדע
לך תדע אולי תגלה שם כמה מדענים לתופעת BCAA
שמח שיכולתי לעזור ידידי
כי וינגייט זה מקור אמין? רוב הדברים שמלמדים שם עדיין מתקופת 1995
ורוב מסיימי הקורס מוינגייט נראים בדיחה
ניסית לבד לקחת BCAA? הרגשת הבדל עצום? או שאתה סתם משחק עם גוגל?
השאלה היא, האם אתה אוכל לפני האימון? כן אם לא אז אני מסכים זה באמת שיעזור למהלך האימון
אבל אם לא, אז אין פה אפילו על מה לדון
ואז השאלה היא, האם פותח השרשור הזה גם "צם" לפני אימון או לא
מתאמן ככה כבר שנתיים, ובינתיים הכל מעולה 😃
חצי שעה לפני שאני יוצא אני אוכל
לוקח PREWORKOUT
מתרוקן בשרותים
ולדרך
אגב שעתיים וחצי זה לא צום, BCAA ידוע שיעזור לאנשים עם 5+ שעות של צום
אז בעצם מה שאתה מרגיש זה לא מזה, ושוב תלוי איזה אתה לוקח אם הוא נקי או עם פחמימות ועוד תוספים, יש כאלו אפילו עם סיטרולין
בתור אחד שלקח איזה 3 קופסאות וניסה, זה לא בשבילי, אין בכלל תועלת
הבאתי לחבר לנסות שמתאמן על הבוקר ישר כשמתעורר והוא דווקא כן טוען שיש תוצאות טובות יותר [שזה אגב מה שהמחקרים גם מראים] בגלל שהוא אחרי "צום" של לילה של 7 שעות שינה + איזה שעה לפני שנרדם לא אכל