עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בניגוד לשאר המשקאות הקלים שמכילים בעיקר נפט? הסעיף הזה תמוה כל כך שהוא העלה אצלי את החשד שהנקודות שהבאת לקוחות מאיזה אתר פרסומי. גוגל ידידי אישר את התחושה שלי כשמצא את המקור:. היא מכילה בעיקר מים
סעיפים 1,4,5 ידועים לי בלי קשר ואלו הסעיפים העיקריים. כמו שכתבתי זה מידע רנדומלי מהאינטרנט, הם פשוט הציגו את זה בצורה נוחה.בניגוד לשאר המשקאות הקלים שמכילים בעיקר נפט? הסעיף הזה תמוה כל כך שהוא העלה אצלי את החשד שהנקודות שהבאת לקוחות מאיזה אתר פרסומי. גוגל ידידי אישר את התחושה שלי כשמצא את המקור:
צפה בקובץ המצורף 27826
אני לא מנסה להגיד משהו רע על בירה שחורה, אולי היא משקה האלים, אבל להביא פרסומת בתור מקור מידע? לפני יומיים שלושה מישהו כאן התרשם מסרטון פרסומת של איזו אבקתכביסהחלבון עד רמה של "הם קנו אותי" (ציטוט מהזכרון, כנראה קצת שגוי), לא פחות. האם צריך להזכיר שפרסומת אינה מקור אמין?
בסדר, כאמור אין לי הערות לעניין הבירה עצמה, בטח לא לאותם סעיפים. סעיף 2, לעומת זאת, הוא סעיף מגוחך שמנסה לאחוז את המקל משני הקצוות (יחסית למשקאות קלים אחרים יש בה פחות סוכר אבל יותר פחמימות זמינות אחרות).סעיפים 1,4,5 ידועים לי בלי קשר ואלו הסעיפים העיקריים
כמה פחמימה יש בבקבוק?